icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

hirunka
14. dec 2010

@malemimi dakujeme........ale bojim sa o nu a cakat do zajtra poobedia to bude hrozne

hirunka
14. dec 2010

aspon v nemocnici ma potesili.......ze mame kludne prist na hospitalizaciu ze poriesia aj ten problem zo stolicou ze nie je lepsie miesto ako nemocnica ze to daju vsetko do poriadku.........ale este viac ma potesil doktor ze vobec vedel kto som (tak je to super ze pri tom mnozstve ludi ktore tam maju maju prehlad o tom kto je hospitalozovany a tak tak aspon nieco pozitivne

nivejka
14. dec 2010

@jana_toky ...ahoj moja...tiež sa aj nám reflux zlepšuje a koliky nemáme,lebo ja dávam čajík--včera mi vypila 200ml a kakala 4x za deň 🙂 .....niekedy sa stane,že má zastavené vetríky,tak jej pomôžem..napr.v sobotu ráno ma koplet okakala,tak to z nej vyletelo 😀

nivejka
14. dec 2010

@tanija133 ...ja som ťa vôbec nespoznala--pozerala som ako puk 😀 ....je to veľmi pekná fotečka 🙂
no a Miško je krásny valibuk--čoskoro aj tatka predbehne 😀 ....dobre ho živíš 😉

nivejka
14. dec 2010

@emily327 ...veru moja čo najskôr to naprav a šupni sem fotečku už aj so Soničkou 🙂
inak ja mám sodu bikarbonu doma 😀 --ja tento rok štrajkujem a "nepečiem"!!--snád ma zase neukecajú ako každý rok 😀

nivejka
14. dec 2010

@hirunka .....pediatra by som nakopala do riti!!!
jáááj moja mňa tak bolí srdiečko,ked ťa čítam--nie a nie sa z toho vymotať.....strašne mooooc tebe aj maličkej držím palčeky--nech sa to všetko zlé už konečne na dobré obráti!!!--už musí 😉

nivejka
14. dec 2010

@malemimi ...nie nemáme vaničku--nechcela som kupovať,lebo ju nemám kde skladovať a vlastne moja mamina ešte má,ale nechcem ju...takže môj manžel sa vždy vybujačí z vodou --pokiaľ je čistá,že sami tam Lili nevyciká,tak tam namočím moju väčšiu dcéru--škoda tej vody nie?? 😀 😀

hirunka
14. dec 2010

@nivejka dakujeme......tak dufam ze uz bude vsetko o.k. a budeme vklude vianocovat a sviatkovat........

malemimi
14. dec 2010

@hirunka a ti verím.... ☹
jee no to je super a kedy tam idete?

@nivejka počuj aký čajík dávaš myslím značka a aj príchuť...lebo mne kúpil mm čaj ale to je od 6+mes

malemimi
14. dec 2010

dnes je -5 😖 a že pocitová teplota -13 :O tak to asi nepôjdeme von že?! to je moc kosa

hirunka
14. dec 2010

baby tie co ste uz dostali prispevk k narodeniu dietata ako dlho trvalo kym vam poslali peniaze? dakujem

malemimi
14. dec 2010

@hirunka mne ešte neprišlo nič ...teda počkaj idem kuknuť inetrnet banking ...no akže nič ešte nedošlo ani tých 28 či 25 litrov...

nivejka
14. dec 2010

@malemimi ...teraz používam už hipp - od ukončeného 1.týždňa--granulovaný-feniklový....ja jej tam pridávam trstinový cukor,lebo inak by mi ho nevypila 😉

malemimi
14. dec 2010

@nivejka no jasne haha...inak my máme vaničku ale napúšťam skoro až doplna malej sa páči strašne vodička...minule sa mi tak odrazila že si trochu buchla hlavu 😀 ale nič ani nevedela

malemimi
14. dec 2010

@nivejka aha ..no ja som rozmýšľala že tak do 5 mes jej asi ani nedám...nechcem aby mi náhodou potom odmietla cecok...a aj tak to nechce a ani dudle tak som rada 🙂

nivejka
14. dec 2010

@hirunka ..no ja som ešte ani nepodala,ale v piatok idem do poradne do sc,tak to už musím ísť vybaviť 😉

hirunka
14. dec 2010

@malemimi vo stvrtok mame hospitalizaciu...........no som zvedava kedy poslu tie peniaze bola som to vybavovat v polke novembra a tak som sa docitala ze najneskor nasledujuci mesiac po podani to musia poslat...........tak snad to do konca decembra poslu

nivejka
14. dec 2010

@malemimi ..ja som začala ten čajík len kvôli tým kolikám a dávam jej ho už mesiac 😉 --aj ma odhovárali,že aby ma neodmietla,ale vidíš plne kojím a cecok miluje 😀 ...inak zase ma pobolievajú bradavky,čím to je??

malemimi
14. dec 2010

@hirunka no snáď lebo na to čakáme... ale ešte nič mi neprišlo ni ten prispevok žiaden nič no zajtra je 15steho tak by to malo dojst

malemimi
14. dec 2010

@hirunka no tak super

malemimi
14. dec 2010

@nivejka aha jasne... asi ti ich zuzle ci?

nivejka
14. dec 2010

tak dnes máme presne 2 mesiace .....
a takto pijeme s fľašky---aj teraz vypila 100ml a už je pokakaná--ideme prebaľovať 🙂

malemimi
14. dec 2010

@nivejka jee no zlatá a aké vlasyská máte.... 😀

nivejka
14. dec 2010

@malemimi ...ved jej stoja krížem krážom tie vlásky---tatko ju včera po kúpaní neučesal a teraz je z nej vrabček 😀
ale máme také páperíčko ešte 😉
tie bradavky no neviem-prečo ma bolia -inak Lili papá dosť pahltne,žeby kvôli tomu? --no neviem 😒

hirunka
14. dec 2010

@nivejka to si uz lili sama drzi flasku 🙂..............aj nasa mala sem tam si drzi sama

nivejka
14. dec 2010

@hirunka ... 😀 ...tak snažila sa držať si ju,ale podopiera ju ešte plienka,lebo by veru toho nenapila--ale snaha je 😉

hirunka
14. dec 2010

@nivejka snaha sa ceni...........aj nasa male niekedy uplne sama ju drzi ale chcem je kupit take tie uska na flasku s tym sa jej to bude lepsie drzat nech sa uci

hirunka
14. dec 2010

baby a co ste kupili svojim babatkam na vianoce

nivejka
14. dec 2010

@hirunka ..ja som zlá mamina,lebo ešte nemám vôbec nič...ale v piatok snád niečo kúpim,ale veru tento rok budú biedne vianoce ☹

hirunka
14. dec 2010

@nivejka ja som kupila toto malej jedna vec a tolko ma pouziti 😀 a este hrkalky na kocik a podbradnicky sme kupili..........my sme boli v sobotu v tom fajnom pocasi nakupovat darceky 🙂 a inak hlavne na malu sme sa zamerali............ostarnym len drobnosti