Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
no uz ked tu tak hovorite o mesiacoch tak mi za tyzden aj dva dni budeme mat uz 4 mesiace........tak to rychlo letiii a to sa iba teraz narodila drobcek nas malicky
dakujem kocky za rady...snad to ocko bude v pohode..mama ma strasila..ze to je v hlavicke..ze som mala ist do nemocky na vysetrenie...
@nivejka jeeeeej mala je uzasna...a bude mat modre ocka asi vsak?sranda ze uz sa im kristalizuju tie ocka ze ake budu mat...moj maly ma take zeleno-hnede...dufam ze nebude mat hnede pomne 😒 ..ale zelene po tatovi 😉
@vejinka koža sa mi asi nelúpala ale červené som to mala dlho, dvakrát (1september, 1oktober) sa mi hrča spravila a zmizla - behom týždna - volala som lekárovi a sestrička mi povedala že ak nemam horúčku tak nemám ani chodiť, no na tretí krát ked sa mi spravila hrča na tom istom mieste tak som šla ku gynekologovi o týžden - ten mi predpisal Zinnat - na 5 dní, ktorý nezabral - čiže další týžden v keli - no a potom ma poslal na onkologiu (čo bola somarina) - tam som šla na ultrazvuk až o týžden - lebo sa tam čaká - čiže další týžden v keli (dokopy 3 týždne) pokým zistili prvý absces a mala som tam v kuse hrču. MIesto na prse je červené - ale nemusí to byť absces. Potom mi predpísali antibiotika - každý týžden iné - nezabrali ani jedny 😔 🤐
ahojte dievčatá, tak dnes sme boli na ortopédii a chvála Bohu všetko je v poriadku. 🙂 🙂 🙂
@malemimi a kde su tie akcie? Inak ja som si vcera a aj dnes dala cestovinu s tvarohom a mam tolko mlieka,ze mi idu prsia prasknut 😉 Tak skus aj ty. Inak to mi minule kamoska radila,ze je to dobre. ja ich mam velmi rada, tak som si urobila. A dodatocne Sofinke gratulujeme k 3.mesiacom 😉 Boze neskutocne to ubieha, vyrastu nam ani sa nenazdame ☹
@nivejka aj Lili gratulujeme 😉 neskutocne to ubieha. Je krasna a ked bude po vas oboch, tak nech si tato kupuje uz teraz (moj sa uz chysta 😀 ) bejzbolku na odhananie napadnikov 😀 Aj u nas sa risuje,ze bude modrooka blondinka 😉
@ziza55 no mama ta fakt povzdbudila, toto nechapem hned hororove predstavy, teraz aby si sa bala ci si urobila dobre,ze? No ak sa ti nieco nebude pozdavat tak zajdi k Dr. bez ohlasenia nech ju pozrie a basta. Ale neboj nic to nebolo verim tomu a bude maly v poriadku cmuk
@vejinka neboj moja nic to nie je, iba klasicky zapaleny mliekovod, Beries antibiotika a to preliecis a bude dobre. Netreba hned mysliet na najhorsie. Inak mne od kedy som zacala kojit tak sa mi supe na lavom prse po celej lavej strane prso. Dufam,ze je to ok.
@vejinka no ten absces mi rezali, potom ten druhý už nie - lebo to mi robili v inej nemocnici - a tam abscesy nerežú 😀 - to myslím vážne - no a ten rozrezaný mi zhnisal cez vianoce ešte raz a asi mi znisa znova - mam tam hrču. A ten druhý mi vybrali ihlou a všetko je OK. Ak sa ti hrča zmenšuje tak je to OK
Tak sme same doma, mm isiel na oslavu kamosovych narodenin a urcite bude zapijat malej narodenie, doteraz na to nemal nejako moznost a ani prilezitost 🙂 Tak mu preventivne usteliem v obyvacne na gauci, aby sa mala nezadusila vyparmi 😀 Alebo aby sa mi chuda neopila z nich 😀 Co porabate vy? Ja si nahrievam elektrickym vankusom podbrusko auu ledva sedim. Ozaj nemate niekto znamosti v nejakej zdravotnej poistovni?
@emily327 no ja som ju balila len preto že sestra mala remence ked bola maličká a zostalo jej to doteraz, má 38 rokov a hrkotajú jej kosti. druhé dieťa už čakali rizikovo aby sa jej panva nerozpadla, ale bolo všetko ok. musí si dávať stále pozor ako chodí. tak som sa bála však jeden mesiac ma nezabije to balenie. nieže mi v buducnu bude vyčítať že nemôže dosť rozkročiť nohy!!hihi 😀 😀

@nivejka jee Gratulujeme
my sme mali ☹ a som to nenapísala ☹ prepáč Sofi ☹ ☹ ale vedeli sme o tom 😀