icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

nivejka
3. jan 2011

ahojte kočky--všetkým Vám dakujem 🙂
ešte večer ako som na Lili nakúkala hovorím mužovi,že mi zmenil úplne bábo--je krásna,ale aj tak je to totálne zmena---a teraz vyzerá ešte väčší tučko....ale je pravda,že je to takto lepšie,ako ked mala lysiny a takto to má aspoň rovnomerné..
teraz chvíľu spinkáme,ale uvidím na kolko,lebo mi doma strašne zle spinká...

emily327
3. jan 2011

@yvett14 zlatinko myslim,ze my sme najmensi co sa vahy tyka 😉 My mame zajtra 3 mesiace a myslim,ze mala nema ani 6kg. Ale lekar povedal,ze pribera ukazkovo 200g tyzdenne co je super. Ked sme mali 2 mesiace mala mala 4800g 🙂 Takze sa tym vobec netrap, nase slecny priberaju krasne a to je dolezite. cmuk

emily327
3. jan 2011

@yvett14 inak tym,ze ti mala neplace sa vobec netrap, pride obdobie kedy si rada spomenies,ze ti neplakala 😀 My sme neplakali prve 2 a pol mesiaca vobec a teraz je to viac ale poriadne a sme z toho zufali. Ale zase je pravda,ze sa usmieva viac ako placka, tak sme radi. Uzivaj si malu a hlavne,ze je zdravucka cmuk

emily327
3. jan 2011

@nivejka jaj moja jasne,ze je ina, ked sa na nu kukas 24 hodin 😀 ale neboj vlasky jej dorastu cmuk
ozaj nechces prist na prechadzku do Rovinky dnes? Je prekrasne vonku, asi chladno ale krasne svieti slniecko.

mircova
3. jan 2011

@ziza55 ja tie obaly používam na uskladnenie sezónnych vecí, hlavne na leto takto odkladám zimmné bundy, lebo tie mi zaberajú najviac miesta..... ja mám ten naväčší rozmer, pretože ich šupnem pod posteľ tam je miesta dosť 😉

nivejka
3. jan 2011

@emily327 .....ja som ešte v pyžame a čaká ma upratovanie--ja neviem odkiaľ sa mi kopí toľko prachu no na porážku....
niekedy určite prídem,ale presne kedy netuším---a nemám doma svoje auto-na tom jazdí teraz mm a s jeho po tej príhode veru nepôjdem 😒

nivejka
3. jan 2011

baby ja som sa vážila a ja som ešte pribrala..takže nemám mojich sladkých 70kg,ale 71kg 😠 😠 ---ty kokso môžem ísť už na bitúnok 🙄

emily327
3. jan 2011

@nivejka jasne jasne, to bol iba napad. 😉 Ja som tiez v pyzamku a malinka este spinka. Len ma to tak napadlo 😉 Ja sa aj tesim von dnes.

Aku ste mali poslednu noc? Ja hroznu, uz vecer ma zacala boliet hlava a v noci to bola silna migrena ale vdaka Bohu,zenie taka silna ako naposledy. Ale dokazala som malu iba nakojit a lahnut, spat sa mi moc nedalo no nad ranom, som malu nakojila, mm prebalil a ja som si s mokrym a studenym obkladom lahla a zaspala. Este mi trosku duni hlava ale chudak mm, dnes siel prvy krat do novej prace a hned vyzera ako vyorana mys 😀 Ale ze vraj nie je unaveny, no aj ja by som sa chcela tak citit 😀 Co mate dnes v plane?

mircova
3. jan 2011

@nivejka ja som si pred 2 týždňami povedala, že sa radšej nejdem vážiť a tak môj manžel vybral baterku z digi váhy a použil ju do kľúča od auta 😀 mu to moje prehlásenie padlo vhod 🙂 a ja som spokojná 😉 musím začať cvičiť 😉

mircova
3. jan 2011

@emily327 ja sa dnes tiež pôjdem s malým poprechádzať 😉

emily327
3. jan 2011

@nivejka ale no kasli teraz na to moja. Urcite nie si taka tucna ako pises. Ja som schudla z 19kg co som pribrala uz mam iba necelych 5kg navyse = 64kg. Ale rada by som dala dole tych 9kg nech vyzeram ako kedysi za mladi 😀 Ale nebudem to silit, hlavne je mliecko a malinka. Ono tie kila ked mala zacne lozit a chodit pojdu dole same neboj cmuk Ja som mala aj v plane cvicit, ale akosi sa do toho moc nemam. Ale ide to dole samo, co ja jem vela sladkeho mam pocit, kakao, sladke pecivo, milujem rozok s dzemom a kakao, zemlovku, pirohu, ryzovy nakyp a vsade je vela cukru a kila idu dole, nechapem sama. Mozno u teba to nie je tuk ale sa ti v tele zadrziava voda. Pijes vela tekutin?

nivejka
3. jan 2011

@emily327 ....auuu ti nezávidím tu migrénu-škaredú....musí to byť niečo strašné!!!!
tak čaká ma upratovanie,dnes pôjdeme určite von,lebo včera sme neboli,treba mi aj nakúpiť a mala by som sa učiť biologiu 😠

nivejka
3. jan 2011

@mircova ....ha,ha..dobre to mm vyriešil--len škoda,že ja mám klasickú váhu 😒 --jedine,že ju vyhodím cez okno 😀
dlho som sa nevážila a cítim sa ešte viac tučnejšia,tak som na ňu vyliezla---a vidíš-teraz mám zase depku...ja a cvičiť?--nehrozí,ked tak ma to chytí len na chvíľu a ked nevidím hned výsledok,tak tým skončím....ja jedine nabehnem ne diétku nejakú,ale teraz začnem s tým,že nebudem večerať...pre začiatok 😀

emily327
3. jan 2011

@nivejka pozerala som fotky Lili, no mala uz fakt dlhe vlasky, to mi ani z daleka take dlhe nemame 😉 My sme upratovali vcera s mm 😉 A nakupit pojde z prace do PB. Dufam,ze nieco prinesie naposledy na Silvestra v tom tescu nic nemali ☹ Otrasny obchod.

nivejka
3. jan 2011

@emily327 ....hmmm veru nepijem veľa....ale jem dosť sladkého--ako keksíky a blbiny....
ty sa máš ty si už nádherne schudla,tak ja to mám teraz minimálne za 16kg,čo by som mala dať dolu a to nedám aj ked sa na hlavu postavím 😖 .....

nivejka
3. jan 2011

@emily327 ...ja tam tiež chodievam,alebo do Billi,,,,a nutnosti kúpim aj tu u nás--máme docela dobrý obchod

emily327
3. jan 2011

inak my este stale mame body 0-3 a velkost 62. Ale napriklad dupacky su nam na dlzku kratke 0-3 ale zase 3-6 su hrozne dlhe. A dlho sme pouzivali vecicky, ze velkost 56 😉 A ja tiez uskladnujem v tych vakuovych vakoch ale kupovali sme ich v IRL takze neviem poradit. No ja z nich vzduch moc nevysavam lebo sa mi zda,ze je to jedno ci je vysaty alebo nie. skor ich zatvorim aby do nich nic nevoslo nahodou.

emily327
3. jan 2011

Ja momentalne hladam pre Sonicku nejaku lahku buggy na jar. Lebo nasa 3 kombinacia kociarika co sme zdedili po malom synovcovi mi nevyhovuje. Konstrukcia je hrozne objemna a hlavne velmi tazka a tahat sa s nou po schodoch, da fakt zabrat. Ale na sportovom je super,ze sa da polohovat az do lahu, tak neviem ci vymenit alebo nie. Ak najdem za rozumnu cenu nejaky sportovy kociarik s lahkou konstrukciou a polohovatelny do lahu, tak v marci kupime - bude to mat Sonicka ako darcek k meninkam 😉 Nemate nejaky typ? Hlavne nech je kvalitny, lebo to uz bude posledny do ktoreho investujeme 😉

emily327
3. jan 2011

@nivejka no ja pijem denne aj 2 litre vody. Skus aj ty, je to dobre na mliecko a aj na fungovanie organizmu. Neboj na jar schudneme 😉 Drobci zacnu lozit a hned pojdu kilecka dole 😉 A to sladke treba obmedzit ak si to telo skladuje ako zasobu.Ale skus tu vodu, mne to vzdy pri dietach xixi pomohlo.

slavuska30
3. jan 2011

@nivejka 😀 😀 no ja mám 77kg, mne už odoberu občiansky a daju zakalačkovy doklad...odkedy berem antikoncepciu dako priberam..des 😝

emily327
3. jan 2011

@slavuska30 ty uz beries antikoncepciu??? Hm tu pre kojacie matky? No ak ti nerobi dobre, treba vysadit. Ona zadrziava v tele vodu a to je dost zle pre organizmus ☹ Porad sa s lekarom ci to nie je z toho. A urcite nie si taka tucna, aby ti zobrali OP 😉 cmuk

slavuska30
3. jan 2011

@emily327 hej predpisal mi Azaliu, že to možem ked kojim, nemam ziadne problemy, dokonca ani menzes 😀 , akurat sa mi zda že odvtedy priberám..nemožem ani drahému skočiť do naručia, aby som ho nezlomila v pase 😀 😀 😀 😀

emily327
3. jan 2011

@nivejka
@slavuska30 a kolko meriate???

slavuska30
3. jan 2011

@emily327 168cm/77kg..pred porodom som mala 68kg..pripadam si ako ta soška venuša z velkomoravskej riše 😀 😀 cecoky pomaly k pupku, potom velke brucho... 😀 😀 😀

emily327
3. jan 2011

@slavuska30 aha som myslela,ze si vyssia a chcela som napisat,ze tie kg nie su take strasne 😀 Neboj to zhodis, len nam deticky zacnu lozit 😉 A na jar to bude lepsie, clovek sa bude viac hybat 😀 Ja uz na vahu kaslem, trapila som sa nou roky ale teraz ju uz nejako neriesim, hlavne nie teraz ked kojim. Ja mam prsia tak akurat teraz ked su naliate mliekom a brusko tiez len mini na to co som mala ked som bola tehu, tak mi rychlo sa stiahlo. Ale tiez sa necitim ok,ked si dam rifle co len jedny a mam asi 8 a ziadne este neobleciem. A v mikinach tiez vyzeram tras narvano. No este to chvilku potrva, kym si zase obleciem vsetko co mam v satniku. Ale som rada,ze je zima, aspon tie sunky nevidno 😀 Ale jedno nas moze tesit,ze to su sunky po tehu a nie z toho,ze sa prezierame 😉 A to kazdy berie takto tak sa tym netrap cmuk

slavuska30
3. jan 2011

@emily327 ..ja zapnem len jedny rifle a gate, ostatne vobec, na Silvestra ma ani drahy nevedel zapnut do nohavic..xixixi...aspon bola sranda....ked na s videli deti ako sa bortime s tym zapinanim..nakoniec zvíťazili rifle 😀 😀

ved casom sa to vsetko zas upravi, ale ako vravis, dobre že je zima, da sa to skovať..

mircova
3. jan 2011

@nivejka tak teda pevnú vôľu ti prajem 😉

ziza55
3. jan 2011

@emily327 NO JA SOM MALA PRED TEHU 58..PRAVIDELNE SOM CVICILA DAVALA POZOR NA STRAVU..PRED PORODOM 67KG.. A TERAZ ANI NECVICIM IBA SA NADZGAVAM FURT...CHICHI A MAM 59KG..vyska 165cm...ty kolko merias?TAKZE V POHODE...ALE PRVE BABO--PRI DRUHOM TO ISTE BUDE HORSIE..idem dnes do toho kostola nasho kvoli krstu tak som zvedavaaa...niesme zobrati tak snad mi nebude davat kazania 😀

ziza55
3. jan 2011

@emily327 NO JA SOM MALA PRED TEHU 58..PRAVIDELNE SOM CVICILA DAVALA POZOR NA STRAVU..PRED PORODOM 67KG.. A TERAZ ANI NECVICIM IBA SA NADZGAVAM FURT...CHICHI A MAM 59KG..vyska 165cm...neviem preco ale pripadam si este chudsia ako pred tehu...dohvie cim to je..ty kolko merias?TAKZE V POHODE...ALE PRVE BABO--PRI DRUHOM TO ISTE BUDE HORSIE..idem dnes do toho kostola nasho kvoli krstu tak som zvedavaaa...niesme zobrati tak snad mi nebude davat kazania 😀

ziza55
3. jan 2011

a inak fakt..u nas v tom ciganskom tescu fakt nic nemaju..vcera som poslala draheho kupit zeleninu do polievky...a doniesol len mrkvu 😀 ze ine nic nemaju