icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

malemimi
10. dec 2010

@horalka777 hihi takt ak tak to je super že sme radi že máme to čo máme 😀 😀
aj my máme máme tie chrastičky a máme na to salicylový olej ...niektoré doktorky dávajú masť...

bonninka
10. dec 2010

@malemimi
@nivejka
@horalka777
@mircova Ďakujem vám holky za pochvalu. Však už jsem se musela po dlouhé době dát trošku do richtigu 😀

malemimi
10. dec 2010

@bonninka hihi no teba aspoň dakto fotí ja som minule ledva presvečila mm o tom aby ma s malou odfotil...lebo je neochotný ...asi závií =d haha

bonninka
10. dec 2010

@malemimi no to já mám právě doma to samé 😒 tuto fotku mi udělala moje sestra, jinak bych měla taky pěkný prd 😉

tanija133
10. dec 2010

@malemimi Sekne ti to s tou satkou.... 😎

tanija133
10. dec 2010

@malemimi Ja este nemam ziadnu poriadnu foto s malym, lebo furt vyzeram hrozne, bud som stale v podprsenke, vzdy pripravena 😀 , alebo otrasna, neupravena, uz sa musim aj ja vyfintit a dat no normalua pofotit sa s malikym.... 😀

tanija133
10. dec 2010

@mircova pekna foto, aj ja uz chcem taku.... 😉

malemimi
10. dec 2010

@bonninka aha no fasa ...to máme teda mm
@tanija133 hahaďakujem..no inak aj ja veď aj tá foto so šatkou...
to čo máme pekné foto tak to využívam vždy keď je tu návšteva vtedy som upravená haha 😀

vejinka
10. dec 2010

@malemimi super satka a super to aj vyzeraa 😉

vejinka
10. dec 2010

@bonninka super fotka 😉

vejinka
10. dec 2010

dnes je tusim vsetko super...supr som vyupratovala dnes kupelku aj zachod len sa to tam tak blisti 😵 a Vilko bol zatial v autosedacke a cumakoval na mna Erik bol dole u svokrovcov

malemimi
10. dec 2010

@vejinka ďakujeme som rada že ju mám... 😉

vejinka
10. dec 2010

a co ma dojalo bolo to ze vravim muzovi: vsimol si si nieco v kupelke a zachode? a on: jasneee doplnila si tekute mydlo! no mna skoro od jedu vystrelo...cel dopoludnie sa babrem v kupelke a wc a on si vsimne len mydlo 🙄

malemimi
10. dec 2010

@vejinka a čo si tam porobila?

vejinka
10. dec 2010

@malemimi nooo pouzila som take lestiace cudo a vsetko sa lesklo ako psovi gule a on si to nevsimol..inak len umyvadlo zachod bided umyvadlo zem suchla zvycajne to robieva on posledne mesiace ale reku je na case to poriadne umyt on to len tak aby sa nepovedalo 😅

malemimi
10. dec 2010

@vejinka haha no pekne 😀

vejinka
10. dec 2010

@malemimi jeeeeeeeej krasna profil foto

ziza55
10. dec 2010

@nivejka chichi...no som zvedava na vynaliezavost tvojho mm...supni sem f oto prosiiim 😀 🙂

ziza55
10. dec 2010

@bonninka nooo cicka chichi..a v pol roku by uz mohli recitovat basnicky...to by bolo najlepsie 😉

ziza55
10. dec 2010

@malemimi no v utorok mam este jednu skusku z psychologie tak som sa rozhodla ze ked to nespravim..davam si odklad...tak som zvedava

ziza55
10. dec 2010

@nivejka nooo styl tvojho ucenia je identicky s mojim...chichi...tiez sa to nabiflim odslova doslova...a ked sa ma spytas o tyzden neskor..tak neviem ani ň.... 😀 ...

malemimi
10. dec 2010

haha neviem to spravit inak

malemimi
10. dec 2010

@vejinka ďakujeme 😀 😀
@ziza55 tak to budeme držať palčeky!!!!! 😉

vejinka
10. dec 2010
ziza55
10. dec 2010

@bonninka hezkaaa mamča...super foto 😉
@malemimi no o tej ochote mi nieco hovor...aj moj je total neochotny ma fotit s malym...ale keby som mu navrhla nech mi urobi eroticku foto...to by letel hned 😉 betar jeden..ja ked chcem foto s malym ...samospust to istiii..nastavim si to a potom pol minuty cakam vyskerena kedy nas to konecne cvakne
@tanija133 no supsup foto ...som zvedavaaaaa 😉
@vejinka no ty si sikula ze to takto pekne stihas...ja nic...aj teraz..prave som dovarila obed...chi kolozvarsku kapustu...chudak moja polovicka si sla radsej lahnut...iste bol hladny...ale co...aspon ked vstane bude to mat zaroven ..obed aj s vecerou 😀
@malemimi pekna foto dius...komplet family

ziza55
10. dec 2010

@malemimi ahaaaaaaaaa..tak az teraz je to komplet family...aj s hafanom

ziza55
10. dec 2010

@malemimi pocuj moja a stymi chrastickami mam ist hned alebo myslis ze staci az na poradni ked jej to poviem...to je za 11dni...pokusam sa jej dovolat uz druhy den a nic...nikto nedviha a mam to dost daleko zdomu pesi tak sa mi tam nechce trepat

bonninka
10. dec 2010

@ziza55 psychologii určitě uděláš, to už by bylo, kdyby i druhá zkouška nedopadla. Zkus si ty materiály co máš ke zkoušce vzít v klidu, když bude malej spát a po pořádku přečíst tak, jak čteš knihu. Vnímat text, ale nezkoušet se to násilím cpát do hlavy a přečti si to tak v klidu jednou. Pak si to většinou v klidu pospojuješ v souvislostech, a když se k tomu potom vrátíš, už to vnímáš líp. Budu držet palce, aby ti to dopadlo 😉

bonninka
10. dec 2010

@malemimi dobrá vánoční koláž celé rodinky 🙂

horalka777
10. dec 2010

tak tu je aj jedna nasa 🙂