Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
ela2710
aj ja som rodila tiez 8.10 o 12.45 to je ale nahoda ale ja mam dievcatko a ty chlapceka
ktore bejby sa este narodilo 8.10.2010?
Viete mi prosim poradit kde v BA by som mohla kojaci vankus kupit? Dakujem.
@slavuska30 ....no už aj ty máš peknú profi fotečku 🙂 .....a Peťko je riadny fešák...... 🙂
@me .....od narodenia vyplazuje stále jazýček--neni to že sem tam ale proste stále,ako malý hadík 😅 ..niekedy je to docela v pohode,ale zase niekedy ho vyplazuje riadne až jej hovorím,že to nie je pekné,ked ho takto ukazuje..tak preto musíme ísť na neurologiu.....ja len dúfam,že to bude len nejaký jej zlozvyk a že to nebude nič vážne..
@slavuska30 ekná foťa! no aj moja vytiane oba 😀 nie celé ale striedam aby sa mi nezapalil cecok zase
Prave som docitala o ockovani, mozno vas to tiez zaujme, posielam link 🙂 Ja som si tam nasla odpovede na otazky co som mala pre pediatra 😀
http://www.sprievodcaockovanim.sk/caste-otazky-...
@ziza55 ...ahoj mojenko.....ja tiež vankúš nepoužívam na kojenie,lebo mám ten veľký a neviem sa nijako prispôsobiť na kojenie,ale za to malá v ňom leží od narodenia a ja som ho využívala stále v tehotenstve 🙂
tiež ho mám cez mk za 10eur,takže som super obišla 😉 .....boli tam tie guličky,ale mne to vadilo,lebo som dosť šušťala a tak som tam dala náplň z vankúša 🙂
@slavuska30 jáááj aký ste krásni!! riadne velký chlapisko je s Peťka a tvoja nová fotočka!! no krásní ste
Akú ste mali noc? ja hroznú stále sa mi dačo snívalo a samé debiliny a ešte mi aj bolo zle...a aj som sa 2 krát posr...a ma bolí jazyk špička jazyka asi infekcia takže super noc... 😖 😒

@ela2710 - my sme sa narodili 10.10.2010 o 10 minút pol desiatej, dobré čo, malý sa snažil, alebo maminka?