icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

nivejka
18. jan 2011

@malemimi ....ty si nepamätáš,čo si bola v tranze??chi,chi....mňa si nechali na noc na pôrodnici na pozorovanie na čakačke,tak mne všetky veci,čo som mala na sebe musel drahý odniesť domov--ešte mi pri zisťovaní -či mi neuniká plodová voda pooblievali nohavičky tou vodičkou--tak to vyzeralo ako humus žltý--a môj milovaný mm mi ich aj opral 😀

malemimi
18. jan 2011

@tanija133 haha no je to prča

me
18. jan 2011

@malemimi aj ja si kupujem tie tesco, veru sa mi aj najviac lúbia, teraz je akcia - pošli mm kúpiť, inak aj na vecičky sú dobré akcie, tuším si to aj spomínala, sestra pokúpila malému kopu vecí, takže šup šup do tesca 😀

malemimi
18. jan 2011

@nivejka hmm viem že som sa dole ako je pohotovosť prezliekala do košele.. ale čo som mala všetko na sebe neviem... 😀 😀 Asi..ja som sa tešila na pôrod 😀 😀

nivejka
18. jan 2011

@malemimi ....ako si si ich pekne pomenovala,že kozliatka 🙂 🙂 🙂 😀 ....tak tým mojím fakt pasuje len slovo lajdáky---
jáj aby ti nezostali inak nesúmerné ako mne po 1tehotenstve--je tam veru rozdiel z čoho som bola a aj som úplne na nervy--jedine plastika by ma zachránila 😝

me
18. jan 2011

@nivejka - no zlatý , poriadny manžel

malemimi
18. jan 2011

@me no som chcela ísť des večer ako dpoje mm ale po očovaní neviem asi nepjdem ...radšej v stredu...

malemimi
18. jan 2011

@nivejka no čo už narobíme... 😀 😀

cukruska1920
18. jan 2011

@nivejka hej ma...som sa pytala doktorky ze co to je lebo som nevedela a ona mi povedala ze hamangion ale ze nemam si z toho robit velku hlavu ze to po case zanikne

malemimi
18. jan 2011

holky aj vaším malým sa robia niekedy karpiny ? mojej hej niekedy a také žlté

me
18. jan 2011

baby predávate cez bazar? lebo ja nejaké veci áno, a stalo sa mi že jedna baba / nebola registrovaná / mi poslala adresu a vraj aj peniaze či by som jej to už neposlala lebo to potrebuje ako darček, ale mne to nedalo a neposlaal som, čakala som na peniaze a už je vyše týždňa a peniaze nikde, a ani ona sa neozvala, normálne ma oklamala, tak ja len aby ste si dávali pozor, ktoré predávate

me
18. jan 2011

@malemimi - jasné

ozaj už sme to tu riešili, ale nepamätám sa už, čím im krémujete tváričku? niekedy má také súché fliačiky a neviem čo použiť, aký krém je dobrý

malemimi
18. jan 2011

@me nie nepredávam lebo chceme druhé tam môžno sa zídu a väčšiu sme dostali od segri tak by mi to bolo blbe...
no dobrá krava!!!

no počuj my sme mali taký na líčku a sme boli u kožnej včera a dala nám mstičky dve jednu na deň druhu na noc na deň je linola fett a na noc také čo sa zarába

nivejka
18. jan 2011

@me ..tak ja dávam na suché fliačiky na pusinke--jedine modrú indulonu- a tá zaberá u nás najlepšie--ešte ked mala okolo pusinky červené-vyštípané zo slín som ju natierala s Bepanthenom--čo je na ritku,ale nám to veru krásne zabralo--čítala som tu diskusiu na koníku a baby tam radili toto,tak sme skúsili a zabralo 😉
ja nepredávam napr.cez bazár,ale tam chodím dosť často a aj by som si koľko krát kúpila,ale sa bojím,že by som zle obišla--tak si to kúpim cez obchod 😅 ....ten nosič mi poslali už za 2dni,čo som bola veru milo prekvapená 🙂

cukruska1920
18. jan 2011

@nivejka tebe co hovorila doktorka nato?

yvett14
18. jan 2011

@nivejka no mne to žačalo ako obyčajný jebáčik a ked som si to potlačila a škrabla tak ma zaliala krv, a potom mi to do mesiaca a pol takto narástlio!! hi hi no to určite vrítila som sa o 35 rokov dozadu!! aj dr. sa čudoval

kamarátky mi je luto, ked tá rakovina je taká zákerná, mamka je zdr.sestra a na gynde nebola už 30 rokov povedala že ani nejde lebo ked jej dačo zistia a ona robila s chemo tak sa boji.

dufam že so segrou je už vše ok, a žiadne násladky, no moja sesterka mála nádor na mozgu a nedávali jej šancu tak po operácii jej kostičky poukladali a ked sa lebka začala hojiť tak jej z hlavy vychádzali, mala 18 a žije doteraz, sice vo svojom svete ale žije. chápe všetko len je ako 10 ročné dieťa! škoda ale hlavne že žije.

yvett14
18. jan 2011

dakujem dievčatám čo si spomenuli cmuk dakujem 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐

emily327
18. jan 2011

@cukruska1920 nas stal cca 35 euro.

emily327
18. jan 2011

@cukruska1920 ano urcite chceme druhe babatko, myslim,ze buduci rok zacneme planovat a pracovat 😀

emily327
18. jan 2011

@yvett14 vsetko najlepsie 😉 cmuk

cukruska1920
18. jan 2011

@emily327 a kde ste ho kupili?? v lekarni ho maju?? je spolahlivy??

emily327
18. jan 2011

@malemimi suhlasim maximalne s tym co si napisala. Aj keby mala dostala po ockovani horucku alebo zvysenu teplotku, castejsie ju prikladaj 😉 Ja som malej od kedy je na svete ziaden cajik ani vodu nedala 😉 Ved predne mliecko je ako voda a je od smadu 😉

yvett14
18. jan 2011

@emily327 dakujem pekne

emily327
18. jan 2011

@malemimi zlatinko na to aby si mala v prsku dost mliecka nemusi byt prsko tvrde. Ja nemam vobec tvrde prsia ani pocas dna a mala sa dokaze v pohode napit. Inak mne dnesnu noc mala pila asi 6 krat.

emily327
18. jan 2011

@malemimi ja som malu nekupkala, ani bez teplotky by som ju nekupala.

me
18. jan 2011

@emily327 - bože aj môj bol stále v noci na cecíku, ako ich naučíme aby v noci spali? ☹

me
18. jan 2011

@malemimi - radšej ju nekúp, nič sa nestane keď vynecháš

nivejka
18. jan 2011

@cukruska1920 ...tak doktorka , ked som jej to ukázala 1.x ,tak mi to povedla úplne s kľudným hlasom,že je to nezhubný nádor--no mne skoro oči vypadli,ako keby hovorila a o nejakej modrine
-že to niič nie je a sa to vstrebe okolo 9.roku

hirunka
18. jan 2011

@malemimi no asi si ich mala iba naparit ........resp. sterilizovat nad parou 😀.......no gynekolog sa mi ozval ze mam znizit davku iba jednu tabletku vecer......tak snad to pomoze a nebude mi zle a inak tiez som si kupila tie vlozky do podprsenky tesco su dost dobre a fakt nestoja vela.......lebo tie ostatne su hrozne drahe

hirunka
18. jan 2011

a inak baby v nedelu sa mi mala dvakrat smiala na hlas taka bola podarena, len tatinko to nestihol, a teraz sa mi pekne hrajka s hrazdickou, uz nebucha tak bezhlavo, si studuje tie hracky chytka otaca.......no sikovna