Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@malemimi
@nivejka
@horalka777
@mircova Ďakujem vám holky za pochvalu. Však už jsem se musela po dlouhé době dát trošku do richtigu 😀
dnes je tusim vsetko super...supr som vyupratovala dnes kupelku aj zachod len sa to tam tak blisti 😵 a Vilko bol zatial v autosedacke a cumakoval na mna Erik bol dole u svokrovcov
a co ma dojalo bolo to ze vravim muzovi: vsimol si si nieco v kupelke a zachode? a on: jasneee doplnila si tekute mydlo! no mna skoro od jedu vystrelo...cel dopoludnie sa babrem v kupelke a wc a on si vsimne len mydlo 🙄
http://galeria.cechovci.com/main.php?g2_itemId=... tak tuto posielame rodine 😉
@bonninka hezkaaa mamča...super foto 😉
@malemimi no o tej ochote mi nieco hovor...aj moj je total neochotny ma fotit s malym...ale keby som mu navrhla nech mi urobi eroticku foto...to by letel hned 😉 betar jeden..ja ked chcem foto s malym ...samospust to istiii..nastavim si to a potom pol minuty cakam vyskerena kedy nas to konecne cvakne
@tanija133 no supsup foto ...som zvedavaaaaa 😉
@vejinka no ty si sikula ze to takto pekne stihas...ja nic...aj teraz..prave som dovarila obed...chi kolozvarsku kapustu...chudak moja polovicka si sla radsej lahnut...iste bol hladny...ale co...aspon ked vstane bude to mat zaroven ..obed aj s vecerou 😀
@malemimi pekna foto dius...komplet family
@ziza55 psychologii určitě uděláš, to už by bylo, kdyby i druhá zkouška nedopadla. Zkus si ty materiály co máš ke zkoušce vzít v klidu, když bude malej spát a po pořádku přečíst tak, jak čteš knihu. Vnímat text, ale nezkoušet se to násilím cpát do hlavy a přečti si to tak v klidu jednou. Pak si to většinou v klidu pospojuješ v souvislostech, a když se k tomu potom vrátíš, už to vnímáš líp. Budu držet palce, aby ti to dopadlo 😉

@horalka777 hihi takt ak tak to je super že sme radi že máme to čo máme 😀 😀
aj my máme máme tie chrastičky a máme na to salicylový olej ...niektoré doktorky dávajú masť...