icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

emily327
15. jan 2011

@malemimi 😀 moj je presne taky isty, tak mozme byt radi,ze mame takychto mm 😉 cmuk

emily327
15. jan 2011

@malemimi dakujem moja idem ja spat dobru nocku drahe moje sexualne maniacky 😀 😀

me
15. jan 2011

@emily327 - neboj sa bude, chce to len čas, hovorí sa že telo sa vlastne 9 mesiacov v tehu mení a vraj aj taký dlhý čas potrebuje aby sa dostalo do normálu / naspäť /, ale nepanikár 😀 môže sa to vrátiť aj skôr

malemimi
15. jan 2011

@me sranda a ďakujeme za povzbudenie 😀

@emily327 haha ževraj je a aj keď ideš veštici a také... 😀 😀

malemimi
15. jan 2011

@emily327 tak tak budme rady...bru nocku... 🙂

@me jee tak to si nás potešila...

idem aj ja spať holky majte sa pekne papaaaaaaaaaaaa

me
15. jan 2011

@malemimi - tak to som rada 😀 , ale nie, nebojte sa všetko sa vráti a najintenzívnejšie to bude keď budete pracovať na druhom, nám sa náš krpček podaril cca 9 januára po 9 mesačnom intenzívnom snažení 😝

me
15. jan 2011

Tak dobrú noc, papa

lenkaoravcova
15. jan 2011

@mona777 Ano mam kamosku, ak by si mala zaujem poslem ti aj nejake fotky, co mi fotila malych, nejake som aj sem davala, ale neviem, ze ci si videla

lenkaoravcova
15. jan 2011

Ahojte baby, som sa na Vas pobavila, co ste dnes popisali. Inak ked uz sa bavite o tom sexe, ja uz som sa k tomu od proodu nejako dokopala tento tyzden, no neuverite, ale bolo to naozaj asi po 7 mesiacoch, chuda manzel, najprv to bolelo ale potom fajn,ale tiez nato nemam absolutne chut, neviem sa premoct ☹ Dnes sme boli cely den mimo domu, doobeda sme isli skontrolovat ako sa nam stavia domcek, potom na obed a ku kamosom do TT, prisli sme o 21.00 domov. Maly mi spal dnes od 11.30 do 16.30 vkuse v autosedacke, som nechapala, jemu sa tam velmi paci tusim 🙂, no a ked sme sli od kamosov, som ho prebalila, nakrmila a doma sme ho len prelozili do postielky a pekne haja, tak super, aj druhy isiel hned spat, tak mam chvilku klud 😝

horalka777
16. jan 2011

ste sa vcera rozkokosili 😀 @vejinka ty si cislo 😀

ziza55
16. jan 2011

@horalka777 baby ja z vas odpadnem...hlavne vejinka...s tym pribehom vo vani...som sa narehotala 😀 ...ty si cislo..dufam ze zorganizujeme to stretko a ta spozname 😀

mona777
16. jan 2011

@lenkaoravcova @lenkaoravcova áno videla som ich len som si nevedela spomenúť kto ich daval, už uviedla dve linky tanjia133 - ak sú to tie tak už mam kontakt - asi dve stranky dozadu - je to ono?

malemimi
16. jan 2011

@lenkaoravcova jee tak to ste mali super deň...

emily327
16. jan 2011

ahojte, ako nedelujete? My sme boli doobeda na nakup lebo chladnicka zivala prazdnotou 😀 A potom som len malu prebalila, prezliekla a dala jej papat a hned sme sli von na prechadzku. Je uzasne vonku. Mam pocit,ze je april a prisla jar, vonku je prekrasne a uzasne teplo. Musela som si dnes v lekarni kupit homeopatika na hrdlo, uz je to viac ako tyzden a mna hrdlo boli viac ako minuly tyzden v sobotu, zase sa mi to vratilo .Tak dufam,ze tie homeopatika zaberu a prestane ma boliet. Z nosa smrkam tolko slimakov bez ulity,ze to by ste sa cudovali aj vy 😀 Ale aspon,ze to ide von.

mona777
16. jan 2011

@emily327 Ahoj, my sme dnes boli tiež von na prechádzku - bolo nádherne, nech ne už aspon jar 😅

malemimi
16. jan 2011

@emily327 no to je krásne bolo lepšie povedané nádherne tiež sme boli vonku 😀 😀 😀 a mm sa bol voziť na motorke...táák som mu závidela 😀

yvett14
16. jan 2011

čafte babenky, no my sa ideme pochváliť, dnes sme začali používat väčšie plienočky 4-9kg, hihi už sme frajerky, !! 😝 😝 😝

nivejka
16. jan 2011

@krivka5 ...ahoj lásko 🙂 ...že si sa tu aj ukázala!!!!!.....a myslela som na teba pred pár dňami.....a čo Andrejko? 😉

nivejka
16. jan 2011

@malemimi .....aký frájo ten tvoj drahý---veru mu aj pasuje tá motorka 🙂 🙂

nivejka
16. jan 2011

@yvett14 ....no teeeda,tak ste už prešli na väčšiu veľkosť??--my používame od 7kg -do 17kg a aspoň jej to nevyletí na chrbátika nie je to až tak veľké ako sa zdá 🙂

nivejka
16. jan 2011

ja si po včerajšku píšem dalšiu čiarku v sexe 3.-tiu!! 😀 😀 ----booože kde sú tie zlaté dobré časy
ale musela som zhasnúť,lebo sama na seba sa nemôžem kukať a nech sa mm nezľakne,lebo 4.čiaročku si už nezapíšem....

malemimi
16. jan 2011

@nivejka hihi dik ale nedám ti ho 😀 😀 že taký sexoš
ach a teraz tu aj so psom drychme vid foto

malemimi
16. jan 2011

@nivejka akú čiaročku? ako koľko ste mali po pôrode sexu?

malemimi
16. jan 2011

jááj ako ma hlava bolí asi som unavená ☹ pôjdem asi spať

me
16. jan 2011

@nivejka - jáj, tak preto si sa ty včera nezapájala do debatky čo tu dievčence rozvíjalli, ty si praktizovala 😀 😀 😀

me
16. jan 2011

vidieť, že dnes sme boli všetky vonku, nejak tu viazla debata, prečítala som si vás raz dva, inokedy nestíham

me
16. jan 2011

@malemimi -super fotka, tie nohy spod notebooku sú tvoje? 😀 😀

me
16. jan 2011

no vidím, že všetky už asi spíte, tak idem aj ja, bože dnes mi porodila kamoška, normálne sa mi to všetko tak živo premietlo, celý ten pôrod, akoby to už bolo strašne dávno, ale zároveň to ešte tak vieme precítiť, normálne som mala z toho zimomriavky

dobrú nôcku

emily327
16. jan 2011

@me
@malemimi dobru nocku 😉 aj ja pojdem k malej, tiez mam dnes dost 😉

Pozeram,ze menite fotecky, musim nejaku spravit aj ja novu s malou 😉

emily327
16. jan 2011

@nivejka mas o 2 ciarky viac ako ja 😉

malemimi
16. jan 2011

@me haha no som si ich ani nevšimla..ale odfotiť dve veľké obludy dá robotu 😀