icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

tanija133
29. dec 2010

@hirunka No konecne si nas prisla aj pozriet, uz ked nemate sadru, tak si na nas zabudla.... 😉 ako nozicky? A malinka je krasna.... 🙂

tanija133
29. dec 2010

@malemimi No Sofi je sikovnica silna a pilna, ked zdviha hocikedy hlavicku.....Nie ako nasi lenivci..... 😉

tanija133
29. dec 2010

@emily327 Super si nakupila, nech ti dobre sluzi, daj potom vediet ako si spokojna.... 🙂

zuzana_m
29. dec 2010

@tanija133 dakujem 🙂 ved to že na dievčatko sa aj mne vidi moc ,ale som veru rada že mam mliečko a papká....
takže ked som ju len tak dala past konika nechcela, tak nam poradili že jej treba dať ručky uplne pod hrudniček skrčiť,čim okamžite dvihla aj hlavku a tlačiť zadoček aby ho nedvihala (lebo to robila) 🙂 no a cviky na posilnenie svalstvachbtice a krcneho: to ti neviem velmi opisat ale jedno je: že ležka na chrbatiku, a chytiš jej chodila ako ked prebaluješ a robiš s celymi nožkami kružive pohyby- tym sa posilnuje svalstvo okolo chrbta....potom druhe je : že ležka no a chytiš nožku a preložiš ju cez druhu,babatko sa pekne cele da nabok a tak striedaš nožičky,a dobre je ked tie cviky bez plienky robiš...a dalšia je poloha na tigra ale to fakt neviem opisat 😅 ...ale ajtak je to najlepšie naživo vidieť,ja som o takom ani netušila 🙂 ale to oni chodia ku neurologičke lebo ich malá mala zlomenu kľučnu kosť,no a im aj toto ukazovala na posilenie krčika a tak... 😉

nivejka
30. dec 2010

@emily327 ....ty tiež chodíš do Senca 🙂 ....tú podprdu si kúpila v senci?povedz,ktorý je to obchod--nech tam aj ja skočím 😅

hirunka
30. dec 2010

@tanija133 dakujeme...........no bol teraz taky frmol cez vianoce, varit, behat po navstevach tak som ani nemala kedy sem nakuknut...........malinka ma uz lepsie tie klbiky........len s tym ze ma problemy s nozickami tak ked je na brusku velmi nedviha hlavku........nemala sa to este kedy naucit nema sa ako zapriet s tymi nozkami ked ma ortezku ale otacat otaca jedna radost hlavku.....ale ked je na chrbatiku a chytim ju za rucky krasne sa spevni a vytiahne hore sama do takeho sedu......takze sikovna je

nivejka
30. dec 2010

@jana_toky ...ja ked ju dám vždy na brušku--sa dosť rozčuluje a reve ako pavian a tiež vydrží na brušku jedine na mne 😅
ale hlavičku pri nosení drží pekne--možno bude v tomto po mne--ja tiež neznášam ležať na bruchu 🙂

me
30. dec 2010

@hirunka - čo máte s kĺbikmi? My sme teraz našťastie v poriadku / dúfam, teraz v januári ideme ešte raz na nožičky /, ale s dcérkou sme chodili do roka, museli sme mať remienky - teraz to už neni ?, čo je tá ortéza / ako to vyzerá - funguje /

nivejka
30. dec 2010

@me ...paráááda ako Samko drží hlavičku a ako perfektne sa podopiera ručičkami--no krááása 🙂 🙂 🙂 🙂
veľmi -veľmi šikovný chlapček !!

nivejka
30. dec 2010

@hirunka .....malinká je nádherná a sladučká ako cukríček 🙂 ....vidieť ,že sa tatinko v nej úplne vidí....

nivejka
30. dec 2010

@malemimi ...no čo si pojedla zlatíčko??...niekto ťa dobre poohováral,ked ťa bolí špička jazyka 😒 ....no niečo si jedla,alebo lízala,čo si nemala 😀

yvett14
30. dec 2010

@me Samko je šikovný, krásnučký!!

malemimi
30. dec 2010

tak dnes sa vychádzka nekoná je -10 ☹

hirunka
30. dec 2010

@me malinka mala vyklbene obidva klbiky a plytke jamky...........dva mesiace sme mali sadru a teraz mame ortezku je to nieco ako tie remienky, drzi jej to nozky na siroko.......ale uz to ma vyrazne lepsie, lekarka bola velmi spokojna ( na kramare chodime) takze tak
@nivejka dakujeme

tanija133
30. dec 2010

@zuzana_m Priblizne chapem tie cviky, vyskusam... 🙂

mona777
30. dec 2010

ahojte a pekné vianoce a štastný Nový rok prajem. Vidím že rastiete a pekniete 🙂

tanija133
30. dec 2010

My sme asi chorucky, asi 3 dni Misko v noci tak chrapci, ked mu odsajem sopliky tak nejde nic, trosku kasle, kycha, prehlta ako keby hlieny, teplotu nema, a tvari sa ako keby mu nic nebolo, tak neviem, ale dnes radsej pre istotu pojdeme k lekarke..... ☹

tanija133
30. dec 2010

@mona777 Ahoj ,ako sa mas, co tie abcsesy, mas uz po operacii? A maly papka UM?

malemimi
30. dec 2010
malemimi
30. dec 2010

@mona777 ahoj aj tebe krásne Vianoce 😉

tanija133
30. dec 2010

@malemimi Aaaa, Sofika nahodila krasne nove dupacky....))) Zlate.... 🙂

me
30. dec 2010

@malemimi - to je super oblečko, a máš pravdu vychádzka sa nekoná, u nás je -12

me
30. dec 2010

@nivejka - ale veď aj on vydrží takto len chvílu, potom sa prekotúla

me
30. dec 2010

@hirunka - my sme mali len na jednej nožičke, strmú striešku a jadierko smerovalo von, ale neskoro sa začalo s tým robiť až od 5 mesiaca, tiež sme chodili na kramáre Mudr. Kusin Marcel

mona777
30. dec 2010

@tanija133 odsávam a dávam MM ale niekedy aj umelé. Abscesy ma dovedú do blázinca. Minulý týžden to dopadlo dobre - druhý absces mi vyberali v Ružinove a čudovali sa prečo na kramároch ten prvý rezali. Jednoducho ihlou vysali hnis - vôbec to nebolelo. No cez vianoce sa mi zapálil ten pôvodný absces -a teraz chodím do pondelka každý den do ružinova na prevezy - to znamená že do pôvodnej diery na prse mi ihlou nastriekajú nejaký sajrajt, potom mi tam pinzetou natlačia kus gumy - mimochodom odstrihnutej z rukavice, ktorú použíajú pri zakrokoch - dajú to tam preto aby mi nezariasta dierka ale aby mi vytekal hnis, nno a napokon zalepia a pošlú domov - toto budem absolvovať až do pondelka - každý deň a hrozne to bolí. A dnes som sa dozvedela že to nie je koniec - môže sa mi to zapaliť znova a zase hnis a zase dokola - možno viac rokov. Jedine žeby sa mi tam spravila niekedy cista, ktorú môžu vyrezať - možno!!!!

nivejka
30. dec 2010

@malemimi ....jéééj Sofinka je úžasná v tých dupačkách--sú super 🙂

emily327
30. dec 2010

@tanija133 dakujem 😉 dam vediet 😉

@nivejka do Senca chodim iba na urady, kedze Rovinka patri pod Senec. A kupila som podrdu na Kosickej v BA obchod sa vola PRE DETI. Maju tam uplne vsetko a aj pre tehotne modu a kojacie matky 😉 Neviem ako ty, ale ja nenosim cipkovane spodne pradlo, skor uprednostnujem bavlnu a ta podprda je bavlnena s kosickami a malinko vystuzena, fakt je super 🙂 Ale maju aj viac sexi spodne pradlo 🙂
Ani Sonicka moc nechce byt na brusku, iba pri kupkani, ked ju natieram a masirujem jej chrbatik ale inak nie. Ale hlavicku drzi pevne tak to neriesim. 😉 A ja milujem byt na bruchu, vzdy som tak spavala a cele tehu som trpela ☹

@malemimi ani my nejdeme konecne tento tyzden nikam. Boli sme v pondelok a dalsie dni sme viac menej sedeli v aute a potom na nakupoch. Tak dnes budeme oddychovat doma a tiez von nejdeme, je fakt kosa brrr krasne dupacky 😉 cmuk

@mona777 ahoj, podobne moja aj vam 😉 cmuk a ako sa mate?

@tanija133 to ma mrzi moja, daj potom vediet ako ste dopadli u lekara cmuk

me
30. dec 2010

@mona777 - panebože, a ja som si zakaždým myslela mesiac po pôrode, že som najubolenejšia žena na svete, už sa vôbec nebudem sťažovať, chúďa moje - musí to byť strašné, prajem aby to rýchlo pominulo a bolo všetko OK

me
30. dec 2010

@tanija133 - rýchlo vyzdravte, my sme mali už dva krát soplíky, horor, len aby horšie nebolo

emily327
30. dec 2010

@mona777 ach jaj to je hrozne len citat nie este prezivat ☹ chuda moje, mrzi ma to a to mas z coho? Nevyprazdnovanie prsnikov alebo??? Drzim palce, nech to mas uspesne cim skor za sebou a nech ti to uz nehnisa a hlavne,nech si v poriadku cmuk