icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

hirunka
14. jan 2011

@me no ja uz som toto bola na preventivnej prehliadke

malemimi
14. jan 2011

@mircova aha dobre som sa bála že mi dala niečo čo by nemala 😀
dik
ja som bola dve hodiny vonku s malou v koíku mi spala ako drevo som sa aj zlakla či dýcha lebo na jemne tukanie na líčko nereagovala musela som to drasticky... 😀 a ja som počas tých dvoch hodín vkuse zívala ...sa čudujem že som nezaspala 😀 😀 haha

@lenkaoravcova aha super vedieť ďakujem ...hej hej to mi je jasne len sa mi zdá niekedy že malá je moc horúca ...a to nieje naobliekaná...

@hirunka a to treba tabletkami?či iba aby sa prestalo tvoriť a nevznikol zápal?

@emily327 jee tak super že je malej už dobre... no si si robila tie čarovné polievky a homeopatika tak sa nečuduj haha...a s tou bolesťou by som radšej zašla dokine ...

hirunka
14. jan 2011

@malemimi no tak treba tabletkami..........ak sa ti neprestane tvorit samo z nejakeho dovodu........a aj kvoli tomu aby nebol zapal

hirunka
14. jan 2011

@malemimi inak nam tak mala vcera vecer zaspala ako drevo, este aj chrapkala ako dospelak a ked som jej tukala do licka tak nic ako drevo......aspon ze chrapkala aspon sme vedeli ze dycha 😀

malemimi
14. jan 2011

@hirunka 😉 a už vôbec nechceš kojiť?
haha 😀 😀 no musela byť zlatá 😀 😀
ja skúšam aj očka ako po mihalnici ale som si povedala že to môže byť len tik či čo tak radšej pery alebo líčka a musí sa hýbnuť inak jej neverím 😀 😀

jaj ja by som ju niekedy spapkala taká je zlatunká haha MÓC JU ĽÚBIM 😀 😀 😀

hirunka
14. jan 2011

@malemimi to ani nie je o tom ze nechcem.......ale uz to ani nejde.......potom vsetkom cim sme presli.......uz od zaciatku som mala problemy ......ono po tom cisarskom to nie je take jednoduche rozhybat tu laktaciu............takto sa netrapime ani ja ani mala, aj mi pekne pribera, ked som kojila nepriberala takze tak..............veru su to huncutky tie nase babule aj teraz uz spinka.........pekne sa naucila najneskor do pol siedmej siedmej vzdy zaspi a spinka minimalne do druhej noci niekedy sa jej zadari az do rana

ziza55
14. jan 2011

caute kocky...dnes som sa velmi zlakla...maly plakal az bol fialovy..chudatko...sli sme na navstevu..bol poobliekany asi mu bolo teplo..a ked som ho konecne utisila..tak pozeram a v kuttiku ocka na tom blieku mal taky krvavy flak..akokeby mu praskla ztoho placu nejaka cievka..ale v priebehu 20min.sa mu to pekne stiahlo...som volala pediatricke ci mame dojst a riesila to so mnou telefonicky len sestricka...ani mi nechcela dat doktorku ..a ona ze co my tu svami...to musite ist na kramare...je to puca,ani mi neporadila ani nic...ani nechcela maleho vidiet doktorka ...ved ona by mala zhodnotit ci to treba riesit u ocneho alebo nie.. nakoniec sme nikam nesli malemu sa to pekne vstrebalo..uz tam nema nic...tak snad to bude ok...stalo sa vam daco podobne ked deturence moc plakali?

malemimi
14. jan 2011

@hirunka aha no neviem ako to je po sekcii s mliečkom ... ☹
no sú aj mne malá zaspí po kúpaní o takej pol siedmej a spí do 2 rána 🙂
@ziza55 jee krásna fotka !
juuj chúďa no mne dnes tak plakala ale nevedela sa skôr nadýchnuť lebo všetko vydýchla ale nemala nič a to preto tak plakala trdlo že jej trebalo kakať a ja som jej pchala didku do úst haha ale potom už neplakala tak len trochu mrnkala našťastie ...

hirunka
14. jan 2011

@malemimi no po sekcii kedze to nie je prirodzeny sposob sa to rozbieha pomaly a niekedy vobec, vlastne prve tri dni som ani poriadne nekojila kedze som bola na jiske...........mi malu doniesli tak trikrat za den

nivejka
14. jan 2011

@malemimi ...tiež máme ísť na kontrolu nožičiek-ešte v 7.mesiacoch,ale nemáme baliť naširoko... 🙂

nivejka
14. jan 2011

@me ....ale neboj bude všetko v poriadku z nožičkami--ja neviem 100ľudí a 100chutí--aj každý doktor hovorí inak...v zahraničí sa nebalí vôbec naširoko....mne inak neurologička hovorila,že vôbec ju nemám dávať do chodítka,že to veľmi škodí deťom aj na nožičky aj na chrbticu....že ortoped mi povie,ale on nemá čas sa rozprávať s mamičkami,lebo tam má riadny frmol 😒

malemimi
14. jan 2011

@hirunka aha a ako ti priberala prvý mesiac lebo mám kamošku po sekcii a prvú kontorlu u pediatricky tuším nepribral neviem či aj neschudol 200g alebo čo

malemimi
14. jan 2011

@nivejka no aj my a do toho 6 mes tak som zvedavá ale v noci jej nedávam poštolky nech aspoň v noci má kľud predsa im to musí tiež vadiť...

no inak to som aj ja počula že nie je dobré chodítko a že nie je ani dobré deti držať za ruky keď chodia ledva len za pomoci rúk ...ale či to budem tak robiť že jej nebudem pomáhať neviem ...nechcem hovoriť dopredu keď sme ešte nesedeli sami 😀 😉

emily327
14. jan 2011

Mozem odsate mliecko z 14:00 zmiesat s mlieckom co odsajem teraz? vdaka 😉

hirunka
14. jan 2011

@malemimi no mi pribrala asi 10 g za tri tyzdne

nivejka
14. jan 2011

@tanija133 ...tak takto si aj ja beriem malú do kúpeľky---ona je vo vajíčku a ja sa sprchujem 🙂 ---len potom nesmiem pri nej zapnúť fén--to je potom plačuuu....tak Lili vykrikuje aj ked ju mám na rukách--koľko krát už neviem čo s ňou a tak musím s ňou stále blbnúť--na to je stvorená 😀

hirunka
14. jan 2011

@emily327 zmiesat mozes len to musis pouzit do zajtra do 14.00 alebo zamrazit

emily327
14. jan 2011

@ziza55 ahoj moja, no ti pediatri, by som ich strielala. Aj u nas rozhodnuje sestricka, mam pocit,ze lekara tam ani v ordinacii netreba, lebo aj tak vsetko robi lekar a ked sa na nieco opytam, tak mi odpovie sestricka no otrasne. A potom sa fakt divia,ze rodicia za pediatrom nechodia a liecia deti sami alebo po konzultacii s pracovnikmi v lekarni. A divia sa? Ved ako v tvojom pripade, odbili ta tym,ze co oni s tym.. a na co tam su? ach jaj len mi to dobre zdvihlo tlak... a hlavne ked ide o male bezbranne deticky, ktorym sa moze aj malinky problem stat osudnym.... nam sa to nestalo, hlavne,ze je maly v poriadku 😉 cmuk a krasna fotka 😉

nivejka
14. jan 2011

@ziza55 ....krásna fotečka--ste tam moooc krásny 🙂
jééjda,tak toto sa nám ešte veru nestalo a to Lili plakáva dosť--v poslednej dobe z ničoho nič chytí totál hysák plaču ☹ ,ale mi nikdy nezmodrala---hmm to očko bolo jedine tým tlakom,ako plakal a našťastie mu to nezostalo....veru ti verím,že si sa riadne vyľakala---a doktorka je krava sprostá,takto reagujú,ked si ich osobne neplatíme--no na porážku 😠 😠

emily327
14. jan 2011

@hirunka dakujem, zamrazim mam vela 😉 To je hrozne jeden tyzden malo tak,ze zmykam prsia a druhy tyzden tolko,ze mi idu prsia prasknut, musim odsavat. No tie prsia su fakt zazrak 😀

@nivejka ja som si takto malu bravala v takom tom kresielku do zachodu - pred dvere ked mi bolo zle od zaludka, tak ona mala zo mna zabavu a rozpravala na svetlo - žižulku a ja som tam stonala od krcov 😀
A ako ste prezili den bez elektriky?

emily327
14. jan 2011

@malemimi ja moju stale oslintavam - bozkavam a neviem sa na nu vynadivat, krasna moja babika 🙂 Je to krasny pocit,ze? Nase srdiecka male 😉

hirunka
14. jan 2011

@emily327 veru tie nase prsia nam daju riadne zabrat

nivejka
14. jan 2011

@emily327 ...no nakoniec sa deň bez elektriky ani nekonal 😀 --chvalabohu 😉 ..teraz nám tatino dovolenkuje,tam nemám ani čas sem skočiť.... 😅 ...v pondelok ideme na kramare na sono kvôli tomu hemangionu 😖 --má byť 2hodiny bez jedla,tak som zvedavá ako to zvládneme o hlade 😅 ..snad nás zoberú aj na čas,lebo ma potom porazí!!

nivejka
14. jan 2011

dnes máme presne 3 mesiace 🙂 🙂 🙂 ..júúj to letí 😉

vejinka
14. jan 2011

@mona777 nerobili ultrazvuk pondelok tam asi zavolam

me
14. jan 2011

@nivejka - blahoželáme

malemimi
14. jan 2011

@hirunka aha hej hej ...ja len čo pobiem holke lebo jej doki robi nejaku moc veľku paniku lebo po týždni sla na kontrolu a malý jej pribral 100g a mása 150 a ona ze to je spodna hranica a panika...hned prikrmovat a tak
@emily327 aj ja justále boskávam musím ma mať už plné zuby haha...ja aj ked neplace nic len lezka a kuka tak si ju zoberem tak že poď mamiške na jucicky a ju táááááááák stískam a rozprávam jej ako ju ľúbim a tak haha a mm asi žiarli lebo pov ie no chúúďatko mamičke a tak pozerá na nás...ale ja za to nemôžem... 😀 😀 som ŠŤASTNÁ !!!
@nivejka haha

mona777
14. jan 2011

@vejinka mne ho robili až potom ked som ich o to vyslovene požiadala a aj to mi poradila jedna doktorka - ktorá je aj laktračná poradkyna. Až potom zistili že mam ešte jeden absces. Kebyže mi prso pozrú cez ultrazvuk už prvýkrát ked som bola u lekára že ma bolí prso tak sa toto nedeje

mona777
14. jan 2011

@nivejka je nádherná 🙂

hirunka
14. jan 2011

@malemimi no to aj moj doktor..........nepribera treba ist na kramare a tak a pritom malinka bola super, nic jej nebolo a on hned stresoval