icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

mona777
9. dec 2010

@jaavaa mal mesiac ked ho operovali, operáciu zniesol OK, vraj preto lebo som kojila ale potom začal štrajkovať - odmietal piť - pil menej ako pred tým, čiže malo to trocha následky

mona777
9. dec 2010

@lenkaoravcova to už začína byť teplota 😒

emily327
9. dec 2010

@tanija133 jej maly je zlatunky, fotky velmi skresluju. A neboj nie je jediny co nema vpredu vlasky, ani my nemame ale uz zacinaju rast 😉 Coskoro vsetky vlasate deticky dobehneme 🙂

@nivejka pocuj nechces prist do rovinky, pokocikujeme spolu? ja tiez nemam s kym chodit a ty si fakt kusocek od nas 😉 Ja som dnes von nebola. Ten vetrisko ma odradil, malinka bola dnes dost mrnkava a dost plackala. Ani neviem preco. Ale teraz krasne spinka.
@vejinka fuha to je dost vela. Kolko ste mali, ked ste sa narodili?
@malemimi a ako funguje satka?

@mona777 to mi je fakt luto ☹ Mozno toho stresu chudatko mal vela a preto nechce. Skusaj to stale,mozno si to rozmysli a chyti sa 😉 drzim palce 😉

vejinka
9. dec 2010

@emily327 4200g

emily327
9. dec 2010

@vejinka aha, tak to ste sa narodili velki 😀

slavuska30
9. dec 2010

🙂 ahojte , tak bola som v poradni, Peťko ma 5600g a 57cm, zatial je ok, hrčka na vajkach bola len zdurena žlaza, čo stači natriet kremom a mizne, vyhodili sa mu do vlasov chrasty-seborea, tak nam predpisali šampon na to a vo vývoji že sa má už naťahovať za hrkalkami, ale to ešte nerobí...zatial sa len usmieva a hlavičku sa snaží udržat v strede.. 😉

horalka777
10. dec 2010

@emily327 ja som netusila, ze ma nejaku uzlinku, to nasla obvodna pediatricka

jaavaa
10. dec 2010

@mona777 juj to mi je velmi luto s tym mlieckom, kazda sa snazime kojit ked to ide, ale niekedy to naozaj asi neovplyvnime nijako, ja som takto v porodnici ,,stresovala,, ze malinka sa nevie prisat ale nejako sa to rozbehlo nastastie, ale sme sa trapili 4 dni s tym.Este sa chcem spytat.. malinkeho kde operovali na Kramaroch? Nejaky dobry doktor? Ale vlastne tam su asi vsetci dobry..

ziza55
10. dec 2010

@slavuska30 to by sa uz mal natahovat za hrackami?no moj tiez este vobec...iba rozhadzuje tymi rukami hore dole ale cielene za niecim ee 😒

hirunka
10. dec 2010

caute baby my sme boli vcera na odbere krvi a malej zistili chudokrvnost tak dnes musim ist malej pre lieky

nivejka
10. dec 2010

@vejinka ....ty kokso z Vilka je normálne Herkules 😀 ..... 😀

nivejka
10. dec 2010

@hirunka ....moja ☹ ....to nemá konca kraja 😖 ....čím to je,že bábätko je chudokrvné?

nivejka
10. dec 2010

@slavuska30 ....veru ani moja sa nenaťahuje za hračkami 😒 ....jedine tak trepe ručičkami a nožičkami,akoby chcela vzlietnuť 😅 ....

nivejka
10. dec 2010

krásky moje všetky vás zdravím 🙂 🙂

malemimi
10. dec 2010

@nivejka ale prosím ťa fintuje zdvíha hlavu ale len keď sa mladej dáme chce 😀 😀
@vejinka jee tak to ste aký valibuci 😀 🙂 super!

malemimi
10. dec 2010

@emily327 no včera som ju neskúšala som ju prala ale dnes vyskúšam ešte lebo som skúšala no a som nemehlo neviem si ju pekne posadiť inak v pohodke ale moc dlho som neskúšala lebo mladá dáma chcela papať a teraz leží v postieľke a je ticho tak ju nebudem nadvláčať zbytočne

malemimi
10. dec 2010

@slavuska30 čo? to som ešte nepočulaže tak skoro...??? veď nemáte ani mesiace-....

ziza55
10. dec 2010

@malemimi a ako satkujete?chce tam byt mala?paci sa jej?

malemimi
10. dec 2010

@nivejka pani doktorka sa pomýlila ...ved až v tretom mesiaci objavujú svoje ruky a hrajú sa s nimi tak asi sa v mesiaci aj týždne nebude hrať s hrkálkami nie???!!!! 😀 😀 😀 😀

malemimi
10. dec 2010

@ziza55 dostala som k tomu veľa brožúriek a je písane že ak by nechcela alebo že ak je v šatke a plakala by nemám ju hneď vyberať že ono sa ukľudní po chvíľke ...a skúšala som a bola ticho len potom ju premohol hlad haha 😀 😀 a teraz tuším zaspala v postieľke ... ale teším sa určite sa to musím aj ja naučiť je to haluz... 😀

malemimi
10. dec 2010

jaj dnes sme boli na kontrole u kožnej a je to ta sobeorická dermatitida...ale potom necháopem prečo mi zakázala jesť veci dáke keď aj tak nie je nikde písané že je to z jedla ... 🙄 ....
no a inak pred troma dňami som si dala z mandarinky jeden mesiačik a nič a aj čoko som jedla a nič takže .... 😠 idem jesť všetko(trochu pomaly , radšej ) a aj acidko pijávam a malej sa to nezhoršilo ...

jaj a dnes som si kúpila Céčko viatamin...nech aj malunkej ide dačo keď je takéto počko...

ziza55
10. dec 2010

@malemimi dius malemu sa spravili tiez take chrasticky na viecku pod obocim..hlavne na tom jednom...myslis ze mam stym ist k lekarke?asi to bude tiez ta dermatitida sebor....ale nezhorsuje sa to..stale to ma rovnake. 😨 tak neviem ci mam ist alebo staci az ked pojdem do poradne o 2tyzdne..davam na to detsky olejcek...co ti kozna zakazala jest?

nivejka
10. dec 2010

@ziza55 ....ako si zvládla skúšky??

nivejka
10. dec 2010

musím sa posťažovať 😖 😖
mm mi tak vyzdobil kočík s reflexnými blbosťami,že sa hanbím na prechádzke 😅 ...vyzerám akoby sme prišli z cirkusu a samozrejme-každý si hned aj kočík všimne a potom uprú oči na mňa --no des!!

nivejka
10. dec 2010

@emily327 určite dáme stretko,ale ešte neviem kedy... 😅

mona777
10. dec 2010

@jaavaa ano na kramaroch ho operovali

malemimi
10. dec 2010

no holky tak ide sa na to ..už ju v tom mám a spinká mi 😀 😀 😀 len mám stále taký po cit ako by tam bola moc pokrčená myslím v krku alebo že ju tlačia moje klúčne kosti.... ale spí tak asi ee inak by asi plakala...

hirunka
10. dec 2010

@nivejka no veru nema to konca kraja........uz som z toho niekedy zufala........ona to ma asi preto ze bola taka malinka ked sa narodila.........aj ja som brala zelezo uz ked som bola tehotna a kazali mi aj po porode brat ze aj mala si z toho zoberie..........lenze uz nekojim takze uz nema zo mna..........poobede idem k lekarovi nejake lieky je da tak som zvedava co mi povie........

tanija133
10. dec 2010

@vejinka Dakujeeeem... 😉 To Vilko je valibuk mocny.. 🙂

tanija133
10. dec 2010

@malemimi A ako satka, malinkej sa paci v nej?