icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

slavuska30
12. jan 2011

@me ano jedna davka...ja som to este nevybrala, lebo poradnu mam až koncom januara a kazala mi to vybrat až tesne pred poradnou, že sa to nemá dlho prenasat a my mame lekaren hned vedla dr..

malemimi
12. jan 2011

@zuzana_m no to verím hihi. aha no a koľko má?

@jana_toky no mne ešte v pôrodnici dali čípky na žilu a potom doma už len tu masť a prešlo...

@mircova ja ti verím ale musíme to nejako zvládnuť...byť silné

vejinka
12. jan 2011

aktualna foto s novym ucesom 😀

vejinka
12. jan 2011

a takto nam padaju vlasky

malemimi
12. jan 2011

@vejinka haha nagelovaný ?
jeejda nám ešte nevypadávajú teda som si nevšimla že by mala niekde to páperie padnuté

jana_toky
12. jan 2011

@vejinka ten je sladucky 🙂

jana_toky
12. jan 2011

@malemimi
a nevies co to boli za cipky, ci su volne predajne? 😀

vejinka
12. jan 2011

@malemimi sak olejom 😀

jana_toky
12. jan 2011

Kocky, ake aktivity robite s drobcami.
Ja mam pocit, ze je to stereotyp, ale neviem vymysliet nieco nove 😒 , mam pocit, ze teraz sa ani s nim neda ine robit.

Okrem papanie, kakania, prebalovania a kupania 😀 robime toto:
hrajeme sa s hrackami
citame knizky
cvicime s nozickami
cvicime zdvihanie hlavicky
ukazujeme rozne obrazky a predmety
rozpravame sa a chechtame sa spolu
mojkame sa a nosime
spievame si a recitujeme
neviem, ci som nieco zabudla, ale zhruba je to toto 😀

malemimi
12. jan 2011

@jana_toky netuším ... 😒
@vejinka jááj haha 😀
@jana_toky no nápodobne ...no nič sa nedá s nimi moc haha ja ju ešte vyhadzujem do vzduchu trochu a točíme sa a tak haha 😀 😀

nivejka
12. jan 2011

@vejinka ,,,ty kokso tá ofinka ako malý-- eros ramazzotti---je nádherný!!!

tanija133
12. jan 2011

@jana_toky Prvy mesiac po porode ma to strasne bolelo, a to asi aj preto ,lebo som brala zelezo....Chapes.... 🙂 Bola som samozrejme z neho upchata, a na velkej ...to bolo hrozne.... 😀 Vtedy ma to bolelo velmi a aj som dost krvacala, aj preto som ho vysadila..teraz dost casto krvacam, ale aspon to neboli.... 😉 vobec noc si na to nedavam. A teba aj boli?

nivejka
12. jan 2011

@jana_toky ......no ved aj mi takto robíme každý deň a už ma aj napadlo,či to malú stále baví dokola 😀

tanija133
12. jan 2011

@zuzana_m Buchticka malinka....))) som zvedava kolko budeme mat my, tiez urcite cez 7 kg... 😉

tanija133
12. jan 2011

@mircova Boze chudatko malinke Mirusko , to si nechcem ani predstavit, ako velmi musel plackat....Uz s aaj ja zacinam bat toho ockovania... 😒

tanija133
12. jan 2011

@emily327 Nech sa Sonicka rychlo uzdravi....Ja som s priatelom bola tiez chora cez Vianoce a maly to chytil od nas, ale mal iba sopliky, aj u lekarky sme boli. Davali sme mu iba Cebion pre dojcata v kvapkach ( vitamin C) a odsavali asi 3 krat za den. Nebolo mi vsetko jedno ked v noci chrapcal, a nic s anedalo ani odsat, Sle doktorka mi povedala, ze su to zadne sopliky, tie s anedaju odsat, a nie su nebezpecne, dieta ich normalne prehlta.... No ved uvidis , aky to bud emat priebeh u Sonicky.... 😖

tanija133
12. jan 2011

@vejinka Drobcek moj krasny... 😉 To je normalne , ze detom vypadavaju vlasky, ved mu narastie nove haro.... 😉

tanija133
12. jan 2011

@jana_toky Myslim si tiez, ze viac sa uz neda robit. A iba si zabudla napisat , ze s aj vetrate na cerstvom vzdusiku a spinkate, lebo aj to patri do harmonogramu dna..... 😉

tanija133
12. jan 2011

PRECITAJTE SI !!!!! TO JE AKE KRASNE DIEVCATA..... TO SOM SI DNES NASLA NA FB....

Všetkým nesebeckým mamám na svete,ktoré vymenili spánok za kruhy pod očami,účesy zo salonov za vlasy v gumičke,dlhé sprchovanie za krátke sprchovanie,neskoré noci za skoré rána,kabelky od modnych dizajnérov za tašky na plienky a nič by na tom nezmenili. Mamy,ktorým nezáleží na tom,čoho sa vzdali a namiesto toho milujú to,čo dostali naspäť. Daj si toto do statusu,ak miluješ svoj život ako matka..........

me
13. jan 2011

@tanija133 - pekné

me
13. jan 2011

fíha, dnes je tu ako mĺkvo, asi sa dobre spí keď vonku tak leje, ale na nás to neplatilo, budíček bol o 6.30, ale už spí našťastie, asi idem schovať stromček, už by sa patrilo

me
13. jan 2011

@vejinka - super účes 😎

malemimi
13. jan 2011

@tanija133 sranda je že ja som brala aj počas a aj po pôrode železo a mala som hnačku alebo normál stolicu 😀 😀
@tanija133 to je pekné a pravda 😉
@me y sme po troch kráľoch ho dali dolu... ale máme tu ešte pár ozdôb

yvett14
13. jan 2011

@nivejka ked sme boli na oslave tak sestra dala šlahačku malej tak na prste, len tak sa olizla, a ja ked som robila venčeky s odpalovaného ceste tak som jej dávala puding s maslom vyšlahaný . a celkovo jej nič nebolo, ani krče ani hnačka, aj sa usmievala a chcela viac!! aj ked som jedla čokoládu a malá začala plakať tak som jej olizla dudu a dala jej, len tak ju schltla. až potom ma napadlo že to bolo tou čokoládou, ale tiež jej nič nebolo!! tak ved ked si to vezmeš nezačíname fazulovou polievkou ale ono sa jej to páčilo, a aspon spoznaju chute. určite nebudem prehánať ale tiež jej budem skušat len tak mááááličko na koštovku dávať.

hirunka
13. jan 2011

caute baby ............my sme mali super noc, malinka zase prespala celu noc zobudila sa az o pol siestej, potom sme boli do pol osmej hore potom zaspala a ja snou a zobudili sme sa o hodinu...........takze super, sikula.........len vecer nevedela zaspat tolko kricala, niekedy mam pocit ze sa jej zuby tlacia alebo co, tolko krici, place vsetko pcha do pusy a slinta aj za troch

jana_toky
13. jan 2011

@tanija133
mna to po porode vobec nebolelo ale zacala som to mastickovat, kedze to vystupilo von 😖 . Ale mam pocit, ze sa to casom trochu zhorsilo, lebo to vyslo trochu viac a zacalo krvacat. Boli to len sem-tam, ale inak to moc neobmedzuje, pokial nepocitam to, ze to citit, ked sedim vo vani 😀 😝

jana_toky
13. jan 2011

@tanija133
ano, mas pravdu, vychadzky a spinkanie este 😉

jana_toky
13. jan 2011

@tanija133 to je krasneeeee a pravdive...

jana_toky
13. jan 2011

@hirunka
tak to krasne spinkate. Ja mam pocit, ze sa ani nedockam toho, ze celu noc Adamko prespinka 😀 .
Slintame aj mi nenormalne a riadne si zuzleme palcek 🙂 . Ale kedze sme o siedmej vstavali, tak teraz fesak zaspinkal, tak mam aspon cas sem nieco napisat a poodpisovat 😀

malemimi
13. jan 2011

holky Sofinka sa začala nahlas smiať to je také dojímavé 😢 😀 ....