Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@vejinka to je skoro ako u nas, a starsi syn sa stale uklada malemu do vajicka a do kresielka 🙂
@yvett14 a ako si to zohnala tu zumbu na doma, kde sa to da stiahnut? dik
@yvett14 ....to je tak strašne hrozné--bože,ked si predstavím,ako sa tešila na bábo,ako my tu všetky a teraz toto--kvôli nejakému debilnému doktorovi,čo si nevie urobiť svoju prácu ,tak ako mám.....ešte aj to,že celé tehotenstvo--nebol žiaden problém---no hrozné a tisnú sa mi slzy do očíííí... ☹
ahojte dievčatká 🙂 🙂
ja dnes idem poobede s Lili k doktorke,lebo ráno bola dosť zahlienená a 2x som jej odsávala noštek + kvapky som aj musela dať...nechcela ani piť z prsa,lebo nevedela pritom dýchať ☹ ...potom sa jej to našťastie uvoľnilo a sa mi zdá ,že mi aj málo chrapčí 😖 ....inak všetci sme nejako nakapatý--dcéra to dovliekla zo školy a to je očkovaná proti chrípke a prechladla aj tak.. 😒
@nivejka chudatko male, to mi je luto ☹ Inak ockovanie proti chripke je dvojsecna zbran, je to vakcina, ktora oslabi organizmus a vtedy treba dieta chranit, aby sa nenakazilo a ked telo s tym zabojuje az potom je odolne voci virusu chripky ☹ Dufam,ze sa malej polepsi, daj potom vediet, ako ste dopadli u lekara cmuk skore uzdravenie moja
haha 😀 😀 holky malú mám v šatke a spala a teraz sa zobudila a mám tričko s krátkym rukávom aby mi nebolo teplo a ona ma cuca haha 😀 😀 😀
@ziza55 no ona to nezaobstaráva...tak toto máš dobré ty zase 😉
@yvett14 jee tak to je super! hihi osemnáste 😀 😉
jeeejda tak to je zlé ☹ 😢 😢 😢
@emily327 si písala že sa bude platiť na budúci rok plná suma? a to bola tá suma za ton rotavirus?
@horalka777 jeeeeeeeee krásne krásne podobne....
inak keď dávajú niečo v TV bud že do záchrany hniezda dali mimi alebo niečo v nejakom filme tak sa rozplačem ....fakt až vtedy naozajste človek pochopí čo je to keď má dieťa...
@lenkaoravcova velmi ma mrzí že to musim napísat ale bolo to v Leviciach, ja som bola taká spokojná so všetkými, velmi ma to mrzí že sa to stalo práce tam a jej. smutné
@lenkaoravcova pýtala som sa muža a ten mi povedal že to stahoval s torentov a má to 9 gb a su to tri dvd. ale je to bez hlasu čo ma sere ale teraz neviem či to bola naša chyba alebo zámer firmy aby to nebolo dokonalé. neviem ale mne to stačí lebo hybať sa hybu!! haha len aby už somna išlo dole!!!
no a teraz otázka. maličkej sa vyhádzal celý trup nejakými fľakmi. nie su to potníčky može to byt s toho že som jedla 1 mandarinku a malá vypila odomna 10ml mlieka?? mohlo to až tak velmi prepuknuť?? alebo to su fakt potníčky?? lebo ked malá vypila len 10ml mliečka tak potom čo ked zje celu mandarinku ked bude vačšia!! okupala som ju ale len vo vode- ináč používame bupi kozmetiku od narodenia. alebo to može byt dodatožne po tej horucke čo mala zvýšenu 2dni po sebe?? neviem
@horalka777 vraj cez torenty, ja neviem čo to je ale je to bez zvuku . mne to stačí a hudbu si puštam svoju
@yvett14 no potnicky su potnicky a toto ak ma take drobne cervene bodky, tak je to alergia. Mali sme to aj my ☹ My sme pouzili Nivea Baby olejcek po kupkani a mala sa takto vyhadzala ☹ Netreba s tym nic robit, to do 2 dni zmizne. Mohlo to byt mandarinkou ☹ Ale vacsinou nasa strava prenikne do mliecka az po cca 6 hodinach....
Krásne Vianoce!
Už sa blížia Vianoce, ten čas rýchlo letí.
Na stromčeku sviečky svietia, štastím žiaria deti.
Starý rok už odchádza a nový ide za ním, nech Vám len radosť prináša, to je naším prianím ...
ŠŤASTNÉ A VESELÉ
@emily327 darinku som jedla včera a včera som jej dala mliečko, adnes ráno to ešte nemala a ked som sa vrátila s mesta tak mm už stresoval a moje mliečko dnes ešte nejedla lebo som nič nevytlačila.tak neviem kurnik štve ma to lebo 2dne nazad mala len zvýšenu horučku 37,5 a dr mi povedala že nič na nej nenašla ani hrdlo ani sople ani uzliny. tak uvidím ako to bude postupovať, díky ti moc moja
@yvett14 mozno bola iba prehriata a preto si namerala teplotu. Urcite by som to sledovala dalsie dni a ak sa jej teplota zvysi, tak treba ist k lekarovi, nech popripade vezme krv, ci nie je niekde skryty zapal. Ale ja verim,ze bude malinka Dianka v poriadku a ze si uzijete krasne vianoce cmuk
Tak uz mam navarene na zajtra, macanka, kapustnica, salat a kolaciky napecene... Konecne si mozem na chvilku sadnut, este ostriham mm a dam sprchu a zabalime darceky a vsetko je hotove. Uz len zajtra vyprazim rybu a je vsetko nachystane. Pojdeme este na sviatocnu prechadzku s malinkou a doobeda este pride svokor prinesie nam darceky 😀 a tak si dame obedik u nas doma a potom veceru u svokry, tak budeme mat na stedry vecer, 2x stedrovecernu veceru 🙂
ahojte tak takto uz skriekame 😉
https://vimeo.com/18124982@malemimi aha, tak super 😉 ved 110 euro je fakt dost za nieco co je povinne ☹ A ked nemas, tak co mas robit? Vykradnut banku? ci zobrat si pozicku? Ach jaj... To je ako s tou pupocnikovou krvou, ked mas das ked nie nedas ☹ A je to tak dolezite pre to babatko ak by sa nieco stalo ☹ A ako? Uz mate vsetko nachystane na sviatky?

@yvett14 to je hrozne ako citam tvoje riadky nabehli mi zimomriavky a kde rodila? co sa stalo? ved v dnesnej dobe uz takto nezmyselne by deti nemali zomierat strasneee ☹ ☹ ☹