icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

malemimi
13. dec 2010

holky už mi prešla ta hrčka !!!!!!!!!!§juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu necham si ju v teple.... 😀 😀 😀 😀 sa tešíííím mooooooooooooc

nivejka
13. dec 2010

čo ste všetky na dovolenke 😀 ??

malemimi
13. dec 2010
malemimi
13. dec 2010

@nivejka a ty? 😀 idem robiť halušky kým mala spí

nivejka
13. dec 2010

@malemimi ..do kelu Didka kam na tie pekné fotky chodíš?--ja také pekné nikde neviem nájsť-----veľmi-veľmi peknéééé 🙂

mircova
13. dec 2010

Ideme sa kúpkať 😉

nivejka
13. dec 2010

@mircova ..my sa už kúpeme.. 😉 --tatko sa činí a napustil toľko vody do vane--ako keby bola voda zadarmo 😀

lenkaoravcova
13. dec 2010

Ahojte kocky, tak my sme komplet chory cela rodina a na antibiotikach aj najmensi ☹, ja sa citim ako keby ma presiel parny valec 😒

jana_toky
13. dec 2010

@lenkaoravcova fuuuuhaaaa, tak to drzim palceky, nech ste cim skor fit.

jana_toky
13. dec 2010

@mircova ako? Podarilo sa ti dostat k peceniu? 😀

jana_toky
13. dec 2010

@emily327
no teeeeda, tak to je co zavidiet taky rezim. Tak drzim palceky, nech vam to vydrzi a este sa zlepsi podla tvojich predstav 🙂

jana_toky
13. dec 2010

Dnes mal mm dovolenku, tak sme boli ponakupovat nejake vianocne darceky. Je to hrozne, ale o par dni su tu Vianoce. Maleho sme prvy raz zobrali po obchodoch. bol zlatusik, celu dobu prespinkal a vydrzal dokonca 3 hodinky nepapap, nez sme prisli domov 🙂 .

Aj teraz spinka, zato nas ale trapia stale koliky ☹ , dost sa to zhorsilo, reflux sa zlepsuje a koliky zhorsuju.
A chrasticky vo vlaskoch su skoro prec, ale museli sme kupit novy kremik od bioderma, odporucam 😀

jana_toky
13. dec 2010

Diana ma minule tak navnadila na mc donald s, ze som ho dnes mala na obed. Mlask 😀

yvett14
13. dec 2010

@malemimi mne vraveli že ked si budem zohrievať prsá tak nie velmi horucou vodou lebo to má opačný efekt a urobia sa mi hrče. takou klasickou čo ako sa sprškáš sa má hriať prso a masírovať. ale mne to nezaberá lebo nemám skoro vôbec mlééko.

tanija133
13. dec 2010

Tak dievcatka, si nemyslite ze iba vy mate profilove fotky s babatkami, uz aj ja mam, nie je podla mojich predstav este, ale zatial staci....Maminka sa konecne v nedelu upravila a spravila par foto so syncekom...... 😉 Takze , tu nie je nikto novy, to som predsa ja.... 😉 Inac malinky je uz tak gulaty, ze by mal asi uz aj drzat dietu.... 😉 Ale nie, robim si srandu, poradnu mame az v pondelok, ale vazila som sa ze sama a potom aj s nim, tak mi to vychadza ze uz ma okolo 6 kg.....Dufam ze deti nemozu byt obezne z materskeho mlieka.....Tu je moj tucniacik aj s tatom....

tanija133
13. dec 2010

@ziza55 Kukni moju profilovku micka.... 😉

emily327
13. dec 2010

ahojte, tak my sme dnes cely den behali po obchodoch. Boli sme rano u nas v dedine na poste, skoro sme odmrzli,zamrzli. Cez okno to vyzeralo krasne, slniecko svietilo, tak sme si naplanovali,ze sa pojdeme aspon na hodku prejst s malou, no z hodky bol beh domov, tak len na postu poslat pohladnice a hned naspat. Potom sme boli v Adidase pozriet nejake Goratexove boty pre mna lebo ked chodim na prechadzky v cizmach, tak mi premakaju a to su kozene ☹ Ale ked som videla tie ceny a ze vypredaj, tak som si povedala,ze dako len vydrzim, nejako nie je 70 euro navyse. Hoci mm ma presviedcal,ze si ich mam kupit, ale nie, teraz potrebujeme peniaze na ine. Tak nic a potom sme boli v Poluse v Draciku kupit synovcovi darcek pod stromcek a tak na nakupe v Carefure no poviem vam,ze ma skoro porazilo, ceny ovela vyssie ako v Tesco a nic tam dokopy nemali. Mala som na zozname,ze soda bikarbona na medovniky, ze vypredana 😀 Skoro mi oci vyleteli,ze soda bikarbona bude vypredana. Tak som sa zastavila este u nas v Coop Jednota a tam tiez,ze vypredana a ze sa vypredala tak rychlo,ze zasoby zo zaciatku roka co mali sa im minule len tak mihlo 😀 No tak z pecenia medovnikov nebolo nic. Ale napiekla som aspon kokosovo medove medvedie labky, tak tu pekne vonaju a postavili sme stromcek, tak uz vidim ako sa Sonicka z nich zajtra bude tesit 🙂 Kupili sme si pred mesiacom stromcek uz aj s ozdobami v Tesco a tak sme s malou dusickou dufali,ze tam toho bude aspon tolko,ze nebude stromcek prazdny. A na nase prekvapenie ozdob tolko,ze mame plny stromcek a aj byt som vyzdobila. Tak sme milo prekvapeni a stromcek vyzera super,ze je umely, je dost husty co je fajn 😉 Tak som sa rozpisala, moj den som vam opisala a mozem ist spat. Dobru nocku. Opatrujte sa a zajtra dam aj ja foto s malinkou, lebo som tu asi jedina co ma profilove foto bez babatka 😀 Musim hned napravit. pa pa

emily327
13. dec 2010

@tanija133 jej maly je krasny 😉

emily327
13. dec 2010

@jana_toky dakujeme pekne, vsetko je o tom,ze treba dietatku ten rezim urobit. Aj ked si zopar dni pomrnci a nebude chciet zaspat ale vzdy ho treba dat v rovnaku hodinu do postielky 😉 A aj kupkat v rovnaku hodinu 😉 Drzim palce, nech sa aj vam podari taky rezim ako mame my 😉

emily327
13. dec 2010

@lenkaoravcova fuuha to ma mrzi,ze ste chori, skore uzdravenie, nech ste do Vianoc fit 😉 cmuk

bonninka
13. dec 2010

@emily327 tak mě na migrény už žádný analgetika nefungují - takže ibuprofen je naprosto ze hry, když si ho dám, tak to naprosto nic neudělá, ani mě to neuspává a nic ☹
ale už se vyrábí na migrénu léky, které opravdu fungují, většinou cca do hodiny, hlavní složkou je sumatriptan a je jich víc druhů. Já beru Cinii (respektive, až budu mít migrénu musím si pro ni zajít k doktorce), ale je i Imigran, Rosemig a Fromen a asi ještě i jiné.
Léky fungují silně vasokonstrikčně - tj. že zužují cévy, akorát že všechny, takže je můžou brát jen lidé s nízkým, nebo dobrým krevním tlakem. Takže pokud chodíš na neurologii, určitě se poptej. Jsou sice případy, kdy to úplně nezabere, ale pořád lepší, než 3 dny trpět po nocích,...
@lenkaoravcova tak přeju, abyste se co nejdřív všichni vykurýrovali 😎
@tanija133 hezká fotečka, moc se povedla 😎

bonninka
13. dec 2010

@emily327 jen jsem zapomněla dodat, že ty léky určitě nejdou dohromady s kojením 😝 je tam určitě několik hodin, co se pak nesmí kojit, ...

hirunka
14. dec 2010

caute baby ........malinka ma zase krv v stolici vcera sme boli na chirurgii kde nas poslal pediater ale samozrejme z chirurgickeho hladiska ma vsetko v poriadku ...........doktorka sa divila preco nam pediater neurobil hned vyter takze dnes rano idem zase k pediatrovi kde som bola aj vcera mimochodom a pekne som sa rozculila..........lebo debil pediater ma tam nechal s malou sediet dve hodiny v cakarni s chorymi detmi ( to uz sa potom dvaja zlutovali a pustili ma pred nich) a ked som si od pediatra pytala predoperacne papiere do nemocnice tak m povedal ze on nema cas mi ich teraz vypisovat lebo ma plnu cakaren nech pridem v stredu...........predstavuje si to ako hurvinek valku mam tam na stokrat chodit s malou ako debil

ziza55
14. dec 2010

@lenkaoravcova jeeeeeeejda tak prajem skore uzdravenie 😉
@tanija133 jeeeeeeeeej cicus no konecne kraaasna fotecka...misko je riadny bucko..ako moj maly 🙂

hirunka
14. dec 2010

no boli sme u lekara...........mala mi vykakala take zelene s krvou tak jej zobral vzorku urobil vyter a je tu podozrenie na rotavirusy prip. iny virus takze musime cakat do zajtra na vysledky

lenkaoravcova
14. dec 2010

@emily327 Ahojky skus toto http://www.mimibazar.sk/nove_fotografie.php
ja ich mam uz druhy rok a nedam na ne dopustit nepremokaju a su teplucke nosila som ich celu zimu 🙂

malemimi
14. dec 2010

@nivejka haha tie dve kde je Althea celá tak to mi robila kamoška a hentie tak na to je stránka čo som sem dávala...
nemáte malú vaničku pre malú?

@lenkaoravcova rýchle uzdravenie... 😉

@jana_toky jee no super! aj nám to už mizne za chvíľku tam nebude nič 😉
haha ja som zlá... 😀

@yvett14 aha hmm dobre ďakujem....

@tanija133 jee no malunký je krásny !!!a pekná profilová fotka 😉

@emily327 jeee takže vy už máte stromček... my cez vik budeme stavať...
no kosa bola strašná...som zvedavá aká bude dnes..

@hirunka fuha tak to je fakt debil.. 🙄

my sme dnes v noci zase spali 7 hodin dačo 😀

malemimi
14. dec 2010

@hirunka fuha no pekne a ak to bude ono tak čo potom?

hirunka
14. dec 2010

@malemimi no tak neviem co potom asi sa nasadi nejaka liecba......a kazdopadne nebudeme moct ist na hospitalizaciu kvoli sadre na ktoru sme mali ist vo stvrtok.......lenze sadra musi ist dole lebo ju ma uz pomaly tesnu tak tam musim dnes zavolat ze co robit v takom pripade

malemimi
14. dec 2010

aha no pekne ach jaj tak to vydržte dáko a nech to nie je ten rotavirus....nech to nie je nič vážne