Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@mona777 aha tak to ma moja mrzi, ale aspon odsavas a nevzdala si to s krmenim maleho svojim mlieckom. Viem aka je to drina ale neboj ono sa ti to v dobrom vrati spat, vydrz aspon pol roka ( viem,ze je to dlha doba) ale ked mas tolko mliecka, bola by skoda krmit umelym 😉 drz sa a hlavne nech si uz v poriadku cmuk
@jana_toky jaj tak to som rada.😉
Baby taha ma prave prso a picha v nom akoby som tam mala ziletku, mavate aj vy take? Asi ho odsajem hoci nie je plne ale bolo dlho predtym nez som dala malej papat. Ako tu pisete o zapale mliekovodov, tak mam strach aby sa mi tiez take nieco nestalo. Idem odsat a spat som nejaka unavena a to hrdlo stale skriabe fnuk no a o vajecnikoch ani nehovorim fnuk
@emily327 ani ja som nebalila nasiroko, klbiky mame ok, tak som ani nemusela zacat... ale zacala som pouzivat latkove plienky, takze niekedy je Lydka aj tak zabalena nasiroko, hlavne na noc 😅
inak ahojte vsetky, nestiham sem chodit, len nakukam a ani citat nestiham 😕
Ale dnes vecer mi zacina OPUSTAAAAK, mam doma len Lydku az do nedele obeda, jaaaaaj baby, to je tak lahke mat len jedno dieta 😕 😀 Starsia je u svokrovcov aj s mm 😵 😵 😵
@horalka777 ja si teraz hovorim, ze ake je to lahke, ked mam len 2 deti 😀 😀 😀 Ked mam nahodou len jedno, po hodine som uplne mimo, lebo neviem, co mam robit 😕 😀
@zucha 😀 verim...
baby kde sa robia tie krásne fotky s babatkami - napr babatko s perom v košíku a tak?
ahojte, moze sa jest kuracia pecen ked zena dojci? Dakujem.
@horalka777 to hej je dobré mať trocha pokoj od detičiek, treba si odýchnuť. ja to mám v poho lebo starší má pomaly 13 rokov a ja o nom neviem len ked vyjde z izby že čo ideme jesť. a zavše na mna zakričí prečo malá plače.
caute baby............no ja dnes mam den..........ruka ma totalne boli......zapastie nefunkcne.......neviem cim to je asi je pretazene........tak manzel mi to natrel obviazal a pomaha ako sa da.........neviem pomaly ani malu dvihnut..........ale boli sme na prechadzke keby nefukalo tak je uplne super
@hirunka .....ahoj 😉 ....ja mávam problémy so zápästím už roky.....je to od preťaženia..ja tam mávam takú tukovú hrčku.....vždy mi pomôže na to taký starý babkovský recept.....zápästie potrieť bravčovou masťou a na to priložiť kapustový list a obviazať---raz cez deň aspoň na takú hodinku na to priložiť chrenový list---mne toto vždy zabralo a nikdy som nemusela ísť s tým doktorovi,ani na operáciu 😉
@nivejka uvidíš že áno a keď nie nevadí ...možno neskôr ...mne teraz keď je hore nechce byť v tej šatke lebo chce vidieť a na ležato ju nemôžem dať lebo šrieka ale to aj na rukách 😀 je to vymyšlak 😀
jee tak blondýnka 😀
@vejinka no tak super že ti to prechádza...a neboj to prejde 😉
@jana_toky vidíš neviem prečo každej inak...
no jedno mi to aj bolo lebo čo som mala robiť no nie?! a aspoň som vedela že je to v poriadku aj keď to bol strašný pocit keď sa mi tam na to kukali ale nebola som jediná určite 😉
a tou faktou mi to prešlo ale tie 3 dni mi dávali tuším raz za deň taký čípok na žilu ...ale to neviem ako sa volalo ... 😒
@emily327 v tescu sú tie akcie ale nechcelo sa mi tam ísť dnes možno zajtra aj tak moc fúkalo ...
no neskúsim to ešte lebo mám moc mlieka a nemám odsávačku som ju požičala jednej holke a rukou mi to nejde tak dobre takže sa musím krotiť ale dnes mi mm spravil tú dobrú polievočku čo si mi dala receptík a bol mňaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam 😀 😀
a ako si s spravila tu cestovinu? aj to môžeš napísať na správu 😝 🙂 dik
a ďakujeme
mno strašne to letí a to sme pred chvíľkou sa nevedeli dočkať kedy príde ten deň D ... 😀
to aby sme začali pracovať na druhom 😀 😀 haha inak ja mám taký ten tester že kedy sú plodné dni taký ten mikroskop na sliny a práve mám plodné dni ale či mám ovulku to neviem lebo nemám krámi stále .... 😀 😀
@mona777 uu tak nech ti to tou ihlou zase vyberú...katastrofa že tam ti to vlastne ešte aj zhoršili 😒
@malemimi no tak som rada,ze ti polievocka chutila 😉 Inak ta cestovinka, len si uvaris bud siroke rezance alebo fliacky a tie si omastis masielkom a das do toho tvaroh 🙂 Ja si to este osolim a na vrch si dam praskovy cukor, to mi zostalo este zo zakladnej skoly, kde nam to takto robili a mne to stale velmi chutna. Mm nechape,ze slane a na to cukor 😀 Ale ja to mam tak rada.
Inak ten pocit stastia mam aj ja, je to uzasne byt matkou a mat tak krasne, zdrave dietatko 😉 A na druhom kludne pracujte 😉 xixi
@mona777 ju no pekne sa ti nalievajú...
@emily327 ty si trdlo dúfam že v pondelok zbehneš doki... 🙄
@horalka777 haha no tebe je dobre...
@mona777 viem že ziza niekoho pozná či kto to tu má tú kamošku...hihi neviem teraz kto alebo viem že je v Senci jedna ale neviem či sa volá Hrášková či ako... 😀 😀 haha skleróza funguje 😀 😀
@nivejka a tiež jem všetko a aj citrusii ale snažím sa ich nejesť 😀 😀
@emily327 jasne pamätám si to tiež zo školy 😀 dik
hihi je to krásne !... hlavne je to iné fakt veľa vecí som si nevedela predstaviť keď matky mali strach o svoje dieťa a podobné veci ...teraz presne viem ako sa cítili a tak aj inak prežívam filmy kde sú deti ...dosť ma to dojíma ... a aj mm to inak berie prispel deťom peniažkami 😀 😀 takže som rada 😀
no na druhom sa nebude asi pracovať lebo chceme domček a ak by prišlo druhé mimi tak to by sme už nezvládli máme aj hafoša a ten dosť stojí takže 3 deti 😀 😀 haha asi ee... ale neberem antiku tak ak by sa prihodilo ...čo už 😀 😀 ale aj tak ďakujeme
inak niektorá neuvažujete o druhom mimi alebo o treťom štvrtom ??? 😀 😀
@mona777 lenka oravcova ma kamaratku fotografku, a tu su nejake stranky www.zable.sk , www.baby-photo.sk vraj su velmi dobre....
@malemimi no aj ja uz viem co je strach matky 🙂 A my planujeme druhe babatko urcite. 😉
K doki nemozem zajst lebo ja nemam zdravotnu karticku poistenca a kym sa vybavi to potrva zopar mesiacov ☹ A bez nej ma osetria ale neurobia odbery a kultivaciu. Takze asi tak ☹ Dnes je to uz lepsie, tak dufam,ze bude dobre.
A kde chcete stavat domcek? Ci kupit domcek?

@vejinka od toho sme tu 😉 cmuk nesmies mysliet na zle veci, hlavne klud a uz si preto aby to bolo ok urobila,bola si u lekara a beries lieky a ostatne bude ok. cmuk drz sa a mysli pozitivne, ved predsa nemozes teraz nekojit ked ti to ide tak dobre a kojis vies nachovat aj 3 chlapov doma 😀 😉
@yvett14 jasne chapem, tak dufam,ze ja som neurobila nic zle a bude mala v pohode.
@mona777 zlatinko, uz nech je ako chce, hlavne,ze uz to mas uspesne za sebou a ze si v poriadku. Niekedy sa neda nasilu kojit a hlavne babatko potrebuje maminu a zdravu matku, na to musime vzdy mysliet 😉