Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@emily327 ....no ja nedávam fusak do vajíčka--ja taký ani nemám-len klasický do kočíka....ale malej dávam overal a už v tom je tam naprataná--a to nehovorím,že ju nebalím ani do deky,čo mám do vajíčka,lebo ju ani nezapnem a malá by sa už asi nenadýchla.....teraz naposledy som ju dala do vajíčka len v bundičke a teplučkých nohaviciach a už to bolo trošku lepšie...
no tak to staci do vajicka ked ju das do auta, trosku v aute prikur a potom v obchodoch je aj tak teplo. Tak nemusis davat ani deku a ani fusak. Vo vanicke ja mam aj fusak, aj larisu a malinka ma mozno tak 10cm priestor za hlavickou, tiez nam to bude uz male. Ale to je preto,ze je zima aje tam v tej vanicke toho vela. Uz nech je jar, ja sa uz tak tesim 😉 Len este najst super buggy pre Sonicku nejaku ultra lahku a hlavne kvalitnu a bude to super 😉 Budem s nou travit hodiny von. A co mas dnes v plane? Fuj aky si mala sen bleee no mne sa naposledy zivy sen snival ale brutal,ze som malinku videla v truhle a ze sme ju pochovavali no otrasne ani som to sem nepisala lebo mi bolo z toho mrazivo velmi dlho fnuk otrasne sny, ale to je vsetko podvedome, ze sa o ne bojime 🙂
Poslednu noc som spala 4 hodiny v kuse parada, no len mala uz od 7:30 rozpravala z postielky, vydrzala som tam do 8:30 jej davat na mrnkanie cumlik ale ona ho stale vypluvala, tak som to vzdala a uz bolo po spani. Ale mam krasne naliate prsko 🙂 Tesim sa,ze sa to zacina zase aspon malinko podobat tomu co bolo predtym 😉 Ja verim,ze buduci tyzden uz bude vsetko s kojenim ako bolo a nebudem mat taky strach aky prezivam teraz. Dakujem vam za podporu cmuk a dufam,ze sa to uz nebude opakovat. Asi fakt vsetko zabralo, caj, homeopatika, gravimilk, polievocky, vela vody atd. Neviem si ani predstavit,ze by som teraz uz malu nekojila. Ale ak by som nemala mliecko, asi by mi nic ine nezostavalo iba sa s tym zmierit. Co mate dnes v plane?
@nivejka dakujem 🙂
@me urcite nekupuj dalsi hlboky a chvilu je t jar a ja som prveho syna mala od 3. mesiaca v sportaku, vo fusaku mu nebude zima ani tam 🙂
no snad dame aj nejake stretko ked sa uz otepli 🙂
@me preco si myslis ze potrebujes novy kocik z vacsou vanickou: erik bol vo vanicke od 5 mesiaca lebo sa nevpratal do vanicky cize v januari tam siel a pohoda ani zima mu nebola a mal miesta az do dvoch rokov ak sa ti da sportiak do uplneho lahu je zytocne investovat do dalsieho kocika..ani vilka neminie to ze do sportiaka pojde skor uz teraz sa tam ledva vojde 😅
no baby tak nabehla som tam a ze dovolenka...tak domov takze nic sa nekonalo vraj surne pripady berie nemocnica no ja niesom surny pripad podla mna zjavne mam upchaty mliekovod mam vsetky priznaky horucku nemam tak budem len kojit kojit a kojit odstriekavat a masirovat
..dneska som objednala maleho na kontrolu s klbikmi na 18.1..tak som zvedava ako to dopadne.. 😉
@vejinka - ale ja nebudem kupovať nový, no určite, ja len, že či nebude skoro dať ho do športiaka keď nebude mať ani pol roka, ale asi to bude v pohode, veď ten športiak sa dá úplne do lahu a aj oprierka na nohy sa dá úplne zdvihnúť, takže keď tam dám fusak, bude to ok
@nivejka - presne, stačí že ho oblečiem kdeže ešte deka, to by ho roztrhlo od jedu lebo sa nevie ani pohnúť, otrasné sú tie vajíčka
@emily327 - no veru vyzerá to tak, že malinká má ešte aj priestor v tom vajíčku, ja mám asi menšie a k tomu väčšie dieťa, ale veď volajako sa s tým popasujeme, nech je už teplo!
@vejinka - inak super, že to hádam nie je nič vážne, aj podľa mňa to bude upchatý mliekovod, dobre že nemáš horúčku, prejde to, len ho vyprázdňuj a masíruj, bože mne keď sa v pôrodnici naliali boli ako skaly, samé hrče, revala som pod horúcou sprchou a masírovala o život, hrôza pomyslieť
@ziza55 sranda, aj mne dosiel list, ze so nepredlozila kopiu Rodneho listu dietata na socialke, pritom tiez smwe ho odovzdavali!!!! Tak so poslala priatela tam oproti Justicaku, a tam mu povedali ze to musi zaniest na Zahradnicku 151,a to je az ta pri Strkovci, byvaly Slovanet..Furt neco..... 😠
@tanija133 mne vraveli na Zahradnicku 31 😒 😠
@slavuska30 drziiim moc palce na kontrolu...daj potom ino ako ste dopadli.. 🙂
@vejinka myslis ze je potrebne aby bol sportak polohovatelny az do uplneho lahu?ja mam tusim len do pololahu..malemu sa spi najlepsie v lehatku..ktore je tiez tak v pololahu
@emily327 Ja malinkeho nedavam do fusaku do autosedacky, ani keby so chcela , tak sa i ta nezemesti, ja mu davam iba take teple fleecove dupky alebo teply overal ( pod tym je este noralne obleceny) a prikryjem ho dekou a capicku. Ved v aute sa hned kuri a auto garazuje. A je uplne v pohode.... 😉
dakujem..napiosem 🙂
@slavuska30 Nechapem, tam na Zahradnickej 31 sme po porode odovzdavali vsetko....A nam teraz povedali ze zasa kopiu RL treba odovzdat na Zahradnickej 153, normalne vo vybavovacej hale... 😉
@tanija133 no ved to..aj ja som po mužovi poslala vsetko a teraz ze nemaju...dobry bordel je tam
@slavuska30 Tak to ano, no ale ved i to tam zasa donesieme, co nam ostava... 😉

ahojte kočky....mne sa snívalo,že nám vyšli za noc až 3 zúbky a odstavila som malú v kočíku na autobusovej stanici - vonku a išla som nakupovať a po niekoľkých hodinách som sa vrátila a kočík tam samozrejme nebol a potom panika!!!
no čo sprostý sen--ja nikdy nenechávam malú ani na sekundu bez dozoru a teraz takýto živý sen--fuuj 😖