Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
my mame novinku, malinka si od vcera oblizuje rucicku a zuzle 😀 Ale casto a velmi. Dokonca ked jej chytim rucicku, tak aj moje prsty oblizuje a slinta. MM cital,ze je to noramlne,ze si v 4.mesiaci objavi rucicky a ze si vela veci bude davat do pusky 🙂 No ja som sa zlakla,ze ci fakt jej uz nepojdu zubky 😀 😀
@emily327ja že ste tehotný ha
jee no super !!!
no naša si pchá aj hračky do úst 😉
@mona777 fuuha no to je neprijemne. Ale z vlastnych skusenosti viem,ze moja lutost ti nepomoze ani ta neposilni, tak ti posielam vela vela energie a musis moja mysliet pozitivne a hlavne verit,ze sa to coskoro da do poriadku. Psychika robi zazraky cmuk Opatruj vas a hlavne vela vela zdravia vam prajem v novom roku cmuk
@malemimi 😀 No to zatial nie 😀 Ja este ani MS nemam, co som rada.
Aj vase deticky uz jedia cez den menej ako doteraz? Lebo mam pocit,ze ja malinku cez den ani nekojim a v noci papa od 1:00 aj kazde 2 hodiny, tak nechapem. Dufam,ze je to ok. Som zvedava za 2 tyzdne aku budeme mat vahu.
a mna sa malá drží keď ju mám na rukách ale to už dávno... 😉 a už ma veľa krát chmatla za krk a aj za pery keď som jej dávala pusu na dlaň 😀
@tanija133 ..tiež sme už boli u lekárky-Lili bola prechladnutá a už je tomu týždeň a stále odsávame--ona má biele šušníky v nosíku..tiež sme boli bez teploty, kýchala a pokašliavala,ale to bol kašeľ taký ak keby jej niečo zabehlo--žiadny chrapľavý--a to jej zabehli vždy hlieny...tak nám dala ústne kvapky fenistil a pre istotu som mala kúpiť sirup od kašľu..
@emily327 ani ja nemám ešte mrchu ale že to nie je 100% antika že sa môže prihodi 😉
hej my sme takto jedli pred týždňom že cez deň si možno 20krát potiahla za celý deň ale v noci ťahala a vyťahala oba a vôbec nespala iba v kočíku...
ale teraz zase to je v starých kolajách 3 krát v noci sa zobudí...a cez deň veľa pije a spí dosť...
my sme mali túto noc otrasnú !!!....celú noc sa budila a ja som kojila tuším každú hodinu... 😒
teraz tiež nechce spinkať--mám ju v kočíku a zdriemla si len 5minút--no to bude dnes horor deň....nechce mi doma spávať ☹
@nivejka my to iste, otrasna noc, teraz cestujeme na 4 dni prec a ja mam aj s mm kruhy pod ocami 🙄
No nase deticky rastu a s tym sa meni aj to co bolo doteraz. Objavuju viac svet, viac vnimaju a hlavne dostavaju viac informacii pocas dna a preto spinkaju menej kludne a spinkaju kratsie. A cez den si vyzaduju pozornost a venovanie sa im. 🙂 Uz to nie su babatka xixi
@horalka777 a kam idete na dovču? 🙂
no my tiež teraz sme papkali tuším tri krát hmm asi zmena tlaku kto vie...
hehe zlaté su tie detičky,naša zase prišla na to, že palček sa dá fajne cmuľať, ručku si dá cez tváričku,palček do pusy a cmúľa o život 😀
a spinká celú noc,je to ok? nieje to ešte skoro? lebo nadojčím napr. o desiatej večer a potom až ráno o piatej, šestej...
babulky potrebujem radu.ja študujem treti ročník VŠ noa teraz na január a február mám 6 skúšok ...problém je v tom,že škola je vzdialená niečo okolo 80 km (tak hodka a pol cesty,ale teraz v zime aj dve hodky)...ja ju dojčím a preto uvažujem že ju budeme brávať so sebou aj s mm...už v januári som tak bola, no a na druhý deň mala teplotu a v ten večr zvracala :( ...neviem či z tej cesty ale možno áno...a pokazí to jej denný režim,čiže sa bojím že bude nervozna...hm, ale ja dojčím a nechcem ju nechať doma na Um mlieku...odsať neodsajem,mliečko sa jej tvorí podla potreby iba ked ona saje.....strašne som z toho nervozna...keby som to bola vedela tak prerušim študium...hm
som sa pomýlila, začiatkom decembra som s nou na skuske bola,nie v januari...a ešte je tam problem že ak nahodou nespravim,tak treba cestovať zas na opravak ☹
jááj a naša sa už načahuje za hračkami 🙂 aj ju chytí mám aj video ale neviem to sem dať a na net to nechcem dávať...
@malemimi ......no jasne-už je vlastne dobre--len ráno odsávam soplíky a večer 😅 ,ale je to už v pohode....
no ja som strihala nechty hned z pôrodnice a dokopy asi už 6. krát a 2 x na nožičkách--strašne jej rýchlo rastú a sú potom ostré ako žiletka,tak jej radšej stále strihám,aby nebola doškriabaná,.,,,
@zuzana_m ...no veru ti nezávidím a ešte takú diaľku a teraz v zime ja tiež chodím do školy len mám školu nejakých 20min cesty autom,ale sa nestíham vôbec učiť--mne ani nemá kto z malou pomôcť,ked som bola teraz v decembri v škole,tak som staršiu nedala do školy a brala som ich obidve do mojej školy--vytiahla kočík a staršia musela kočíkovať 😒

všetkým vám prajem vela zdravia v Novom roku aby ste prospievali tak ako doteraz 😉 Ticho vám závidím 😢