icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

malemimi
14. jan 2011

@nivejka jee Gratulujeme
my sme mali ☹ a som to nenapísala ☹ prepáč Sofi ☹ ☹ ale vedeli sme o tom 😀

malemimi
14. jan 2011

@emily327 idem si asi spraviť tu zásmažkovú polievku lebo neviem kedy by som si našla zajtra na to čas...ale budem ju jesť až zajtra ...
inak mm mi teraz povedal že sú veľké akcie na detské veci tak zajtra tam nabehnem...

nivejka
14. jan 2011

@malemimi ....no viem,že ste už mali--bo Sofinka je staršia o 2dni 🙂 🙂 --tak Sofinke tiež všetko najlepšie 🙂

malemimi
14. jan 2011

@hirunka a hej hej ...

malemimi
14. jan 2011

@nivejka ďakujeme ale nepísala som to aby nám gratulovali len aby ste si nemysleli že som o tom nevedela 😀 😝

hirunka
14. jan 2011

no uz ked tu tak hovorite o mesiacoch tak mi za tyzden aj dva dni budeme mat uz 4 mesiace........tak to rychlo letiii a to sa iba teraz narodila drobcek nas malicky

nivejka
14. jan 2011

@malemimi ...ty si blázdnivá.....ved ja viem,že si to nepísala preto a jasne,že to vieš najlepšie 😀

nivejka
14. jan 2011

@hirunka ....no teeeda ,tak už Alessia čoskoro bude mať 4mesiačiky--fakt to letí 🙂

malemimi
14. jan 2011

@nivejka ja vieeem 😀 😀 čo ste dnes porábali? písala si si s Lenkou?

ziza55
14. jan 2011

dakujem kocky za rady...snad to ocko bude v pohode..mama ma strasila..ze to je v hlavicke..ze som mala ist do nemocky na vysetrenie...

@nivejka jeeeeej mala je uzasna...a bude mat modre ocka asi vsak?sranda ze uz sa im kristalizuju tie ocka ze ake budu mat...moj maly ma take zeleno-hnede...dufam ze nebude mat hnede pomne 😒 ..ale zelene po tatovi 😉

vejinka
14. jan 2011

@mona777 a ako to u teba vyzeralo? lupala sa ti koza na tej hrcke?? mala si ju cervenu ? kolko dni? za aky cas si sla za dokim?

nivejka
14. jan 2011

@malemimi ....stále sa motáme okolo Lilinky....mm bol kočíkovať ja som sa snažila učiť,ale zase ma druhá staršia dcéra otravovala 😒....inak dnes mi prišiel už ten ergonomický nosič,tak sme skúšali sa trošku nosiť--baví ju to len chvíľu,ale pomaličky snád zvykne 😉

vejinka
14. jan 2011

@nivejka mala je ako obrazook krasna 😵

nivejka
14. jan 2011

@ziza55 ....vyzerá to,že jej modré očká zostanú--ja mám modro-šedé a tatino modré----už aj vlásky sa jej risujú na blond--to bude mať zase po mne....tak bude z nej modrooká blondínka 🙂

nivejka
14. jan 2011

@vejinka ..... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 dakujem moja

mona777
14. jan 2011

@vejinka koža sa mi asi nelúpala ale červené som to mala dlho, dvakrát (1september, 1oktober) sa mi hrča spravila a zmizla - behom týždna - volala som lekárovi a sestrička mi povedala že ak nemam horúčku tak nemám ani chodiť, no na tretí krát ked sa mi spravila hrča na tom istom mieste tak som šla ku gynekologovi o týžden - ten mi predpisal Zinnat - na 5 dní, ktorý nezabral - čiže další týžden v keli - no a potom ma poslal na onkologiu (čo bola somarina) - tam som šla na ultrazvuk až o týžden - lebo sa tam čaká - čiže další týžden v keli (dokopy 3 týždne) pokým zistili prvý absces a mala som tam v kuse hrču. MIesto na prse je červené - ale nemusí to byť absces. Potom mi predpísali antibiotika - každý týžden iné - nezabrali ani jedny 😔 🤐

nivejka
14. jan 2011

@mona777 🙂 🙂 🙂 🙂 😉 dakujeeem

vejinka
14. jan 2011

@mona777 nestras ma bojim sa dal mi antibiotika ale mne sa to zmensuje je to este troska cervene ale uz ovela menej bolestive

vejinka
14. jan 2011

@mona777 a tebe o nakoniec rezali co? uff nechcem na to ani pomysliet 😢

jana_toky
14. jan 2011

@malemimi
Nam povedal ortoped, ze kontrola v 8 mesiacoch. To kazdej povie inak?

To muselo byt brutal, tie vizity, ale aj tak sa ti pozerali medzi nozky, tak to bolo asi trochu jedno, nie? 😀 😀 😀

yvett14
14. jan 2011

ahojte dievčatá, tak dnes sme boli na ortopédii a chvála Bohu všetko je v poriadku. 🙂 🙂 🙂

emily327
14. jan 2011

@malemimi a kde su tie akcie? Inak ja som si vcera a aj dnes dala cestovinu s tvarohom a mam tolko mlieka,ze mi idu prsia prasknut 😉 Tak skus aj ty. Inak to mi minule kamoska radila,ze je to dobre. ja ich mam velmi rada, tak som si urobila. A dodatocne Sofinke gratulujeme k 3.mesiacom 😉 Boze neskutocne to ubieha, vyrastu nam ani sa nenazdame ☹
@nivejka aj Lili gratulujeme 😉 neskutocne to ubieha. Je krasna a ked bude po vas oboch, tak nech si tato kupuje uz teraz (moj sa uz chysta 😀 ) bejzbolku na odhananie napadnikov 😀 Aj u nas sa risuje,ze bude modrooka blondinka 😉

@ziza55 no mama ta fakt povzdbudila, toto nechapem hned hororove predstavy, teraz aby si sa bala ci si urobila dobre,ze? No ak sa ti nieco nebude pozdavat tak zajdi k Dr. bez ohlasenia nech ju pozrie a basta. Ale neboj nic to nebolo verim tomu a bude maly v poriadku cmuk

@vejinka neboj moja nic to nie je, iba klasicky zapaleny mliekovod, Beries antibiotika a to preliecis a bude dobre. Netreba hned mysliet na najhorsie. Inak mne od kedy som zacala kojit tak sa mi supe na lavom prse po celej lavej strane prso. Dufam,ze je to ok.

emily327
14. jan 2011

@yvett14 super moja, to som rada,ze ste ok. My pojdeme buduci tyzden vo stvrtok. Ja som nikdy ziadne postolkove nohavicky nedavala a ani som malu nebalila na siroko. To som asi jedina tu,ze?

jana_toky
14. jan 2011

@me
no, skusim si tu masticku asi kupit, dik za radu.
Faktu pouzivam bez konzultacie, som si povedala, ze ked v letaciku nie je vystraha a malemimi ju dostala od lekarov este v porodnici, ze snad je to ok.

mona777
14. jan 2011

@vejinka no ten absces mi rezali, potom ten druhý už nie - lebo to mi robili v inej nemocnici - a tam abscesy nerežú 😀 - to myslím vážne - no a ten rozrezaný mi zhnisal cez vianoce ešte raz a asi mi znisa znova - mam tam hrču. A ten druhý mi vybrali ihlou a všetko je OK. Ak sa ti hrča zmenšuje tak je to OK

emily327
14. jan 2011

Tak sme same doma, mm isiel na oslavu kamosovych narodenin a urcite bude zapijat malej narodenie, doteraz na to nemal nejako moznost a ani prilezitost 🙂 Tak mu preventivne usteliem v obyvacne na gauci, aby sa mala nezadusila vyparmi 😀 Alebo aby sa mi chuda neopila z nich 😀 Co porabate vy? Ja si nahrievam elektrickym vankusom podbrusko auu ledva sedim. Ozaj nemate niekto znamosti v nejakej zdravotnej poistovni?

yvett14
14. jan 2011

@emily327 no ja som ju balila len preto že sestra mala remence ked bola maličká a zostalo jej to doteraz, má 38 rokov a hrkotajú jej kosti. druhé dieťa už čakali rizikovo aby sa jej panva nerozpadla, ale bolo všetko ok. musí si dávať stále pozor ako chodí. tak som sa bála však jeden mesiac ma nezabije to balenie. nieže mi v buducnu bude vyčítať že nemôže dosť rozkročiť nohy!!hihi 😀 😀

mona777
14. jan 2011

@vejinka počuj ale ja ta nechcem strašiť, asi máš len upchatý mliekovod. Ved abscesy sú ojedinelé takže hlavne v pohode - aby si mala mliečko pre Vilka 😉 😉

vejinka
14. jan 2011

@mona777 no dufam ze je to ok 😉 a dufam ze aj ty to mas ok 😉
@emily327 ty viez povzbudit dakujem 😉

mona777
14. jan 2011

@vejinka niekde som čítala že absces ma len 1% a menej žien - no a to jedno percento som už vyplnila ja v tomto období 🙂

jana_toky
14. jan 2011

@nivejka
zelame krasnej modroocke vsetkonajlepsie, cmuk na licko.
My az buduci tyzden 😀