Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@nivejka @ziza55 z toho si nic nerobte - dieta koncom druhého a začiatkom tretieho môže odmietať prso - ale to je len prechodné. Poznám vela báb čo toto prežili a skončilo do dobre - žiadne strachy. Len sa nevzdať a nenútiť svoje ratolesti aby ste ich náhodou nenahnevali až príliš s tým prsom - to by už bolo horšie - to viem zase ja z vlastnej skúsensti 😕
@slavuska30 ...kapustnicu som jedla bez problémov 😉 a malá je v pohode z bruškom....kľudne si daj--aspoň nám to nič nespravilo 😉
@slavuska30 ja som jedla kapustnica od vianoc do vcera..chichi a v pohode
@ziza55 ,nivejka..tak fajn, dam si aj ja..lebo asi sa sčemerim, ked nie..xi
@ziza55 ..ja som tiež pred chvíľkou dokojila a tiež sa mi prisala bez problémov---bože tuším sú naše deti nejako v kontakte a robia nám napriek,ako keby sa veru dohodli 😀 ....inak už nejakú 3.noc mi aj zle spí--stále sa mi budí túto noc som tiež k nej vstavala každú 1,5hod ,ale v noci mi papa bez problemov--len cez deň štrajkuje opica jedna..
a to sme už konečne začali pekne spinkať a teraz toto ☹
@mona777 ....júúúj ja nechodím na VS ,ale do školy chodím ja si len robím nadstavbu,lebo ako mladá som na to kašlala a rychlo som utekala do roboty--nejaké korunky zarobiť,aby som si konečne mohla kúpiť niečo na seba a byť samostatná..moji rodičia ma v škole nepodporovali,ale iba na robotu 😒
@emily327 ....jáááj Sonička je krásna bacuľka 🙂 ....my tiež takto cvičíme..len Lili sa najviac ťahá na nožičky---chcela by sa postaviť a utekať preč 😅
veru asi sú tie naše detúrence nejako prepojené--návzájom sa dohadujú-a to sa ešte osobne nepoznajú--no a čo bude potom,ked sa stretnú 😀
@ziza55 prepac moja za chybu 😀 stalo sa 😀
ja som si tohto roku kapustnicu odpustila ☹ Ale nevadi, hlavne,ze sme mali pokojne Vianoce a nebolelo nas brusko. V podstate za tie 3 mesiace co je mala na svete nas bolelo brusko maximalne 5 krat 😀 co je asi aj vysledok mojho stravovania 😉
STASTNY NOVY ROK 2010 😉 CMUK
🙂 šťastný Nový rok všetkým 🙂 🙂 🙂

@nivejka
@vejinka dakujem za radu bambuľky