Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
zajtra u nás nebude od rána elektrina do 16h--no mňa už teraz poráža--čo budem doma a ešte nám bude chladno 😠 😠
@jana_toky ake nositko ste kupili malej?ja nieco potrebujem na doma aby ma nebolel chrbat ako ho stale natahujem...pocula som ze satka je super..ale je draha...a nikde inde nevyuzijem len doma tak chcem nieco lacnejsie iba tak na behanie doma
a kocandyyyyyyyyy dakujem vsetkym co mi drzali palce...testy som porobila ..super tak som rada,,,drahy vartoval maleho..prihrial mu papat..pekne vypil 150ml..a ze flasa prazdna a furt cucal...dobry hlados...chi
baby co sa tyka tych rotavirusov...viem ze emily tusim pisala ze nie je dobre davat ockovat..ale volala som vcera so segrou..je s malym ..16mesacnym hospitalizovana na infekcnom na kramaroch...pravdepodobne rotavirusy...a ze este dalsich 6detiiciek to ma..boli prijate s hnackami a vracanim..ze za par dni sa uplne zdehydratovali..a ze aj lekarka vravela v nemocnici ze je to dost rozsirene...tak ja vazne rozmyslam ci dat ockovat alebo nie 😖 ,,ze segra co sa tam rozpravala s mamickami co tam boli s detmi...ze bud oblizli nakupny kosik...alebo nieco zo zeme... a asi to na 100percent neustriehneme tych nasich drobcov ked budu v takom veku ze vsetko budu chytat..
@emily327 🙂 no jasne ved ani ja len tak neodsavam iba ked bol chory a mal sopliky
@jana_toky Adamko je krasny a bez tych vlaskov je uplne iny ako keby ste druhe babo mali 🙂
Ahojte baby, vcera som bola prvykrat cvicit a to rovno zumbu, poviem vam skoro som tam odpadla, je to teda riadna makacka, velmi sa mi to pacilo, chcela by som chodit 2 krat do tyzdna, tak snad mi to vydrzi 🙂
@jana_toky ahoj, ake krasne fotky, zlatý je 🙂 🙂
..akurat robim vyprážaný syr a hranolky, zaxvilu mam doma hladne krky 🙂 🙂 🙂 🙂 ale ja by som si dala radšej buchty na pare..mnam
@ziza55 no mne aj moj lekar povedal,ze ked je mala plne kojena,ze netreba. Ja tiez neviem ci robim spravne. Ale ja mam susedku, ta dala zaockovat a mala jej to aj tak chytila.. je to tazke rozhodnut sa,ked je to ani ani hmm ☹
sikulka,ze si spravila skusky 😉 a maly je fakt hladosko xixi
@jana_toky jej krasny album a maly je fakt uplne iny 😉 Myslim,ze bez vlaskov vyzera inac ale je krasnucky. A ake ma krasne ocicka 😉 Ako casto davas maleho na brusko? Ja neviem ci robim dobre,ze malu davam maximalne raz za den aj to len na max. 2 minutky viac nejako nechce byt, sa puci a nepaci sa jej to ☹ Bojim sa aby som nieco nezanedbala a uz aj svokra mala pindy minule,ze by sme ju mali viac davat, tak neviem ☹
@emily327
@me nie nie mne blbol net a nechcelo mi tam pridať emily ako odpoveď na jej otázku...
@nivejka no nie nie pochybujem ale kto vie... no bolo to takto vo stvrok som mala poradnu a bola som už otvorená na 4cm ale ja som o tom nevedela totiž riešil tam nejaký závažný pôrod a nechcela som mu skákať do rečí a nič mi nepovedal možno náročky 😀 aby som nestresovala kto vie...
a povedal sestričke že má ma napísať na utorok 12 že termín...ale nechápala som teda ako to myslela ale rozmýšlala som nad tým ...no a cez vík sme sexovali a tak a v utorok ráno ma vyšetril a už mal krvavú rukavicu tak mi povedal že si ma tam už nechá že mám mm poslať pre veci že rodíme 😀 😀
@vejinka jeeejda no ešte že si šla... 😲 tak nech sa to rýchlo dá dokopy
@tanija133 ja som to dala mm a dnes to pošle do socialky... som tam napísala socialna poisťovna záhradnicka 153 tak snáď sa to dostane do dobrých rúk... ak by som si to chcela overiť tak kam mam volať?
@jana_toky ani ja haha 😀
asi tak..ani ja nemám rada tlačenice...
@jana_toky ani mne malá nechce dakedy spávať cez deň až po kúpaní zaspí a zobudí sa len raz a to tak o 1-2 ráno...
a odsávam noštek vždy po kúpaní aj keď nič nevidím ale niekedy to vysaje dačo...
a dávam odgrgnúť vždy ale v noci si niekedy neodgrgne lebo zaspí 😀
@hirunka nás pediatrička všetky batoľatá objednáva na večer keď tam už nik chodí nie je len my ...
baby este som zabudla napisat ze sa tesim lebo maly dnes vydrzal celu noc spinkat..dala som mu papat vcera vecer o 20tej a potom az rano o 6tej...akoby vedel ze mamina sa musi vyspat do skoly...chichi
ale pokym zaspal...achjaj...to bolo revu...mate aj vy take problemy ze deticky nemozu vecer zaspat...?ze mrncia..su nepokojne a nie a nie zaspat
tak to máme za sebou, strašne plakal až mi srdce trhalo, ale hneď v kočíku cestou domov zaspal a doma sa zobudil s úsmevom, ale uvidím čo bude večer, nerátala som / zabudla som / , že do oboch nožičiek - chúďa, inak vážime 6600g a meriame 66 cm
@ziza55 - aj môj ťažko zaspáva večer, vtedy je najčulejší akoby ani spať nechcel
doplnene udaje od bab co boli dnes v poradni - vid tabulka 😉 Nebojte, sa nezabudla som. Budem sa snazit vzdy ked to tu napisete vpisat do tabulky, ak by som niekoho zabudla, ozvite sa 😉 cmuk
Babenky, uz som sa na to pytala ale ziadna ste mi neodpovedali. Mate niektora kombinaciu kociarika a sportova cast je taka,ze sa da dietatko dat do polohy lahnut? Ak ano pls poslite mi nazov modelu kociarika 😉 Dakujem pekne hladam nejaky novy kociarik a asi kupime 3 kombinaciu, nieco s lahkou konstrukciou a hlavne nech je sportova verzia s polohovanim chrbatika - do leziacej polohy. Dakujem pls napiste ak niekto taky mate 😉 budem vdacna
Baby veď napíšte každá aký máte kočík a či sa dá dať do lahu športová časť
ja mám v-travel od babyworldu

@hirunka ..keby som chodila u nás tak ma posielajú k milosrdným a tam sa ja trepať nebudem--radšej trasa do sc 🙂