Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
57cm, 5700g
@ela2710 - a kojíš, alebo aj prikrmuješ? Môj mal keď sa narodil 4200g/53cm, o týždeň ideme na poradňu, tak som zvedavá koľko bude mať, ale tipujem, že 7 kg to ešte nebude, 14.12. mal 6,10kg a 63 cm,
Samino sa dnes začal naťahovať za hračkami, je to ešte také nemotorné ale už si chytil somárika a ocina za nos, milé...
Zienky, myslela som,ze to prejde ale nejako neprechadza ☹ Mala mi od rana neskutocne skuli ☹ A to obidvoma ocickami.... Kamoska mi vravi,ze je to normalne, ze zacala zaostrovat predmety a je pravda,ze dnes po prvy krat si dala rucicky pred seba a chytila si tak hracky nie len na bokoch. Ale mam strach, ci je to v poriadku.ze takto skuli. Nie cely cas ale nikdy predtym nic take nemala, ak jej ubehlo ocicko tak 3 krat za tie 3 mesiace, tak az vela a dnes to bolo ovela viac fnuk myslite,ze je dovod na obavy, ci je to ok????
@me
@jana_toky dakujem vam. No podarnu - ockovanie mame buduci tyzden v stredu. Uvidim ak to do konca tyzdna neprejde v pondelok zavolam lekarovi. Ale ako ho poznam povie,ze je to ok.
Ako je to s ockovanim ked po TBC nemame ani znamky? Ona na rucicke nic nema. A pediater tomu nevenuje ziadnu pozornost. Potrebovala by som zistit, ci ju mozem dat zaockovat, ked tam po TBC nic nema a ziadna reakcia ani chrasticka nic.
@lenkaoravcova aha ďakujem 😉
@jana_toky e ale krásny záber!!!a košieľka pekná
@jana_toky aj vy ešte máte tie chrastičky?
tak baby mame 7025g a 68cm obvod hlavy 41,5 cm 😉
http://www.plavanienemo.sk/index.php
plavanie v petrzke hihi
ale to nie je asi pre kojencov
=(
pozerám tie kurzy plávania...ale to je aké drahé... 😲 sa na to môžem vysr..ť 🙄
Tak aj my sme boli dnes v poradni a na ockovani mame 6050 gramov a 64cm 🙂
@emily327 Moj malinky zozaciatku prvy mesiac strasne skulil, a pytala som sa na to lekarov este v porodnici, a potom aj pediatricky, a vsetci mi povedali, ze vela novorodencov skuli, ze je to normalne, a zrak dietatka sa vyvyja az do 6 mesiacov, a moja pediatricka mi povedala ze ona to riesi az po 1.roku dietata ,ak skuli....viem ake je to neprijemne...ale neboj , urcite to bude v poriadku a prejde jej to..Miskovi to tiez uz preslo, a to skulil poriadne!!!
@lenkaoravcova A ako dopadlo to ockovanie, ako to krpci zvladli? ja este uvidim s tym plavanim kde pojdem, ale najskor od april, maj..... 😉

je to ok, ale neviem si predstaviť koľko toho "naloží", keď ten môj kaká niekedy aj viac krát za deň, a niekedy mu veru plienka nestačí, skončí mu to až na chrbte
@mircova - aj my sme boli dnes vonku, veru aj ten môj je dneska nejaký mrzutý 😝 , už som pozerala či mu zub nevyšiel, ale nevyšiel 😀 😀 😀