icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

nicky182
28. dec 2010

@ziza55 mna sitie bolelo - skor tlacilo zhruba dva tyzdne po porode ...ked som kojila malu po sediacky az mi do revu bolo...sitie ma bolelo nenormalne, po "vytlaceni " dcerky moj prah bolesti totiz klesol na -10 🙂Aj injekciu mi dal Dr. no nepomohlo ....Najzvlastnejsie je, ze mna ani tak nebolelo sitie okolo "organu", ale skor som mala pocit ze ma roztrhlo az po konecnik, aj ma nastrihol, kokos, toto ma tlaci obcas aj teraz hmm 😒

vejinka
28. dec 2010

nicky182 ja som nemala pocit mna ozaj az po rit a inak ja som sa dlho nemohla vyserkat a musela som rucne znie to drsne ale ina moznost nebola kedze cipky nezaberali a mala som pocit ako keby mmi aj rit zasili ale prdiky boli tak neskor som pochopila ze keby neboli tak vtedy by som ju mala zasitu

malemimi
28. dec 2010

@vejinka haha sranda 😀
inak zabudla som ako sa to volá ale som pediatričke ukázala na poradni že malá má trochu pod pazuchami asi potničky a aj my povedala že nejakú rybaciu masť ale neviem akú... 😀

me
28. dec 2010

@nicky182 - díky

vejinka
28. dec 2010

chela som napisat vtedy

me
28. dec 2010

@vejinka - jedno je u starkej, manžel v práci a najmenší zatiaľ sladko spinká

vejinka
28. dec 2010

@malemimi rybilku asi

me
28. dec 2010

ty kokso u nás tolko snehu zase napadalo, to bude paráda po tom s kočíkom chodiť už sa teším, zachvílu ten kočík asi zlomím keď to bude takto pokračovať, tento rok nemám zimu rada, tolké obliekanie s deťmi

nicky182
28. dec 2010

@vejinka hmmm, tak to nie je bohvieco, ja mam od porodu problem s velkou potrebou...akoby ma islo roztrhnut ked to ide von -katastrofa.... ☹ ☹ pocujte zeny, ved to nenormalne co my prezivame, nie ? Ale na druhej strane, aspon mame kraaasne zdrave - klop klop deticky 😀 😀 Podla mna by to chlapi takto nezvladali, ako my ... 😀 😀

vejinka
28. dec 2010

@me podobne na nervy kym jedno obleciem druhe sa spoti kym jedno prezliekam druhe sa posere kym jedno kremujem druhe mi vytlaci rybiu mast na koberec a tak dalej

vejinka
28. dec 2010

@nicky182 chap bypri prvej kontrakcii volal sefovi ze umiera nech za neho najde nahradu heh

me
28. dec 2010

@nicky182 to určite nie, my si veru vytrpíme, kto to nezažil nemôže to pochopiť, bolesti, nástrih, naliatie prs, popraskané bradavky, problémy s konečníkom ,..... no proste horor

vejinka
28. dec 2010

uz pri samotnom zisteni ze je tehotny by odpadol

me
28. dec 2010

@vejinka haha, super, ja sa tu na tebe tolko chichocem, dobré trefné poznámky, hneď mám lepšiu náladu ako som sa zasmiala

vejinka
28. dec 2010

a keby mu mali kuknut medzi vajcia rozplakal by sa o to viac keby ho vysetroval chlap
no keby mu brali krv tak by o najprv musela sputat

vejinka
28. dec 2010

@me nezobud si babatko ale vazne
chlap rovna sa padavka kdeze by nosili velke brucho v ktorom sa niekto hybe a pri porode by ako prve vytiekol mozog miesto plodovej vody

malemimi
28. dec 2010

@me jee super foto
@vejinka nie inak to tusím povedala
😀 😀 😀 😀 no ty si číslo

vejinka
28. dec 2010

ale muza milujem nadovsetko heh no ked chlap ochorie znamena to katastrofu v rodine lebo sa citi zle
a muz kebyze dostane kramy tak este len pri zacinajucich bolestiach podbruska by pisal zaved

me
28. dec 2010

@malemimi - je to proste rybacia masť - v lekárni ti ju ponúknu pod tridsiatimi názvami, každý výrobca - iný názov

vejinka
28. dec 2010

a ked by zistil ze krvaca spil by sa do nemoty len aby na to nemysllel a zabudol no ale uz koncim lebo by som o chlapoch mohla pisat do rana heh vidiet ze som byvala feministka a to doma mam troch muhehehehehe

me
28. dec 2010

@malemimi ja by som to asi potrela -veľmi zlahka sudocremom, ten je fakt dobrý

me
28. dec 2010

@vejinka no tak to je teda zákon schválnosti, pán boh ti ich nadelil hneď troch!

me
28. dec 2010

@me - teda myslela som to tak - ako bývalej feministke / nie v zlom /

malemimi
28. dec 2010

@me aha no fasa
aha myslíš?
tak to skúsim dnes ...veď nemôže a jej nič stať -...alebo kalciovu masť?

me
28. dec 2010

@malemimi - určite sa nemôže nič stať, skús jedno i druhé, ale keďže by malo ísť o vysušenie, tak asi skôr ten sudocrém, mne doktorka povedala, že sa potničky môžu vytrieť liehom / čo sme mali na pupček/

malemimi
28. dec 2010

@me ale nechapem s coho tam ma potnicky ved sa nepoti ... ale ona to ma cervené ako keby vydrate

me
28. dec 2010

@malemimi - stačí, že je trošku viac oblečená / napr. aj v kočíku / a proste sa tam tá kožička sparí, ale to nič nie je

lenkaoravcova
28. dec 2010

@vejinka tak to je presne ako u nas doma, a vyjdeme von a maly mi po 10 minutach zahlasi ze chce ist uz domov 😀 Uz aby bola jar, neviem sa dockat.

me
28. dec 2010

jej už sa zobudil malý, tak ja letím kojiť, zatiaľ papa

slavuska30
28. dec 2010

🙂 🙂 ahojte dievčatá, my sme boli dnes v poradni, vážime 6500g a meriame 60cm, ale dosť vracká po kojení, tak nám dr predpísala Nutriton..ale nemajú ho aktuálne v lekárni 😉 až zajtra 😖 , inak je všetko ok, už vela ,,rečníme,, ,smejeme sa.... 🙂 🙂