icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

yvett14
29. dec 2010

@me toľko 10tok v živote ja vám prajem nech vám prinesú šťastie!! hihi

yvett14
29. dec 2010

@jana_toky tak to áááno, krásne držíte hlavičku!! na tú našu si ešte trošku počkáme 😉 😉

tanija133
29. dec 2010

@emily327 ako pise nivejka v Brandone maju vyber, maju ho aj pre deti na Kosickej a aj Babymarket na Vajnorskej,a viem ze maju aj celkom dobry v Carefure v Poluse v detskom odd... 😉

tanija133
29. dec 2010

@jana_toky Zlatucky a sikovny Adamko.... 🙂

me
29. dec 2010

@jana_toky - krásne, my veru tak vysoko hlavičku ešte neudržíme

me
29. dec 2010

@nivejka - hádam to nebude vážne s tým jazýčkom, moja malá ho zase mala prirastený - nevedela ho dobre vyplaziť, strihali jej uzdičku dva krát ako bábu, a nakoniec aj v 4 rokoch, chodíme na logopédiu teraz už len kvôli "r", ale tá by jej ho ešte šmykla, ale ja už nechcem

me
29. dec 2010

práve som sťahovala fotky : náš darček, a hlavičku držíme zatiaľ len takto

hirunka
29. dec 2010

caute baby ani sem nestiham chodit..........dnes sme boli trochu nakupovat.......malinka bola u babky a my sme s manzelom vyrazili do obchodov a celkom uspesne..........najviac sme kupili malinkej (same oblecenie) a ake peknucke a konecne aj nausnicky mame pre nu uz len nastrelit ich treba

emily327
29. dec 2010

@tanija133 dakujem pekne, bola som ho kupit v PRE DETI na Kosickej a kupila som za celkom dobru cenu - 23 euro. Uvidim ako ho budem vyuzivat, dufam,ze ma bude menej boliet chrbat.

@me Samko je krasny 😉 A ako pekne drzi hlavicku 🙂

@hirunka jej tak ake rovnake to mame 😀 Aj my sme dnes aj vcera chodili po obchodoch ale nakupovali sme mm novy satnik a nausnicky aj my mame. Sonicka ich dostala pod stromcek a uz sa tesime ako ich jej dame 😉

emily327
29. dec 2010

ahojte, aky ste mali den? Tak my sme boli cele dni mimo domu. Doobeda mala spinkala a tak sme vyrazili do Senca az po 13:00 ale konecne som podala aj ziadost o rodicovsky prispevok a pride mi uz v januari, z coho sa tesim. Kupila som mne a malej vankusik na kojenie v PRE DETI na Kosickej a nasla som si tam skvelu kojaciu podprsenku. Stala sice 30 euro ale zato je fakt super 😉 Konecne mozem si dat aj veci s vystrihom 😉 Vsade su same vypredaje a ludi viac ako pred vianocami, ledva sme presli s kociarikom.

me
29. dec 2010

@emily327 - ďakujem

hirunka
29. dec 2010

malinka s tatinkom

vejinka
29. dec 2010

@hirunka jaky spuntik zlaty 😉 kolko kil ma mala??

hirunka
29. dec 2010

@vejinka dakujeme...........teraz ma 4550 g .....za dva mesiace pribrala 1600 g........bola velmi malicka

malemimi
29. dec 2010

@me uu veď ste šikovný !!!
@hirunka jee tak daj foto chceme vidieť 😉
@hirunka e to si objednala s toho bes že ? my máme také ružové kde je mamina + tatino = Sofinka 😀 dnes som to žhlila tak možno zajtra jej to oblečiem 😉
a že to predávaju aj v čiernej vode či kde...ale s inej stránky

jana_toky
29. dec 2010

@emily327
vdaka
Vankus mam sice pozicany od kamosky, ale videla som presne taky isty v obchode na Kosickej, BA pre Deti. Stoji tam 20EUR.

jana_toky
29. dec 2010

@nivejka
Adamkovi sa tiez nepaci na brusku, len ked spinka na brusku na mne 😉 . Hlavicku sa snazim cvicit kazdy den, niekedy to vyzera tak, ako na obrazku, inokedy sa mu nechce a zabali to zachvilocku. Ale tu minutku vydrzi uz vzdy 😀

jana_toky
29. dec 2010

@malemimi vdaka. Vy cvicite ako casto past na konicka?

jana_toky
29. dec 2010

@yvett14
Vdaka. Neboj sa, aj vy sa dockate, len skusaj kazdy den cvicit... 😉

jana_toky
29. dec 2010

@tanija133
vdaka 🙂

@me
dakujeme. A kolko cvicite dvihanie?

jana_toky
29. dec 2010

@me
chutnucky je Samko, cmuk

malemimi
29. dec 2010

@jana_toky ja neviem hoci kedy keď je hore ju dám na bruško 😀 a aj keď je na mne že na mne leží tak zdvíha hlavičku a kuká sa na mňa 😀

yvett14
29. dec 2010

@jana_toky cvičíme moja, je stále lepšia a lepšia. nevidno na nej že by bola lenivá! aj ked ju máme na rukách pekne drží hlávku- zavše odkvicne alepotom sa zaprie a obzerá. ale je to fakt zaujímavé sledovať ako sa vyvíjajú detičky. doteraz mi hákala a mákala a teraz mi híiika!! to sme sa išli ušuľať ked sme ju počuli- normálne híííka!! 🙂 🙂

yvett14
29. dec 2010

@hirunka krásnučkí- veselí- zlatučkí su obaja----šťastní!!!

yvett14
29. dec 2010

@hirunka haha my máme tiež tak máličko v porovnaní čo tu čítam. akurát som dnes vravela mm že su tu samé 6 kg detičky a my sme také ľahke! dnes som ju vážila a máme 4,6kg 🙂

zuzana_m
29. dec 2010

ahojte žienky...chcem sa opýtať či mi nevie niektorá poradiť: dnes keď som obliekala malú,tak som jej nechiac odškrabla chrastičku z očkovania (TBC) na ramienku...ja ani neviem ako stále nechty strihám úplne nakrátko aby som ju nepoškrabala a ajtak... ☹ ...chcem sa spýtať či neviete že či to bude ok,len som jej to prelepila kým to zaschlo,ale pred kupkanímm som jej už leukoplast dala dolu,zaschlo jej to..trochu červené to má,ale to aj predtým mala,len tam mala ešte chrastičku ktorú som jej odškrabla...a aj vaše detčky sú takí hladoši? pozerala som že vaše dievčatká majú niečo cez 5 kíl väčšinou no a moja mala už 6 a pol kilo pred dvoma týžňami necelými...že skor chlapci majú takú váhu....lenže ona chce hned z dvoch prs naraz jesť 😒 ...tak neviem...dnes sme tak spravili,že dala som jej jedno prso ked bola hladna (sala 10-15 minut,a citila som že muselo vytahať vela mliečka) no a ona si strašne potom cmulala palec a pytala ešte,tak ju mm zobral na ruky a upokojoval, potom prestala a dala som jej najskor o hodku a pol...ako vaše detičky papajú? 🙂

zuzana_m
29. dec 2010

a minule som sem písala že maličká neche dvihať hlavku,no a boli sme včera na návšteve u bratranca manželovho- oni tiež majú dievčatko rovnako staré a som mu to spomenula a hneď mi ukázal ako im neurologička ukazovala že čo robiť s malou aby dvihala a fakt to funguje 🙂 ešte sa jej to velmi nepači ale vraj si za take 4-5 dni zvykne a bude sa jej postupne pačiť 🙂 a take fajn e cviky na posilennie svalstva

me
29. dec 2010

raz sa im chce, raz nie, našemu sa dnes konečne chcelo

tanija133
29. dec 2010

@me Krasny je Samko, zlatusik sikovny, to moj Misko je este lenivy, a ked aj chvilocku drzi, tak potom sa rozplace, ale trenujeme.... 🙂

tanija133
29. dec 2010

@zuzana_m S tou chrastickou neviem, druhe baby ti poradia, ale co sa tyka ten vahy, ma trosku viac na to ze je to dievcatko, ale ked zacne behat a lozit , urcite to zhodi....Budme radi ze mame zdravucke deti s apetitom, horsie by bolo keby nechceli papat a nepriberali by. Pokial nema byt po kom obezna Natalka, tak je vsetko v poriadku a bude urcite krasne stihle dievcatko.... 🙂
A co povedala ta neurologicka, co treba robit?