Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@nivejka Ja mam z toho tiez chaos, ale teraz som si to kukla na nete http://portal.gov.sk/Portal/sk/Default.aspx?Cat... , tak sa robim mudra.... 😉
inak včera v TV davali ze asi sa vratime na koruny 😀 😀 ale nie je to iste
@malemimi @hirunka materska zas nedosla mne...ale co sa tyka tych prispevkov, tak ja byvam BA 3 - Nove mesto, na Junackej pri Poluse je ten urad prace a soc .veci, ja som to podavala tam, nie na Radlinskeho, takte to nie je rovnake, mozno BA 3 su rychlejsi, asi maju toho menej ... 😉 Ziadost som podavala asi pred 2 tyzdnami...
ja mám 31€ na vyše =D haha 😀
@nivejka ne to je druhy link haha=D
ale asi aj toto tam bude treba hladat=) lebo som tam nasla aj tie vianocne s toho druheho linku 😝
sk.picjoke.net
nie vsetci prepocitavaju Simi 🙂
no kocky...normalne vas nestiham citat ..chichi...dnes som mala skusku ...2hodiny v kolone a v polke cesty sme sa otocili..lebo uz by som to nestihla..ty kokooooooos z dolnych honov na kramare sme sli 2hodiny a dosli sme na pristavny most...tak sme sa otocili pri slovnaffte a sli naspat...hruuuza...revala som 3hodiny vkuse..lebo mi to bolo luto ze druha skuska v riti 😒 ..co uz...
@nivejka jeej mala si tak vie tak drzat flask uz?sikula...a ako jej narastli vlasky ---hm 😉 kocanda
@malemimi no dius aka zabavka s tymi fotkami coooo? 😀 ..no musim vyskusat aj ja

@nivejka Si velmi pekna na tej fotkel... 😉 Aj je chem take,....Dufam ze ti to nebude vadit, ked aj ja si take kupim.... 😉
Mimochodom ta trubica, uz mi zacina liezt na nervy..... 😉