Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
caute kocandy
@tanija133 aj my by sme chceli chodit plavat..ale asi najprv iba 1xvyskusat ci sa mu to bude pacit
baby inak krstime 30.1.tak som rada ze je to vybavene...neviete kde sa da kupit kosielka na krst vysita...resp ci to niekto aj vysiva?a co mali deticky vase oblecene na krst?lebo rozmyslam ze je zima a asi bude v overale ..ved v kostole je tiez zima tak dufam ze ho nemusim vyzliekat..
A je tu niekto kto má velkosť už 74? My sme dosť dlhý , aj preto ale na všetkom sa mi zdajú úzke rukávi.
@benkovamartina Ahoj, my sme zacali teraz nosit 68 ono zalezi aj od strihu a znacky, niektore dupacky aj 68 su kratsie a niektore su velmi dlhe..... 😉
@benkovamartina jeeej pekne foto a kde ste kupili kosielku?aj vam ju tam vysili?no my sa uz do perinky nezmestime...on tam ani nechcel byt ani ako novorodeniatko..takze sme pouzivali cca tyzden 🙂 ...
@malemimi
nie je zaco 😉 .
Mame sa fajn, pekne papame a priberame. Maly ma nove moresy, ked je hladny predtym len mlaskal a tak, ale teraz reve jak tur 😒 . Predvcerom bol divny den, papal kazdu hodinu, inak stale plakal. V noci sa strasne odkopava z deky a tak som ho dala do spacieho vaku a to bolo nieco, nevyspata som, vobec sa mu tam nepaci ☹ .
Vy v com spinkate?
@lenkaoravcova
my sme dostali na vianoce od mm kurz plavania. Tak sa tiez tesime. Zacneme ale az ked bude mat 6m, aj tak sa moze az od 4. A tiez chcem, aby uz bolo trosku lepsie pocasie, takze maj to isti 😀
@lenkaoravcova Ozaj a kam budete chodit plavat? My do Trnavky. 🙂
@ziza55
my budeme chodit plavat sem: http://www.alva.sk/index.php?page=6. Inak maju to tam tak, ze ked sa malemu nebude pacit, tak vratia peniazky za zvysne hodiny.
My sme krstili tak, ze sme mali biele dupacky-dvoje, na tom bol zakruteny v deke a na to som dala perinku. Zvladol to, aj ked v perinke sa mu uz nepacilo po dvoch tyzdnoch zivota 😀 . Daj nejaku bledu deku, to bude v pohodke, ked nebudete v perinke.
Kosielku som kupila v Ruzinove v obchodiku pod kostolom sv. vincenta de Paul na Tomasikovej. Ale neviem, ci tam aj vysivaju, ja som si to vysila sama 😉
@slavuska30 ..tak ja mám 166cm / 71kg---pred tehotenstvom 55kg--takže pekný rozdiel 😠
@malemimi Ja som chodila do zabiatka na nobelovu www.zabiatko.sk a bola som veeeelmi spokojna takze idem tam opat, potom viem ze je v Ruzinovskej poliklinike, Alva na Trnavke to je tu pri nas a v Ivanke pri Dunaji, a v hoteli West na Kolibe ale v Petrzke asi nie. Byva to pondelky a stredy poobede a utorky stvrtky doobeda, viem ze tie poobedne hodiny mozes mat aj vecer okolo piatej siestej, keby si chcela s manzelom chodit napriklad, myslim v zabiatku.
@tanija133 No ten mobik neviem, ale podla fotiek sa mi tie priestory az tak nepacia, ja som chodila do zabiatka na nobelovu a idem urcite tam, bolo tam super, a aj dost velky bazen v porovnani s ostatnymi, uz ma nahlaseny na februar, ja som chodila aj s prvym synom od 4. mesiacov tak chcem aj teraz, maly mal super imunitu. Skus si pozriet zabiatko.sk
@ziza55 Ja som si davala kosielku vysit cez mimibazar, vysiju ti co len chces a su krasne.
http://www.mimibazar.sk/nove_fotografie.php
@jana_toky Ja na trnavke byvam, aj ty? Ale chodit budem na nobelovu do zabiatka, tak som chodila aj predtym. Suseda skusala aj trnavku aj so mnou chodila na nobelovu a tam sa jej viac pacilo, no je to vec nazoru, je to vsetko velmi podobne 🙂
@lenkaoravcova ..ahoj moja....aj v Ivanke je plaváreň?...ja by som aj išla,ale nepustia ma tie moje hrozné kilogramy ☹
@nivejka ahoj ano je to tam nove, kamoska tam chodi ja som to tiez zvazovala, pozri si www.zubrienka.sk a kasli na kilogrami ja ich mam tiez, ide predsa o malinkych a myslim, ze tam bude kopec dalsich mamieciek s kilogramami. No ja zacinam od buduceho tyzdna chodit na zumbu, lebo v maji ideme na dofcu a to uz teda musim nejako schpnejsie vyzerat 🙂
ahoj baby, narodilo sa nejakej z vas babo 8.10. ?
kedze su nase deticky rovnako stare, chcem sa opytat, kolko vase vazia? nam uz su male aj body 62 😉
Ahojte kocky, my mame dnes ockovanie, teda obidvaja naraz maju, Leo ma to prve do oboch noziciek a Oliver ma kiahne druhu vakcinu, tak dufam, ze to zvladneme a nebudu mat teploty dam potom vediet ako sme dopadli a kolko vazime 🙂
@jana_toky ahoj moja, no my spinkáme v zavinovačke od narodenia, už nám trčia nožičky trošku ked s nimi kopcuje ale inak ani nezaspí. spinkáme do rána 5tej a potom ju musím rozviazať, nachovať a spí dalej už rozviazaná alebo u mna v posteli. lebo niekedy má soolo a kope a híka až potom zaspí! 🙂 🙂
@lenkaoravcova ...no v tej Ivanke to vyzerá super-len či je to prístupné finančne aj pre obyčajných ľudí 😉
a dakujem Leni 🙂
@lenkaoravcova daj vediet 🙂 my mame ockovanie 26.1. uz teraz mam strach ci nebudu nejaka reakcie
@benkovamartina ahoj moja, vitaj, no my ešte krstiť len budeme, verím tomu dakedy koncom januara alebo februar istí! ked už bude vačšia tak nebude v zavinovačke tak už len šatičky musim kupovať. ale na fotočkách ste zlatučkí!!
@lenkaoravcova tak to máte dobre dievčatá ked možte do takého centra s detičkami, ja žijem v kupeloch tak akurát možem využiť bazén v práci a to kde je kopa pacientov vybahnená, a to je riziko s tak maličkou bábikou, to skor potom doma vo vani si zaplávame. až ked bude vačšia tak to možem risknut ale určite nie potápať sa!! skoda ☹ ☹ ☹
@lenkaoravcova
Ja byvam v Ruzinove v Prievoze. Manzel uz kupil poukazku do water baby clubu, tak si nevyberiem 😀

@lenkaoravcova Dakujeme aj tebe vsetko Naj v Novom roku, hlavne zdravie a lasku celej tvojej rodinke...Ja by som chcela chodit plavat ale az neskor, na jar alebo az v lete. Vraj Mobik v Ruzinove je najlepsi, ceny su vsade podobne. A ty kam by si chcela chodit?