Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
čo ste všetky na dovolenke 😀 ??
Ideme sa kúpkať 😉
Ahojte kocky, tak my sme komplet chory cela rodina a na antibiotikach aj najmensi ☹, ja sa citim ako keby ma presiel parny valec 😒
@lenkaoravcova fuuuuhaaaa, tak to drzim palceky, nech ste cim skor fit.
Dnes mal mm dovolenku, tak sme boli ponakupovat nejake vianocne darceky. Je to hrozne, ale o par dni su tu Vianoce. Maleho sme prvy raz zobrali po obchodoch. bol zlatusik, celu dobu prespinkal a vydrzal dokonca 3 hodinky nepapap, nez sme prisli domov 🙂 .
Aj teraz spinka, zato nas ale trapia stale koliky ☹ , dost sa to zhorsilo, reflux sa zlepsuje a koliky zhorsuju.
A chrasticky vo vlaskoch su skoro prec, ale museli sme kupit novy kremik od bioderma, odporucam 😀
Diana ma minule tak navnadila na mc donald s, ze som ho dnes mala na obed. Mlask 😀
Tak dievcatka, si nemyslite ze iba vy mate profilove fotky s babatkami, uz aj ja mam, nie je podla mojich predstav este, ale zatial staci....Maminka sa konecne v nedelu upravila a spravila par foto so syncekom...... 😉 Takze , tu nie je nikto novy, to som predsa ja.... 😉 Inac malinky je uz tak gulaty, ze by mal asi uz aj drzat dietu.... 😉 Ale nie, robim si srandu, poradnu mame az v pondelok, ale vazila som sa ze sama a potom aj s nim, tak mi to vychadza ze uz ma okolo 6 kg.....Dufam ze deti nemozu byt obezne z materskeho mlieka.....Tu je moj tucniacik aj s tatom....
ahojte, tak my sme dnes cely den behali po obchodoch. Boli sme rano u nas v dedine na poste, skoro sme odmrzli,zamrzli. Cez okno to vyzeralo krasne, slniecko svietilo, tak sme si naplanovali,ze sa pojdeme aspon na hodku prejst s malou, no z hodky bol beh domov, tak len na postu poslat pohladnice a hned naspat. Potom sme boli v Adidase pozriet nejake Goratexove boty pre mna lebo ked chodim na prechadzky v cizmach, tak mi premakaju a to su kozene ☹ Ale ked som videla tie ceny a ze vypredaj, tak som si povedala,ze dako len vydrzim, nejako nie je 70 euro navyse. Hoci mm ma presviedcal,ze si ich mam kupit, ale nie, teraz potrebujeme peniaze na ine. Tak nic a potom sme boli v Poluse v Draciku kupit synovcovi darcek pod stromcek a tak na nakupe v Carefure no poviem vam,ze ma skoro porazilo, ceny ovela vyssie ako v Tesco a nic tam dokopy nemali. Mala som na zozname,ze soda bikarbona na medovniky, ze vypredana 😀 Skoro mi oci vyleteli,ze soda bikarbona bude vypredana. Tak som sa zastavila este u nas v Coop Jednota a tam tiez,ze vypredana a ze sa vypredala tak rychlo,ze zasoby zo zaciatku roka co mali sa im minule len tak mihlo 😀 No tak z pecenia medovnikov nebolo nic. Ale napiekla som aspon kokosovo medove medvedie labky, tak tu pekne vonaju a postavili sme stromcek, tak uz vidim ako sa Sonicka z nich zajtra bude tesit 🙂 Kupili sme si pred mesiacom stromcek uz aj s ozdobami v Tesco a tak sme s malou dusickou dufali,ze tam toho bude aspon tolko,ze nebude stromcek prazdny. A na nase prekvapenie ozdob tolko,ze mame plny stromcek a aj byt som vyzdobila. Tak sme milo prekvapeni a stromcek vyzera super,ze je umely, je dost husty co je fajn 😉 Tak som sa rozpisala, moj den som vam opisala a mozem ist spat. Dobru nocku. Opatrujte sa a zajtra dam aj ja foto s malinkou, lebo som tu asi jedina co ma profilove foto bez babatka 😀 Musim hned napravit. pa pa
@lenkaoravcova fuuha to ma mrzi,ze ste chori, skore uzdravenie, nech ste do Vianoc fit 😉 cmuk
@emily327 tak mě na migrény už žádný analgetika nefungují - takže ibuprofen je naprosto ze hry, když si ho dám, tak to naprosto nic neudělá, ani mě to neuspává a nic ☹
ale už se vyrábí na migrénu léky, které opravdu fungují, většinou cca do hodiny, hlavní složkou je sumatriptan a je jich víc druhů. Já beru Cinii (respektive, až budu mít migrénu musím si pro ni zajít k doktorce), ale je i Imigran, Rosemig a Fromen a asi ještě i jiné.
Léky fungují silně vasokonstrikčně - tj. že zužují cévy, akorát že všechny, takže je můžou brát jen lidé s nízkým, nebo dobrým krevním tlakem. Takže pokud chodíš na neurologii, určitě se poptej. Jsou sice případy, kdy to úplně nezabere, ale pořád lepší, než 3 dny trpět po nocích,...
@lenkaoravcova tak přeju, abyste se co nejdřív všichni vykurýrovali 😎
@tanija133 hezká fotečka, moc se povedla 😎
caute baby ........malinka ma zase krv v stolici vcera sme boli na chirurgii kde nas poslal pediater ale samozrejme z chirurgickeho hladiska ma vsetko v poriadku ...........doktorka sa divila preco nam pediater neurobil hned vyter takze dnes rano idem zase k pediatrovi kde som bola aj vcera mimochodom a pekne som sa rozculila..........lebo debil pediater ma tam nechal s malou sediet dve hodiny v cakarni s chorymi detmi ( to uz sa potom dvaja zlutovali a pustili ma pred nich) a ked som si od pediatra pytala predoperacne papiere do nemocnice tak m povedal ze on nema cas mi ich teraz vypisovat lebo ma plnu cakaren nech pridem v stredu...........predstavuje si to ako hurvinek valku mam tam na stokrat chodit s malou ako debil
@lenkaoravcova jeeeeeeejda tak prajem skore uzdravenie 😉
@tanija133 jeeeeeeeeej cicus no konecne kraaasna fotecka...misko je riadny bucko..ako moj maly 🙂
no boli sme u lekara...........mala mi vykakala take zelene s krvou tak jej zobral vzorku urobil vyter a je tu podozrenie na rotavirusy prip. iny virus takze musime cakat do zajtra na vysledky
@emily327 Ahojky skus toto http://www.mimibazar.sk/nove_fotografie.php
ja ich mam uz druhy rok a nedam na ne dopustit nepremokaju a su teplucke nosila som ich celu zimu 🙂
@nivejka haha tie dve kde je Althea celá tak to mi robila kamoška a hentie tak na to je stránka čo som sem dávala...
nemáte malú vaničku pre malú?
@lenkaoravcova rýchle uzdravenie... 😉
@jana_toky jee no super! aj nám to už mizne za chvíľku tam nebude nič 😉
haha ja som zlá... 😀
@yvett14 aha hmm dobre ďakujem....
@tanija133 jee no malunký je krásny !!!a pekná profilová fotka 😉
@emily327 jeee takže vy už máte stromček... my cez vik budeme stavať...
no kosa bola strašná...som zvedavá aká bude dnes..
@hirunka fuha tak to je fakt debil.. 🙄
my sme dnes v noci zase spali 7 hodin dačo 😀
aha no pekne ach jaj tak to vydržte dáko a nech to nie je ten rotavirus....nech to nie je nič vážne

holky už mi prešla ta hrčka !!!!!!!!!!§juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu necham si ju v teple.... 😀 😀 😀 😀 sa tešíííím mooooooooooooc