Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Tak dobrú noc, papa
@mona777 Ano mam kamosku, ak by si mala zaujem poslem ti aj nejake fotky, co mi fotila malych, nejake som aj sem davala, ale neviem, ze ci si videla
Ahojte baby, som sa na Vas pobavila, co ste dnes popisali. Inak ked uz sa bavite o tom sexe, ja uz som sa k tomu od proodu nejako dokopala tento tyzden, no neuverite, ale bolo to naozaj asi po 7 mesiacoch, chuda manzel, najprv to bolelo ale potom fajn,ale tiez nato nemam absolutne chut, neviem sa premoct ☹ Dnes sme boli cely den mimo domu, doobeda sme isli skontrolovat ako sa nam stavia domcek, potom na obed a ku kamosom do TT, prisli sme o 21.00 domov. Maly mi spal dnes od 11.30 do 16.30 vkuse v autosedacke, som nechapala, jemu sa tam velmi paci tusim 🙂, no a ked sme sli od kamosov, som ho prebalila, nakrmila a doma sme ho len prelozili do postielky a pekne haja, tak super, aj druhy isiel hned spat, tak mam chvilku klud 😝
ste sa vcera rozkokosili 😀 @vejinka ty si cislo 😀
@horalka777 baby ja z vas odpadnem...hlavne vejinka...s tym pribehom vo vani...som sa narehotala 😀 ...ty si cislo..dufam ze zorganizujeme to stretko a ta spozname 😀
@lenkaoravcova @lenkaoravcova áno videla som ich len som si nevedela spomenúť kto ich daval, už uviedla dve linky tanjia133 - ak sú to tie tak už mam kontakt - asi dve stranky dozadu - je to ono?
@lenkaoravcova jee tak to ste mali super deň...
ahojte, ako nedelujete? My sme boli doobeda na nakup lebo chladnicka zivala prazdnotou 😀 A potom som len malu prebalila, prezliekla a dala jej papat a hned sme sli von na prechadzku. Je uzasne vonku. Mam pocit,ze je april a prisla jar, vonku je prekrasne a uzasne teplo. Musela som si dnes v lekarni kupit homeopatika na hrdlo, uz je to viac ako tyzden a mna hrdlo boli viac ako minuly tyzden v sobotu, zase sa mi to vratilo .Tak dufam,ze tie homeopatika zaberu a prestane ma boliet. Z nosa smrkam tolko slimakov bez ulity,ze to by ste sa cudovali aj vy 😀 Ale aspon,ze to ide von.
čafte babenky, no my sa ideme pochváliť, dnes sme začali používat väčšie plienočky 4-9kg, hihi už sme frajerky, !! 😝 😝 😝
ja si po včerajšku píšem dalšiu čiarku v sexe 3.-tiu!! 😀 😀 ----booože kde sú tie zlaté dobré časy
ale musela som zhasnúť,lebo sama na seba sa nemôžem kukať a nech sa mm nezľakne,lebo 4.čiaročku si už nezapíšem....
jááj ako ma hlava bolí asi som unavená ☹ pôjdem asi spať
vidieť, že dnes sme boli všetky vonku, nejak tu viazla debata, prečítala som si vás raz dva, inokedy nestíham
no vidím, že všetky už asi spíte, tak idem aj ja, bože dnes mi porodila kamoška, normálne sa mi to všetko tak živo premietlo, celý ten pôrod, akoby to už bolo strašne dávno, ale zároveň to ešte tak vieme precítiť, normálne som mala z toho zimomriavky
dobrú nôcku

@malemimi 😀 moj je presne taky isty, tak mozme byt radi,ze mame takychto mm 😉 cmuk