icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

yvett14
31. dec 2010

@nivejka
@vejinka dakujem za radu bambuľky

mona777
31. dec 2010

@nivejka @ziza55 z toho si nic nerobte - dieta koncom druhého a začiatkom tretieho môže odmietať prso - ale to je len prechodné. Poznám vela báb čo toto prežili a skončilo do dobre - žiadne strachy. Len sa nevzdať a nenútiť svoje ratolesti aby ste ich náhodou nenahnevali až príliš s tým prsom - to by už bolo horšie - to viem zase ja z vlastnej skúsensti 😕

nivejka
31. dec 2010

@slavuska30 ...kapustnicu som jedla bez problémov 😉 a malá je v pohode z bruškom....kľudne si daj--aspoň nám to nič nespravilo 😉

nivejka
31. dec 2010

@emily327 ...ako tie afty vlastne vyzerajú??--to je ako biele v pusinke či??..ja som jej aj prezerala dasná a nič,že či jej náhodou nejdú zúbky,ale slintá inak statočne,ako malý bernardín 😅

ziza55
31. dec 2010

@emily327 milacik my mame chlapceka chichi

ziza55
31. dec 2010

@emily327 chichi,,,teraz citam ze si sa pomylila...nevadiii..aj ked dievcatko som velmi chcela 😉

nivejka
31. dec 2010

@mona777 ...jééjdanenky 😀 ....ja som bola po pravde vždy na blond--teda dlhé roky--len som mala skrat a buchla som si to na čierno 😀 ,ale pani učiteľka veru niesom a ani by som nemohla byť s mojou povahou...asi by to nedopadlo dobre 😉

ziza55
31. dec 2010

@nivejka asi sa tie nase deturence dohodli ze zacnu spekulovat 🙂 ...ale musim povedat ze teraz pred hodkou ked som mu davala...vynimocne pekne sa prisal a napapal...asi to je len docasne...dufam teda...uvidime aka bude noc

ziza55
31. dec 2010

@zucha ahaaa..dakujem..pozriem ked sa zobudi

ziza55
31. dec 2010

@slavuska30 ja som jedla kapustnica od vianoc do vcera..chichi a v pohode

ziza55
31. dec 2010

@mona777 ahaa..no dakujem za info..tak aspon nieco pozitivne

mona777
31. dec 2010

@nivejka no čo ty vieš 🙂 🙂 - ked skončíš tú výšku tak možno budeš - teda ak som dobre čítala tak chodíš na VS

slavuska30
31. dec 2010

@ziza55 ,nivejka..tak fajn, dam si aj ja..lebo asi sa sčemerim, ked nie..xi

nivejka
31. dec 2010

@ziza55 ..ja som tiež pred chvíľkou dokojila a tiež sa mi prisala bez problémov---bože tuším sú naše deti nejako v kontakte a robia nám napriek,ako keby sa veru dohodli 😀 ....inak už nejakú 3.noc mi aj zle spí--stále sa mi budí túto noc som tiež k nej vstavala každú 1,5hod ,ale v noci mi papa bez problemov--len cez deň štrajkuje opica jedna..
a to sme už konečne začali pekne spinkať a teraz toto ☹

mona777
31. dec 2010

@ziza55 to fakt si jedla kapusnicu - ja mam na nu takú chuť - mame ju len dnes - ale len trocha - nerobila som ju ja ale moja tetka - no je dosť pálivá a to asi nemôžem ale dala som si trocha - hoci by som zjedla aj viac

nivejka
31. dec 2010

@mona777 ....júúúj ja nechodím na VS ,ale do školy chodím ja si len robím nadstavbu,lebo ako mladá som na to kašlala a rychlo som utekala do roboty--nejaké korunky zarobiť,aby som si konečne mohla kúpiť niečo na seba a byť samostatná..moji rodičia ma v škole nepodporovali,ale iba na robotu 😒

ziza55
31. dec 2010

@mona777 nooo ja som ju fakt jedla tyzden vkuse....a ked sa ma mama dnes pytala ci mi uvari kapustnicu cerstvu...az mi zle doslo...chi..uz mi isla usami

nivejka
31. dec 2010

@mona777 ...ja som tiež jedla kapustnicu a máličko je pikantná--ja som ju dnes varila 😉

emily327
31. dec 2010

Takto sa mala taha do sedu, ale nechavam ju iba chvilku, ma cas na sedenie 😉

emily327
31. dec 2010

@nivejka presne ako Sonicka, v noci papa krasne ale budi sa kazde 2 hodky a cez den strajkuje ;-D oni su fakt asi prepojene tie nase deti.

nivejka
31. dec 2010

@emily327 ....jáááj Sonička je krásna bacuľka 🙂 ....my tiež takto cvičíme..len Lili sa najviac ťahá na nožičky---chcela by sa postaviť a utekať preč 😅
veru asi sú tie naše detúrence nejako prepojené--návzájom sa dohadujú-a to sa ešte osobne nepoznajú--no a čo bude potom,ked sa stretnú 😀

mona777
31. dec 2010

@nivejka ahááá, no aj tak - to nevadí aj nadstavba je ok 😉

mona777
31. dec 2010

@nivejka @ziza55 no asi si dám ešte z tej kapusnice ked tak čítam že ju papáte a nic sa nedeje tak by to mohlo byť ok

ziza55
31. dec 2010

@mona777 jasne dej si 😀 ..bruuu chut

nivejka
31. dec 2010

@mona777 ..mňa teraz kapustnica pekne prečistila 🙂 🙂 --juchúú 😀

mona777
31. dec 2010

@nivejka no ja mam nejaké krčne - to bude z tej kapusty 😉

emily327
31. dec 2010

@ziza55 prepac moja za chybu 😀 stalo sa 😀

ja som si tohto roku kapustnicu odpustila ☹ Ale nevadi, hlavne,ze sme mali pokojne Vianoce a nebolelo nas brusko. V podstate za tie 3 mesiace co je mala na svete nas bolelo brusko maximalne 5 krat 😀 co je asi aj vysledok mojho stravovania 😉

emily327
31. dec 2010

STASTNY NOVY ROK 2010 😉 CMUK

slavuska30
31. dec 2010

🙂 šťastný Nový rok všetkým 🙂 🙂 🙂

mona777
1. jan 2011

este raz prajem správny krok do Nového roku