icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

malemimi
28. dec 2010

@slavuska30 jee no vy ste valybuci hihi super

slavuska30
28. dec 2010

@malemimi 🙂 🙂 ano...xixixi..my sa musime krmiť z oboch cecokov, inak by kričal od hladu 😀 😀 😀

nicky182
28. dec 2010

Ozaj kocky, chcela som sa vas opytat, ze ci uz vase babatka proti niecomu ockovali ? Nas zatial nie ..

nivejka
28. dec 2010

@me ....no veru baby ma tu nechali vo štichu ☹ ,ale zo Stankou si píšem často cez IP....koxinka sa tu veru neukázala už riadne dlho a dara tak isto 😒

slavuska30
28. dec 2010

@nicky182 ešte nie, nám dneska dr v poradni povedala, že očkovat sa bude najbližšiu poradnu..27.1...dve má povinné a jedno nepovinne na rotavirusi(40eur), ale smwe sa rozhodli, že ho dame..

nivejka
28. dec 2010

@slavuska30 čau cica-mica 😉 .....som rada,že si k nám zase zavítala 🙂 ...pekne priberáte 😉

nivejka
28. dec 2010

@nicky182 ..my ideme zase 1 x na očkovanie 28.1.....teda ešte sa uvidí,čo povie neurologička na ten náš jazýček ☹

slavuska30
28. dec 2010

@nivejka ahoj..aj ja sa tešim, máme problém s netom, tak som rada, ked sa dostanem aspon na chvilu, ale ako tak pozeram, ani nestiham vsetko čitat...xixix..ježiško tatino doniesol Peťkovi pod stromček lego, aby sa s nim mohol sam hrat 😀 😀 😀 😀 lebo maly asi tažko bude stavat domčeky , kvetinky a panačikov, ale inak milé 😀 😀 😀 čo by sme bez tych našich chlapov robili?? 😀 😀

nivejka
28. dec 2010

@slavuska30 ...hahaha pekne si to manžel vymyslel 😀 😀 ,tak sa aspoň teda takto odreaguje...
pekne si si popísala v profile detičky--Peťko všetkych tromfol vo váhe 😀

nivejka
28. dec 2010

baby....... aj vaše detičky tak strašne slintajú?....no Lili hrozne 😖 ,ked jej nedám podbradník,tak je stále mokrá
to znamená čo?...že bude mať skoro zúbky?

slavuska30
28. dec 2010

@nivejka no veru....xixixix..najlepsia hračka pre draheho...xixixix, Peťko je tka naša buchtička, ked najdem kabel od mobilu, stiahnem fotky a dam ich sem...aj my sme oslintaní, ale aj grckáme riadne a blaboce ako o život.. 😀 😀 😀 😀

lenkaoravcova
28. dec 2010

@nivejka je mozne ze jej coskoro pojde prvy zubok, my zatial moc neslintame 🙂

nivejka
28. dec 2010

@lenkaoravcova ...ja som to niekde čítala,že tiež jednej 2mesačné bábo takto slintalo a vyšiel prvý zúbok už vo 4.mesiaci ,tak teda uvidíme....možno je to aj tým jazýčkom--achhh jaj

nivejka
28. dec 2010

@slavuska30 ....grckáme aj my ešte stále----dnes napríklad viac ako po niektoré dni....ale ja kojím každú hodinku 😖 ..tak je asi precpaná,ale hladová je stále a stále si aj pýta...doktorka mi hovorila,že kľudne nech kojím aj každú hodinu,ked si pýta....

lenkaoravcova
28. dec 2010

@nivejka no moj prvy syn mal tiez v 4. mesiaci uz dva zuby je to individualne 🙂

nivejka
28. dec 2010

@lenkaoravcova ....až 2 zúbky mal?---teda dobre rýchlo...bože ja si ani nepamätám,kedy mala 1.zúbok moja 1.dcéra ☹
ked je to už tak dávno... 😅

lenkaoravcova
28. dec 2010

ano jemu isli rychlo, teraz bude mat 20 mesiacov a idu mu posledne 4 stolicky a bude ich mat komplet 🙂 a to napriklad kamoskin maly rovnako stary ma 10 zubov iba

yvett14
28. dec 2010

@malemimi hej moja tak sa meria v ritke, prepáč že tak neskoro odpoved

slavuska30
28. dec 2010

@nivejka mne dr predpisala nutriton, ze mam mu zarobit pred kojenim, dat vypit a potom nakojit vo zvýšenej polohe a aj spavat ma tak...

yvett14
28. dec 2010

@me haha nová fotka, peknučká!!

nivejka
28. dec 2010

@slavuska30 ....ja mám madrac v postieľke podložený uterákmi,lebo ked jej začala nádcha,tak som sa bála,aby sa mi nezadusila--a takto jej to aj nechám....

yvett14
28. dec 2010

@ziza55 mne nepadajú ale ja nekojím to máš určite s kojenia.
a u dr som už bola po 8 týždnoch, nič ma nebolelo tak som išla a povedal že už možme robit hočo!!a akosi nič s toho hočo sa nerobí!!hih

yvett14
28. dec 2010

@nivejka moja - moj syn mal tiež v 4a pol mesiaci rovno 2 zúbky -dolné ale neslintal tak skoro ale deti su individualne! len to je problem že sa mu aj rýchlo kazili a mohli sme šurovať- nepomohlo!!! teraz už nemáme dve stoličky čo sa už nedali opraviť- tak išli von!!

ziza55
28. dec 2010

@slavuska30 ahoj moja..no maly je riADNY BUCKO...mu chuti teda 🙂 ...a ako s klbikmi?nosite tu ortezku?kedy idete na kontrolu?drzim palce moc

ziza55
28. dec 2010

@yvett14 no praveze mne nepadaju...som sa bala ze po porode zacnu a nic...strasne mi padali pred tehotenstvom ..ale teraz super...tak sa tesim...ale niekde som pocula ze take 3-4mes.po porode sa hormony vracaju do normalu..tak sa bojim ze potom to zacne 😒

slavuska30
28. dec 2010

@ziza55 ahoj Zuzi, na kontrolu ideme 17.1., zatial ma ortezu, celkom si zvykol, ale nemože ležať na brušku, nevie tak estedržať hlavičku..no veru je to hladoš.. 😀 😀

slavuska30
28. dec 2010

my sme takto velký..

jana_toky
28. dec 2010

@nivejka
aj ten nas malicky strasne slinta a podbradnik dolu ani nedavame, lebo pri refluxe by bol stale ogrckany. Ale klop, klop, uz sa to trochu zlepsilo 😉

jana_toky
28. dec 2010

@slavuska30 Jeeeej, Slavka, ahoj. Pekne rastiete, superrrrr.
A ides davat ten Nutrilon, ked mas dost mliecka? Je to reflux? My davame radcej Gastrotus, aby sa mliecko zahustovalo a len kojime. Maly 5600g a 57 cm 🙂

jana_toky
28. dec 2010

@nicky182
My ideme na ockovanie zaciatkom februara - povinne a tiez si mame rozmysliet tie rotavirusy 😖