Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Ahojte 🙂
Andreaerdna tak to je teda nejako moc,nie? 😲 Strašné,niektorí už nevedia koľko pýtať...
Vidím,že ste dnes toho dosť popísali,musím si vás dočítať 😉
Ja zatiaľ nad kočiarikom neuvažujem,ešte je skoro,veď mám ešte dosť času pred sebou,čo budem robiť potom,keď budem doma s veľkým bruškom?
Ešte sa chystám napísať svojmu gyn.na SVK,že čo a ako,aby bol v obraze,keďže ja som rizikovka.Len sa mi dnes nejako nechce.Stále som unavená.....a stále tie nevoľnosti neutíchajú,je mi zo všetkého zle.Šunku a salámy tak tie nemôžem ani cítiť,normálne ma pri tej vôni až napína a sladkosti tiež nemusím a to som doteraz bola dosť na sladké....
Vítam nové tváre,pekne sa rozrastáme... 🙂
Matamisi,som rada,že je všetko OK 🙂 Muselo to byť dnes krásne 🙂
Prajem pekný deň 🙂
ten drahy doktor je v ziline, vola sa hartel. Sama nechapem, ako si moze niekto tolko pytat a uz vobec nechapem, ako mu moze niekto tolko dat! Ja neplatim nic, aj fotky zadara. A fakt tomu nerozumiem, lebo vsak zo zakona mame narok na urcity pocet prehliadok atd...
no najprv povedla ze to mohla ona sposobit vaginalnou sondou...ale ked som krvacala nadalej a isla na pohotovost tak ze toto isto nie je od sondy tak vela krvi a aj spravili dalsie vaginalne sono...ze bud hroziaci potrat alebo prasknuta cievka ale na cievku je to privela krvi...a este ze nech si davam pozor lebo je to uz velka tehotnost a ak to babo nepreziju budu musiet robit kyret...tak toto sa fakt v tej chvili nepotrebovala pocut 😖
baby toto si pozrite mozno sa zasmejete http://lesk.cas.sk/clanok/80073/novinka-pre-mam...
Gratulujem Toni 🙂
Andreaerdna,to je aj môj názor,že načo toľko platiť,ja by som teda určite nedala...Ja platím maximálne za fotku,to je všetko a tak by to malo byť 😉
Andrejkaa,teda si ma pobavila a k tomu tá cena 😀
ahojteeee.....takže tabulka je hotová, tí, ktorí mi napísali sú tam pridaní, tí, ktorí tam ešte chýbajú, tak napíšte IP so svojím vekom, bydliskom, terminom porodu a ak viete aké mená chcete dať, tak to môžete tiež napísať.. 😉
ahojte, tak aj ja sa k vám pridávam 😉 som len dneska začala brázdiť internet, že aké sú skúsenosti a rady. Ja čakám prvé bábo a plánovali sme ho, takže vytúžené. Našťastie sme dlho naň nečakali.
ahojte, ako sa tu máte, miriamkaa vítam ťa. Rosanar vďaka za tabuľku, si šikuľka 🙂
matamisi, ja som dnes mala taký bledohnedý výtok doobeda - to asi zbytok tej potvory - hematómu. Som rada, že si ok 🙂
miriamkaaa vitaj medzi nami 😀
rosannar si sikulka diki 😉
miroslava2207 Ja sa mam dobre maly pozeraju vecernicka a dnes pojdu spat az o 20:30 ako tak vidim jasia sa tu smeju cudujem sa ved dnes sme boli na dlheej prechadzke a dobre sme sa vyzimili a to sme boli na chvilu aj na detskom ihrisku. 😵 A nevolnosti pomaly ustupuju.Tusim mi tie Tatry pomohli.
Ahojte, ja sa tak strasne nudim, ze som zacala organizovat stretavku zo strednej po 10 rokoch!
Ahoj lienockaa - ty si bola tiež marcovka 2008, si ťa pamätám, si lekárka, že? Ja som tam skoro vôbec neprispievala , len som vás čítala. 😀
ahojte dievcata rosa..mozes tam uz hodit aj mna mam ist sice az 18.3. ale hadam bdue vsetko ok mam 27 rokov ...termin porodu 1.10 ale urcite to bude skor 😉 a byvam v LM zatial ine informacie nemam co sa tyka mena..este sme nad tym neuvazovali..teda ja ano ale ma to este cas 😉
andrejkaa23 - áno štvrté 😀 A ty budeš mať tretie nie? Zatiaľ je to ok ich zvládnuť, len sa teším, keď prídu do puberty ... až vtedy bude sranda 😅
Pozdravujem vás všetkých .Teším sa s vami.Nemala som to na začiatku lahke v Jan.2010 pracovná zmluva a koncom som zistila že som tehu.Teraz sa už všetci tešíme .Je to krásny pocit či je prvé al.piate.
fuha ,ale ste tu zase toho popisali... 😕
ja som len precitala a idem spat...som zase k.o....
vitam miriamku...a rosanar uz az dve strany su to...ale nas je.väcsina je ale v prvej polovici oktobra sa mi zda...
baby je tu niekto z vas aj na FB a pracuje na FM?len tak orientacne...
dobru nocku....a krasny vikendik pre pracujuce tehulky uzite si ho....ale aj pre nepracujuce... 🙂 🙂 🙂
tonicka-super.. 😵
saliv-😀 ano, som to ja..😀 pamatam si ta tiez, tak zase sme tu spolu.. 😉
kathi-ja som na FB, ale neviem co je FM..myslis farmu?
idem spat uz a cez vikend sa velmi neukazem, tak prajem vsetkym nech je pekny.. 🙂
ahojte, dakujem velmi pekne. Kukam, ze dnes mi nabehol 8 tt 🙂 Veru , kukam ako puk,ze kolko nas je 😀
Inak ja mam teraz take, ze rano mam zaludok na vode, dam jablko a potom je lepsie, ale horsie mi je od pol6 vecer az do pol 8, to ma aj napina a nic mi neni dobre a som aj nervozna, aj by som jedla aj nejedla a proste vsetko mi je 😀 😀 ...este ze viem,ze z coho 😀 😀
jaj kocky a aj ja som na FB a farmu hram 😉 raz denne, ked uspim dieta, manzela a pripadne aj papagaja 😀
ja si aj tak platim aj ked je to povinna prehliadka zo zakona,neviem preco je to tak a je mi to blbe sa spytat,ze preco si pyta peniaze,ked to ma preplacane z poistovne.mne robil sono len 10tt a bude len v 20tt a v 30tt a to si bude este aj platit.

ano, to ma aj moja kolegyna.. tu v Za... 250eur za tehotensku starostlivost.. ja neplatim nic.. teda len 3eur za foto, kedze furt chcem nejaku... 🙂