icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

jana_toky
9. jan 2011

@nivejka
ano, v Avione, miestnost na kojenie je kde? Priamo na vecku, kde je prebalovaci pultik?

nivejka
9. jan 2011

@zuzana_m .....aspoň máme niečo spoločné,ale aj tak ja by som brala keby som mala dobrú svokru a rozumela by som si s ňou,ale bohužiaľ s touto to nie je možné 😒 ...a aj mne je dobre,ked ju nevidím a už vôbec že o nej nepočujem--aspoň sa mi nestará do života,lebo to je niečo do čoho si nedám kecať,ale ako vydržím dosť,ale čo je veľa to je veľa...

nivejka
9. jan 2011

@jana_toky ....na poschodí,kde je prebalovací kútik...je tam jedno malé wc vo vnútri pre detičky.....

nivejka
9. jan 2011

@jana_toky ..priamo na wcku nie,ale pred wc sú ešte jedny dvere a píše tam prebalovaci kutik či ako 😅

nivejka
9. jan 2011

@me ....no ved to bolo o nervy !!!--ved som mala rodiť fakt skoro,ale malá bola taká lenivá,že sa jej vôbec nechcelo von z bruška a pôrod mi aj tak vyvolávali,lebo inak by som asi bola ešte stále tehotná..chi,chi,chi

nivejka
9. jan 2011

@yvett14 ..tak teraz mi už nemajú čo závidieť,ved som ako veľryba a vlasy mám tiež o ničom,že som sa ja krava vôbec dala prefarbiť na čierno---teraz sa toho neviem zbaviť 😠 ....každá farba sa mi nejako vymyje a mám to stále nejaké hrdzavé--odkvapová rýna mi je teraz naj kamoška 😠

nivejka
9. jan 2011

babulky....................................... moje zlaté 🙂 🙂 🙂
ako ste na tom so sexíkom?????,lebo ja o ničom--teda u mňa by aj tá chuť bola,ale mm už počas tehotenstva,ako dr.povedala žiadny sex,tak sa toho držal..a teraz po pôrode to bolo odvtedy len 2 x...akože hanba 🙄 ....ja viem,že som teraz neatraktívna,ale ved zavriem oči a zhasnem svetlo a nevidím 😅 .....kolko x by už aj aj mohlo niečo byť,ale v tom malá ako naschvál začne plakať a je hotovo 😒 ....pre nás je malá tuším najlepšia antikoncepcia....ako keby mm niekam chodil,tak by som fakt rozmýšľala nad niečím najhorším-teda aspoň pre mňa---,ale on fakt len práca a domov--dokonca chodí už len v pracovnom domov-ani sa neprezlieka.....akosi manželské povinnosti vyhasli--nikdy som nebola od toho závislá,ale niekedy to človek aj potrebuje 😅

yvett14
9. jan 2011

@nivejka ja som mala prvé príjmanie v 16 aj to len preto že sa sestra vydávala tak som musela ísť, otec bol velký komunista a tak my sme nechodili len sme boli krstené bez neho. ale akože ja tiež niečo verím a to je moj sposob kontaktu s Bohom.

yvett14
9. jan 2011

@nivejka čo chceš ked si hrdzavá tak si zvodnejšia!! ved zrzky su chcené hned po blondínach!! hihi preto som to aj ja zbledla!! 🙂 🙂 ja dávam paletku N7 , vystriedala som už vela farieb len jasná červená som nebola a čudujem sa že ich mám ešte tolko na hlave 🙂 🙂 . keby že nefarbím som šedivá, ked som bola tehotná a pred porodom som mala už strašné vlasy, vyrastené prešedivelé no strašnéééé. ešte že existuju farby!!chvála ludom čo to vymysleli

yvett14
9. jan 2011

@nivejka no moja ty si to mala aspon 2x ja len raz aj to sa muž zobudil ked som malu chovala, tak povedal že ked som už hore!! no a bolo toho aj za 3 minuty!! moj mm počas tehu nič nesnažil a teraz len raz, ja som už povedala že mu kupim tie žuvačky na sex 😵 😵 😵 😵 a ani nebude vedieť prečo stoji!! 😉 😉 a ked to pride tak ho zdrapím do kupelky a roztrhám ho ako noviny!!! 😀 😀 😀 😀

nivejka
9. jan 2011

@yvett14 ..nejako skoro tie šedivejú,ale to bude asi génmi....môj dedo bol tiež komunista a to riadny--do svoje smrti a to zomrel pre 1,5roka...tak preto ma rodičia nedali krstiť--môj brat sa tiež dal až neskoršie pokrstiť....ja ked niekomu poviem,že niesom nič,tak na mňa pozerajú ako keby som spadla z marsu....mňa bud.víkend ide kaderníčka prefarbiť,tak snád mi to nejako normálne chytí---ja to nemám,že pekne hrdzavé--ale hrdzavo-kuriatkovo--a vznikne z toho hnus oranžová farba a ked sa chcem vonku odfotiť,tak foto musím vždy vymazať ☹

nivejka
9. jan 2011

@yvett14 ....ha,ha..ja som povedala mm,aby sme sa teda zahrali na Bajzovcov z paneláku--tí tiež len čakali na vhodnú chvíľu a potom šup na stôl,len mi stôl nemáme a hore na barový asi nevyleziem chi,chi....

me
9. jan 2011

tak môj teda mliečko ochutnal bez problémov, ten by hádam aj odsával

@nivejka - u nás je to v pohode, ani to nebolo také hrozné prvýkrát po pôrode, bála som sa hrozne, ale bolo to celkom v pohode na to ako som bola pozošívaná, pravda je že deti sú najlepšia antikoncepcia, kým ich uspíme - no hrôza, ale ten môj rád počká, aj každý deň 😝 😝 😝

hirunka
9. jan 2011

.....takto mi dnes mala zaspala.......najedla sa a odkvacla mi na ruke 😀

ziza55
9. jan 2011

@zuzana_m ja jem paradajkovu skoro kazdy tyzden a v pohode 🙂 ...ale surove paradajky nie..ztoho ho boli brusko
@nivejka jeeeejda nie je nic horsie ako zakomplexovane zenske ktore ziarlia a intriguju,,..hmm ☹ ..ale co..na druhej strane zas mas od nich pokoj

yvett14
9. jan 2011

@me hehe to máš dobre ked ta počká!! 😀 😀

yvett14
9. jan 2011

@hirunka aku peknu fotočku máte na profile, maličká je krásna! a ako krásne buvká!!

ziza55
9. jan 2011

@nivejka no u nas je to zase opacne...drahy by sexoval nonstop..ma obtazuje furt...ja chodim strapata nenamalovana..ze ho to odradi...a on naopak 😒 ...citim sa ako sexualna otrokyna 😀 ...a ja vobec nemama ani naladu ani chut na sex..uvidime casom

hirunka
9. jan 2011

@yvett14 dakujeme :o)

yvett14
9. jan 2011

@ziza55 no my asi budeme len ticho závidieť 😉 😉 s tým sexom aj s nivejkou 😝 😝

ziza55
9. jan 2011

babyyy a stym padanim vlasov..ja mam hrozu uz teraz..take 3-4mesiace sa hormony vracaju do normalu ako boli pred tehu..cez tehu drzali na hlave aj vlasy ktore by vypadli normalne...a tym ze dochadza k prudkemu poklesu hormonov...vlasy prudko padaju....juuuj u mna zatial nic ale bojim sa.-.pred tehu som mala na hlave 3chlpy..velmi sa mi zlepsili a narastli..a bojim sa ze o ne pridem a ostanem holohlava 😅 .....niekto tu spominal revalid sampon? dajte este nejake tipy kocky co pomaha

ziza55
9. jan 2011

@yvett14 😀 😀 menila by som svami ...aspon by som mala pokoj...dost okolo maleho beham a ked si chcem chvilu oddychnut uz ciha ako sup...,inak hned po porode uz odrataval dni do konca sestonedelia...,esteze je v nocnej teraz...by ma zabil keby vedel ako tu pisem o nom 😉

yvett14
9. jan 2011

@ziza55 to je normálne aj mm je taký že si mysli že to sa nehovorí o takomto. je to také tabu pre neho. no ale my baby vieme že to tu aj zostane! vela vecí nevedia chlapi pochopiť. ale to nič, ako to niekto povedal, chlapi su ako domáce zvieratká treba sa o nich pekne starať, to im stačí!! 😀 😀 😀 😀

malemimi
9. jan 2011

@jana_toky ja tiez este nemam
...čo nemáš? si nepamätám čo sme písali
no inak aj mi sme pred nedávnom šli do avionu a ako sme tam vošli tak mala revala jak egeš...musela byť na rukách potom stíchla a zaspala tak sme ju dali do kočíka a bolo tichúčko ...ale za chvíľku sa zase zobudila tak sme utekali domov 😒 možno sa im nepáčil ten dav... 😉

me
9. jan 2011

@yvett14 - presne ako hovorí ziza55, ja by son aj bola rada keby nepočkal, radšej zvolím spánok 😀 😀 😀 😀

malemimi
9. jan 2011

@nivejka no môj mm by len sexoval furt ma stým otravuje 😀 😀
@hirunka aha no malá je zlatá !!! 😀

malemimi
9. jan 2011

@ziza55 haha ja som sa kúpala s namalovanými očami tak vieš asi ako som vyzerala ako zoro lebo som mala okolo očí len čierne a on chcel sex a že ma Ľubi a tak 😀 😀 nechápem to tiež
aj mne strašne začali zase padať katastrofa 😖

@yvett14 haha tak to bolo dobré

ziza55
9. jan 2011

@malemimi ha ha..ze ako zoro...ja z teba odpadnem 😀

vejinka
9. jan 2011

@malemimi moj to uz vzdal co sa sexu tyka uz ani nevie ako sa to robi a ja tiez...od porodu sme nesexovali ale rucna praca bola velakrat ale teraz ked furt odsavam tak ani tu nezvladam a trocha je z toho podrazdeny ze ho nedrazdim 😅

vejinka
9. jan 2011

@ziza55 moja rada znie: umyt zabali do osusky po pol hodine osusku dole rozcesat a potom na tyzden stratit hreben az kym nedojde k dalsiemu umytiu hlavy respektive vlasov 😀