icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

mona777
30. dec 2010

všetkým vám prajem vela zdravia v Novom roku aby ste prospievali tak ako doteraz 😉 Ticho vám závidím 😢

mona777
30. dec 2010

@emily327 áno začalo to tým, že som mala vela mlieka v tom prse a malý málo pil a ja som to neodsávala - mala som hrču a tú som si vyliečila doma sama - moj úžasný gynekolog sa na mna vydlabal - žiadne antibiotika - vraj nemám ani chodiť ked nemam horúčku a týmto to začalo

nivejka
30. dec 2010

@mona777 ...ahoj moja.....aj tebe šťastné a veselé sviatky....
jaj moja,tak ma mrzí,že máš také problémy---aj ti verím,že je toho na teba moc...držím moooc palce nech sa to už umúdri a nemáš žiaden problém s abscesom....už nikdy!!... 😉

emily327
30. dec 2010

my mame novinku, malinka si od vcera oblizuje rucicku a zuzle 😀 Ale casto a velmi. Dokonca ked jej chytim rucicku, tak aj moje prsty oblizuje a slinta. MM cital,ze je to noramlne,ze si v 4.mesiaci objavi rucicky a ze si vela veci bude davat do pusky 🙂 No ja som sa zlakla,ze ci fakt jej uz nepojdu zubky 😀 😀

malemimi
30. dec 2010

@tanija133
@me ďakujeme.... no je moc kosa

malemimi
30. dec 2010

@emily327ja že ste tehotný ha
jee no super !!!
no naša si pchá aj hračky do úst 😉

emily327
30. dec 2010

@mona777 fuuha no to je neprijemne. Ale z vlastnych skusenosti viem,ze moja lutost ti nepomoze ani ta neposilni, tak ti posielam vela vela energie a musis moja mysliet pozitivne a hlavne verit,ze sa to coskoro da do poriadku. Psychika robi zazraky cmuk Opatruj vas a hlavne vela vela zdravia vam prajem v novom roku cmuk

malemimi
30. dec 2010

@nivejka ďakujeme....ale sú divné strihovo ...rukávy dlhý a aj kde má chodidlá... nechapem ako o robili...

emily327
30. dec 2010

@malemimi 😀 No to zatial nie 😀 Ja este ani MS nemam, co som rada.
Aj vase deticky uz jedia cez den menej ako doteraz? Lebo mam pocit,ze ja malinku cez den ani nekojim a v noci papa od 1:00 aj kazde 2 hodiny, tak nechapem. Dufam,ze je to ok. Som zvedava za 2 tyzdne aku budeme mat vahu.

malemimi
30. dec 2010

a mna sa malá drží keď ju mám na rukách ale to už dávno... 😉 a už ma veľa krát chmatla za krk a aj za pery keď som jej dávala pusu na dlaň 😀

nivejka
30. dec 2010

@tanija133 ..tiež sme už boli u lekárky-Lili bola prechladnutá a už je tomu týždeň a stále odsávame--ona má biele šušníky v nosíku..tiež sme boli bez teploty, kýchala a pokašliavala,ale to bol kašeľ taký ak keby jej niečo zabehlo--žiadny chrapľavý--a to jej zabehli vždy hlieny...tak nám dala ústne kvapky fenistil a pre istotu som mala kúpiť sirup od kašľu..

mona777
30. dec 2010

@emily327 aj moj malý si dáva ručičky do pusy - a včera dokonca mu tiekla krvička z pusy lebo si nechtom dasno rozdriapal - tak teraz dávam pozor aby si to znova nespravil, pediatrička povedala že zúbky to ešte nie sú ale no neviem neviem

malemimi
30. dec 2010

@emily327 ani ja nemám ešte mrchu ale že to nie je 100% antika že sa môže prihodi 😉
hej my sme takto jedli pred týždňom že cez deň si možno 20krát potiahla za celý deň ale v noci ťahala a vyťahala oba a vôbec nespala iba v kočíku...
ale teraz zase to je v starých kolajách 3 krát v noci sa zobudí...a cez deň veľa pije a spí dosť...

nivejka
30. dec 2010

@emily327 ....tak mi už dlhšie žužleme pästičku a mám s tým problém,lebo je potom celá červená od slín a musím ju stále natierať...proste má celú pusinku nepekne červenkastú 😒

malemimi
30. dec 2010

@nivejka je jej už lepšie??

už ste strihali nechty?

nivejka
30. dec 2010

my sme mali túto noc otrasnú !!!....celú noc sa budila a ja som kojila tuším každú hodinu... 😒
teraz tiež nechce spinkať--mám ju v kočíku a zdriemla si len 5minút--no to bude dnes horor deň....nechce mi doma spávať ☹

malemimi
30. dec 2010

@nivejka a to s čoho ?? 😲

malemimi
30. dec 2010

@nivejka nesmúť my sme takto vyše týždňa boli že nespávala celý deň pediatrička povedala že je to normálne

horalka777
30. dec 2010

@nivejka my to iste, otrasna noc, teraz cestujeme na 4 dni prec a ja mam aj s mm kruhy pod ocami 🙄

emily327
30. dec 2010

No nase deticky rastu a s tym sa meni aj to co bolo doteraz. Objavuju viac svet, viac vnimaju a hlavne dostavaju viac informacii pocas dna a preto spinkaju menej kludne a spinkaju kratsie. A cez den si vyzaduju pozornost a venovanie sa im. 🙂 Uz to nie su babatka xixi

malemimi
30. dec 2010

@horalka777 a kam idete na dovču? 🙂
no my tiež teraz sme papkali tuším tri krát hmm asi zmena tlaku kto vie...

malemimi
30. dec 2010

@emily327 no malá si to vymenila zase...aj teraz hajinká... 🙂

zuzana_m
30. dec 2010

hehe zlaté su tie detičky,naša zase prišla na to, že palček sa dá fajne cmuľať, ručku si dá cez tváričku,palček do pusy a cmúľa o život 😀
a spinká celú noc,je to ok? nieje to ešte skoro? lebo nadojčím napr. o desiatej večer a potom až ráno o piatej, šestej...
babulky potrebujem radu.ja študujem treti ročník VŠ noa teraz na január a február mám 6 skúšok ...problém je v tom,že škola je vzdialená niečo okolo 80 km (tak hodka a pol cesty,ale teraz v zime aj dve hodky)...ja ju dojčím a preto uvažujem že ju budeme brávať so sebou aj s mm...už v januári som tak bola, no a na druhý deň mala teplotu a v ten večr zvracala :( ...neviem či z tej cesty ale možno áno...a pokazí to jej denný režim,čiže sa bojím že bude nervozna...hm, ale ja dojčím a nechcem ju nechať doma na Um mlieku...odsať neodsajem,mliečko sa jej tvorí podla potreby iba ked ona saje.....strašne som z toho nervozna...keby som to bola vedela tak prerušim študium...hm

zuzana_m
30. dec 2010

som sa pomýlila, začiatkom decembra som s nou na skuske bola,nie v januari...a ešte je tam problem že ak nahodou nespravim,tak treba cestovať zas na opravak ☹

malemimi
30. dec 2010

@zuzana_m fuu ha a nechceš odklad?

malemimi
30. dec 2010

jááj a naša sa už načahuje za hračkami 🙂 aj ju chytí mám aj video ale neviem to sem dať a na net to nechcem dávať...

nivejka
30. dec 2010

@malemimi ......no jasne-už je vlastne dobre--len ráno odsávam soplíky a večer 😅 ,ale je to už v pohode....
no ja som strihala nechty hned z pôrodnice a dokopy asi už 6. krát a 2 x na nožičkách--strašne jej rýchlo rastú a sú potom ostré ako žiletka,tak jej radšej stále strihám,aby nebola doškriabaná,.,,,

nivejka
30. dec 2010

@malemimi ...ja ti neviem,čo jej bolo--ako neplakala v noci-len mrnčala a teraz hurááááá spíí už pol-hodinku 😀

nivejka
30. dec 2010

@zuzana_m ...no veru ti nezávidím a ešte takú diaľku a teraz v zime ja tiež chodím do školy len mám školu nejakých 20min cesty autom,ale sa nestíham vôbec učiť--mne ani nemá kto z malou pomôcť,ked som bola teraz v decembri v škole,tak som staršiu nedala do školy a brala som ich obidve do mojej školy--vytiahla kočík a staršia musela kočíkovať 😒

nivejka
30. dec 2010

@malemimi ...to sa sem aj video dá dať?--myslím že nie...daj ju na fb ja si ju z radosťou pozriem... 🙂 🙂 ..ja tam mám tiež Lili,ale zatiaľ len jedno video,lebo ma nebaví to nahrávať na fb mi to trvá aj 20min 😠