Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@lenkaoravcova - aj ja som si práve pozrela video tvojho kočiarika, je krásny, super ten držiak na ručičky
@lenkaoravcova jej tak to je super, dakujem pekne urcite sa ozvem, ak by som si tam nieco nasla cmuk vdaka 😉
Tak dobrú nôcku baby, musím využiť, že deťúrence už spia a lahnúť si tiež, papa
@tanija133 NIe uz psoledne tri dni nekojim vobec bohuzial, no aspon ze sa mi tri mesiace podarilo, pri prvom to boli 2 tyzdne, a ano maly su s tatinom, uz ma cvik 🙂
@me je vazne super ten drziak starsi syn zboznoval 🙂
@lenkaoravcova kociarik vyzera super. len je asi z tych tazsich, podla konstrukcie. Ale nevadi, hadam nieco najdeme. Musime ist osobne aby sme to aj videli. Ale dakujem vam velmi pekne cmuk Hlavne musi byt bezpecny a lahky a cenovo dostupny 😉
@me no konecne som sa dockala, doteraz to tak nebolo asi dospel 🙂
@lenkaoravcova pozeram, ze ty mas v podstate taky rozdiel medzi detmi, ako ja medzi tymi poslednymi. 😉
@tanija133 jee no pekná guľka 🙂 😀
@lenkaoravcova no zlatý chlapčekovia 😉
@zucha hihi zlatá špagetka 🙂
@zucha ano 17 mesiacov, no je to pekna makacka a to su obaja dobrucky, naozaj ta obdivujem ako to zlvadas s troma 😉
@zucha no krasavec 🙂, moj prvy syn je ma necelych 11 kilo a maly ma uz cez 6 za chvilu ho dobehne 🙂 , ale je pravda ze je aj dlhy velmi 68cky su nam akurat
@lenkaoravcova aké máš krásne detičky a určite sa velmi lubia, moji zlatučkí 😵 😵 😵 😵
@lenkaoravcova Krasni drobci , podobaju sa velmi na teba.... 😉
@yvett14 dakujem 🙂 , ano velmi sa lubia, starsi syn je velmi starostlivy "velky brat" absolutne nanho neziarli aj ked som sa toho velmi bala, a maly zase zboznuje ho sledovat 🙂
@tanija133 dakujeeem 🙂
@emily327 ja keď počujem že maličkemu chrapčí v nošteku tak ho dám na bruško a nechám ho až kým sa nezačne zlostiť a fučkať a vtedy tie zadne soplíky vyjdu pekne dopredu alebo až von..a potom už len vatovou tyčinkou namočenou vo Vincentke..tým mu aj vytieram noštek ked mam pocit že sa mu zle dýcha 😉

@emily327 Inak ak by si mala zaujem skus pozriet aladdin-kociky.sk, ma super ceny je to moj znamy ak by si si vybrala kocik a chcela ho kupit napriklad u neho daj mi vediet, ked sa unho odvolas na mna da ti 10 percent zlavu, takze ak by si si nieco nasla a mala zaujem daj mi vediet 🙂