icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

malemimi
15. jan 2011

@hirunka a to ťa už niekedy bolela ta ruka?

emily327
15. jan 2011

@malemimi urcite nie tento rok 😉 tak drzim palce, nech kupite alebo postavite domcek podla svojich predstav 😉 cmuk

malemimi
15. jan 2011

@emily327 hihi ale budeme držkať palčeky cmuk a ďakujeme

nivejka
15. jan 2011

@hirunka ...mne toto raz poradila--jedna starenka--taká čo vedela vždy poradiť--taká bylinkárka a naprávala ľudom aj kosti....mala zlaté ruky 🙂 ......to bolo fakt také babkovské liečenie,ale pomohlo 😉

nivejka
15. jan 2011

@malemimi ...čo to čítam?....pokokujete po domčeku?...nám teraz predali jeden,čo sme mali vyhliadnutý,tak som smutná,,,,a tak pokračujeme v hľadaní dalej....keby bolo viac peňazí zostala by som tu nedaleko senca,ale tu sú ceny,ako v austrii ☹ ....u nás vyhráva záhorie 😀

vejinka
15. jan 2011

caute baby aj ja mam asi pretazenu ruku v zapasti...boli to jak slak ako keby bola vyklbena 😔

nivejka
15. jan 2011

@tanija133 ...dakujem zlatíčko 🙂 🙂

nivejka
15. jan 2011

@vejinka .....viem si predstaviť ako to bolí--skús si dať na to,čo mi hirunka písala 😉

malemimi
15. jan 2011

@nivejka hihi super babka !! 😀 😉
@nivejka ale no toto písnemi ti
@vejinka ihi všetky baby začínaju ruky bolieť dedúrence nám priberajú haha 😀

vejinka
15. jan 2011

@malemimi ja to nemam z maleho ale z velkeho..ked nieje sex musim improvizovat 😀 😀 😀 😀

hirunka
15. jan 2011

@malemimi no ja som mala tuto ruku raz narazenu ale strasne davno........a asi pred dvoma dnami som sa rano zobudila ze ma strasne boli a cim dalej tym viac

hirunka
15. jan 2011

@vejinka cha aj ja som obvinila mm ze mi po nociach urcite zneuziva ruku ked ma tak boli 😀

emily327
15. jan 2011

@vejinka jaj moja, no tak to mas bolest z rozkose 😀

emily327
15. jan 2011

@hirunka 😀 ja z vas odpadnem 😀 u nas taketo obvinenie nehrozi, lebo mm spi jak drevo 😀 minule mala aj plakala a on nic.

malemimi
15. jan 2011

@vejinka haha jasne ...no pekne... no my budme dnes plniť manželskú povinnosť...a aj ideme teraz do sprchy malá už hajá tak ideme na to 😀 😀

@hirunka hmm toto počko asi ...

mona777
15. jan 2011

@vejinka no tedaaaa 😀 😀 😀 a kde je ten velký ked musíš improvizovať 😀

vejinka
15. jan 2011

@mona777 sak na nom improvizujem sex ne? 😀 😀 😀

mona777
15. jan 2011

@malemimi pozor na klzkú podlaku aby si si nezlomila ruku - ako budeš kojiť 😀 😀

vejinka
15. jan 2011

@hirunka hehe no to by si hadam vedela ne? 😀 😀

vejinka
15. jan 2011

@emily327 haaa ze rozkos keby som ja z toho daco mala...ale len bolave ruky 😀

mona777
15. jan 2011

@vejinka jaaaj asi mi niekto stojí na kábli, ja som myslela že musíš ty improvizovať ked on nechce alebo nie je doma 😀 😀 😀 Tak potom je všetko OK, okrem tej bolavej ruky 😉 🙂

vejinka
15. jan 2011

@malemimi ako sa robi sex? 😀 😀 😀 ja poznan len pohyb z hora dole v rychom slede 😀 😀 😀

malemimi
15. jan 2011

@mona777 pozor na klzkú podlaku aby si si nezlomila ruku - ako budeš kojiť
Dnes o 20:09 • Odpovedz

nejak som to nepochopila k čomu to patrí... 😅

@vejinka dojsi sa kukať a môžno obkukáš dačo a naučíš mm 😀 😀

mona777
15. jan 2011

@vejinka ja sa z teba pokadím, tak ak si aj pri sexe robíte takú srandu tak ta musí bolieť aj brucho 😀 😀 😀

hirunka
15. jan 2011

@vejinka urcite........to som si len srandu robila z neho 😀

vejinka
15. jan 2011

@mona777 no sex sme nemali uz cca 4 mesiace moj drahy je z toho mimmo ale dnes som ruky tak opotrebovala ze ma vecer bude prosit aby sm nechala spat chuda sak mu az omodrel co som tak suchala 😀 😀 😀 😀 😀

mona777
15. jan 2011

@malemimi no si písala že idete na to do kúpelne s mužom - jááááj som to zle prečítala - to len ty ideš do kúpelne sa osprchovať. No mne asi fakt niekto stojí na kábli. Sorry 😀 😀

vejinka
15. jan 2011

@mona777 ja sa nerobim odkedy som ho spoznala predtym som mala robertka ale cvo vani mu vytiekli baterky 😀 😀

hirunka
15. jan 2011

@emily327 no to som si z neho srandu robila..............aj on ked spi tak spi..............ako dnes v noci uplne ma odignoroval spal ako dudok a ja som ledva malu dvihla tou rukou

mona777
15. jan 2011

@vejinka no "chudák" zajtra bude svalovica 🙂 😀