icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

tanija133
14. dec 2010

@nivejka Si velmi pekna na tej fotkel... 😉 Aj je chem take,....Dufam ze ti to nebude vadit, ked aj ja si take kupim.... 😉
Mimochodom ta trubica, uz mi zacina liezt na nervy..... 😉

malemimi
14. dec 2010

@jana_toky no to vam bude vycitat, ci?!

tanija133
14. dec 2010

@hirunka Prave teraz pred hodinkou mi prisli tie prispevky a priplatky a pridavky....prislo mi 873 E, to za sklada asi z 678 je ten prispevok na dieta, 151 je priplatok k prispevku, 21 je asi pridavok, ale aj tak mi tam niekde visi 20 E navyse...co to moze byt?

nivejka
14. dec 2010

@tanija133 ...ááále nevadí--budeme ako dvojičky 😉
akú trubicu myslíš?

malemimi
14. dec 2010

@tanija133 ee tak to si idem kuknut inernet banking 😀 😀 😀 😀
vianocny darcek =D haha

nivejka
14. dec 2010

@tanija133 ...ja si to musím presne napísať koľko toho mám dostať,lebo mám z toho haloo....s tých prídavkou ,príspevkou atd...

tanija133
14. dec 2010

@nivejka Myslim tu Kleopatru.....Srandicky...... 😉 Inac vsetci na nu nadavaju, ale kazdy to pozera, a kazdy vie o co ide.... 😉

malemimi
14. dec 2010

@tanija133 mne dosla len materska ☹

tanija133
14. dec 2010

@malemimi Mne chodia vzdy sms z TTB ked mi nieco ubudne alebo pribudne na ucte, tak preto to viem hned.....Hej potesia peniazky...Ale niekde to treba ulozit a nechytat sa toho.... 🙂

malemimi
14. dec 2010

@tanija133 ja nenadavam na nu ale je to aspon take pobavenie a je mi aj luto ze je taka a ze sa takto ukazuju predsa ta jej mama tam vcera a aj foter sa teda pekne ukáazli

tanija133
14. dec 2010

@nivejka Ja mam z toho tiez chaos, ale teraz som si to kukla na nete http://portal.gov.sk/Portal/sk/Default.aspx?Cat... , tak sa robim mudra.... 😉

malemimi
14. dec 2010

inak včera v TV davali ze asi sa vratime na koruny 😀 😀 ale nie je to iste

hirunka
14. dec 2010

@tanija133 a kedy si podala ziadost?

tanija133
14. dec 2010

@malemimi @hirunka materska zas nedosla mne...ale co sa tyka tych prispevkov, tak ja byvam BA 3 - Nove mesto, na Junackej pri Poluse je ten urad prace a soc .veci, ja som to podavala tam, nie na Radlinskeho, takte to nie je rovnake, mozno BA 3 su rychlejsi, asi maju toho menej ... 😉 Ziadost som podavala asi pred 2 tyzdnami...

malemimi
14. dec 2010

ja mám 31€ na vyše =D haha 😀

tanija133
14. dec 2010

@malemimi Teda ty sa mas 😉 myslis matersku 31 E navyse?

hirunka
14. dec 2010

@tanija133 no mne materska tiez dnes prisla ale prispevky nie a to som ziadost davala koncom novembra no som zvedava kedy to nabehne

malemimi
14. dec 2010

@tanija133 ale kde len niekde keď som si zrátala čo som tam mala a materská čo došla tak mi tam prevyšuje 31€ ale neviem kde ...z čoho mi prevyšuje

malemimi
14. dec 2010

@hirunka no nápodobne tiež som vybavila za jeden deň tu socialku... 😖 hmmmpockajme do dvadsiateho

nivejka
14. dec 2010

@malemimi ..ja by som to aj brala,keby sme prešli na koruny,lebo ja to aj tak stále prepočítavam 😀

malemimi
14. dec 2010
malemimi
14. dec 2010

@nivejka Simi to každý prepočítava... 😉

nivejka
14. dec 2010

@malemimi .....tak to si ma ukľudnila,lebo si myslím,že iba ja som ako stará ženská--čo len prepočítava 😅
nehovor mi,že toto je z toho linku ,čo si poslala,lebo toto tam veru nebolo--a ja chcem takéto kráááásne 😵

malemimi
14. dec 2010
malemimi
14. dec 2010

@nivejka ne to je druhy link haha=D
ale asi aj toto tam bude treba hladat=) lebo som tam nasla aj tie vianocne s toho druheho linku 😝
sk.picjoke.net

nie vsetci prepocitavaju Simi 🙂

nivejka
14. dec 2010

@malemimi ...wauuu to je nádherné svadobné foto 🙂 🙂

malemimi
14. dec 2010

@nivejka Ja viem ďakujeme

haha...to som tiež tam spravila 😀 😀 😀 😀

malemimi
14. dec 2010
ziza55
14. dec 2010

no kocky...normalne vas nestiham citat ..chichi...dnes som mala skusku ...2hodiny v kolone a v polke cesty sme sa otocili..lebo uz by som to nestihla..ty kokooooooos z dolnych honov na kramare sme sli 2hodiny a dosli sme na pristavny most...tak sme sa otocili pri slovnaffte a sli naspat...hruuuza...revala som 3hodiny vkuse..lebo mi to bolo luto ze druha skuska v riti 😒 ..co uz...

@nivejka jeej mala si tak vie tak drzat flask uz?sikula...a ako jej narastli vlasky ---hm 😉 kocanda
@malemimi no dius aka zabavka s tymi fotkami coooo? 😀 ..no musim vyskusat aj ja

ziza55
14. dec 2010

@emily327 no konecne fotecka nova...super uz tu mame vsetky take mamickovske fotky s ratolestami 🙂
@jana_toky cicka ani mi nemame pre maleho darcek...ved mu kupujeme furt odkedy bol v brusku..a nikomu nebudeme nic kupovat,,,ved som na materskej chi...dolezite nech mame zaplatene seky a nie darceky