icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

ziza55
11. jan 2011

@emily327 nie je zac 😉 ..cim viac nazorov tym lepsie vsak 😉

tanija133
11. jan 2011

@jana_toky Miskovi rastu vlasky celkom pravidelne, on ked sa narodil mal vlasky kratke, tie mu po 2 tyzdnoch vypadali a asi po dalsom mesiaci mu zacali rast nove, iba uplne vzadu ma tie este stare vlasky....
V noci ,ked sa kojime poleziacky, tak mu nedavam odgrgnut , lebo by s aprebudil al eje v pohode...
Ja mam tiez taku miernu zlatu zilu, sem tam krvacam, ale nedavam si na to nic, asi by som aj mala...Teba to aj boli?

tanija133
11. jan 2011

@nivejka Aky ergonomick& nosic si kupila? skusala si hos Lili? a ako, vydrzi ti tam sedkat? Aj v tom tvojom sa davaju tak velmi nohy nasiroko?

malemimi
11. jan 2011

@tanija133 my máme stále také vlásky ako s pôrodnice...

malemimi
11. jan 2011

@tanija133 ja som mala zlatú žilu v pôrodnici mi dávali čípky a masť faktu a prešlo to...ja som nevedela sedieť a ani nič... 😀

vejinka
11. jan 2011

@me my ideme vo stvrtok mam z toho husiu kozu skusim prehovorit dokinu na to kojenie pocas ockovania

tanija133
11. jan 2011

@lenkaoravcova Jej super, ze uz cvicis, ja by som tiez chcela ale neviem kde by som dala maleho a este kojim, a vtedy sa to este nema, lebo by som mohla stratiti mliecko....A kam chodis? Ja som na tom kedysi raz bola a bola to sranda.....No drzim palce , nech ti to odhodlanie co najviac vydrzi..... 😉

tanija133
11. jan 2011

@ziza55
@emily327 No , chcu mat asi maminku pri sebe celu noc, potom by v klude spinkali..... 😉

vejinka
11. jan 2011

ja som mala tiez zlatu zilu a veru par rokov a pri porode mi vysiel konecnik dva tyzdne bolesti cipky na stolicu vobec nezaberali muky na wc nuz dost to bolo po tyzdni v porodnici ta rekonstrukcia hradze myslela som si ze umrem a domov ma ponesu nohami napred ale prezila som a po troch mesiacoch je vsetko skoro zahojene ale nezabudnem na to nikdy a zlata zila sa mi napravila sama pouzivala som homeo na hemoroidy AVENOC po kazdej velkej potrebe namastila a zda sa ze zlata zila je zazehnana pijem obrovske mnozsta mlieka aj liter denne stolicu mam konecne po 15 rokoch pravidelnu stolicu no netusim co mi pomohlo...mozno prave porod a nasledne hojenie mozno mlieko mozno stres 😀

tanija133
11. jan 2011

@me
@emily327 Ja mam kocik Concord Fusion, 3 kombinaciu a sportovy ide skoro do uplneho lahu, tiez som zatial s hlbokym velmi spokojna, strasne lahko s a s nim karuje a ovlada....Pozri...http://www.predeti.sk/?c=detail&id=6977

tanija133
11. jan 2011

@me To Samko pribral iba pol kila za mesiac? Pytam sa preto , lebo ma zaujima kedy sa to ustali....Moj drobec uz ide na 7 kg!!!!!

tanija133
11. jan 2011

@emily327 Velky vyber kocikov maju aj v Brendone, a Babymarket na Vajnorskej

tanija133
11. jan 2011

@malemimi Dosiel mi list zo Soc.poistovne ze vraj som nepredlozila rodny list dietata, koli vypalcaniu materskej. Ale ja som ho dodala na Zahradnicu 31. Ale v liste mi doslo , ze som ho nepradlozila a ze ho mam
doniest na Zahradnicku 153...... 😉
s tymi vlaskami jeto u kazdeho dietata asi ine
ja som mala najhorsiu tiez po porode, zlatu zilu asi 3 tyzdne sa mi velice zle sedelo, ale noc som si nedavala preslo to, ale terza sem tam ked som na velkej ...krvacam trosku....)))

lenkaoravcova
11. jan 2011

@tanija133 Bola som v Goleme v avione, to mam kusocek, a nic ine tu tka blizko nie je, no dufam aj ja ze mi to vydrzi, ved musim sa uz konecne dostat na svoju vahu 😒

vejinka
11. jan 2011

@tanija133 my uz mame cez 7 kil mozno aj 7500

tanija133
11. jan 2011

@lenkaoravcova Ty uz nekojis , ze? A malych drobcov nechas s tatinkom?

lenkaoravcova
11. jan 2011

@emily327 Noc si z toho nerob ona si zvykne a coskoro sa jej zacne pacit aj na brusku, ja mam skor taky problem ze ekd amleho tak dam otoci sa spat na chrbat, on sa mi otaca uz od porodnice takze aj ked chcem ho nedonutim 🙂

tanija133
11. jan 2011

@vejinka No Vilko je aspon o 2 tyzdne starsi....A kes isiel z porodnice tak mal stale cez 4 kg.....My sme boli malinky iba 3100 a teraz sme uz taka gula...Dens som sa vazila aj s malym na vahe, a vychcadza mi to 7 kg a na poradnu ideme az za 2 tyzdne!!!! No mame gulicky.... 😉 A ako prsnik? uz je lepsie?

lenkaoravcova
11. jan 2011

@emily327 Ja tiez nedavam v noci odgrgnut on sa tak natoci a odgrgne si sam, proste dopije flasu a spi dalej a neboli ho ani brusko ani nic je spokojny tak to neriesim.

vejinka
11. jan 2011

@tanija133 nevidim na nom ziadne zmeny stakle boli je cerveny ale lieky uzivam zo zeleznou pravidelnotou

lenkaoravcova
11. jan 2011

@ziza55 No ja som ho doteraz uspavala na rukach a posledny tyzden sa vecer napapa polozim ho do postielky dam mu dudu a zahaja uplne bez slova sam tak sa vlemi tesim 🙂

lenkaoravcova
11. jan 2011

@emily327 Ahojky my mame Maxi Cosi Mura 3 a este aj PEg PErego Pliko P3 oboje sa daju dat do lahu, maxi cosi uplne do roviny peg perego takmer do roviny

me
11. jan 2011

@tanija133 - no, už sa to priberanie u nás spomaluje, ale doktorka povedala, že je to v poriadku, prvý mesiac pribral 1,20 kg, druhý 650 g, a teraz 500g, je skôr dlhý ako baculatý / 66 cm /

me
11. jan 2011

@lenkaoravcova - ticho závidím to zaspávanie 🙂

me
11. jan 2011

ja tiež nedávam v noci odgrgnúť, som šťastná že sa neprebere a spí, tak ho hádam nebudem budiť 🙂 🙂 🙂

vejinka
11. jan 2011

aj ja zavidim my zaspavame s revom a trva od 5 do 20 minut

lenkaoravcova
11. jan 2011

@emily327 my mame takyto je sice vacsi ale je super nedam nanho dopustit, sportova cast je do 6 mesiacov ale da sa dat uplne do lahu

lenkaoravcova
11. jan 2011

@emily327 my mame takyto je sice vacsi ale je super nedam nanho dopustit, sportova cast je do 6 mesiacov ale da sa dat uplne do lahu a este jedna vyhoda je ze sa da otocit aj v smere aj v protismere jazdy

emily327
11. jan 2011

@ziza55 zlatinko tvoj kociarik vyzera super a hlavne je ultra lahky ale je neskutocne drahy ☹ Skoda, ked som videla video, tak som si povedala,ze toto ano ale ked som nasla cenu kolko zan chcu, tak som si to rozmyslela. No musim hladat dalej 😉 Dakujem, nech tebe sluzi cmuk

tanija133
11. jan 2011

@emily327 nepresie lmi ten odkaz, tak znova http://www.predeti.sk/?c=detail&id=6977