Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@nivejka hej ma...som sa pytala doktorky ze co to je lebo som nevedela a ona mi povedala ze hamangion ale ze nemam si z toho robit velku hlavu ze to po case zanikne
holky aj vaším malým sa robia niekedy karpiny ? mojej hej niekedy a také žlté
baby predávate cez bazar? lebo ja nejaké veci áno, a stalo sa mi že jedna baba / nebola registrovaná / mi poslala adresu a vraj aj peniaze či by som jej to už neposlala lebo to potrebuje ako darček, ale mne to nedalo a neposlaal som, čakala som na peniaze a už je vyše týždňa a peniaze nikde, a ani ona sa neozvala, normálne ma oklamala, tak ja len aby ste si dávali pozor, ktoré predávate
@me nie nepredávam lebo chceme druhé tam môžno sa zídu a väčšiu sme dostali od segri tak by mi to bolo blbe...
no dobrá krava!!!
no počuj my sme mali taký na líčku a sme boli u kožnej včera a dala nám mstičky dve jednu na deň druhu na noc na deň je linola fett a na noc také čo sa zarába
@me ..tak ja dávam na suché fliačiky na pusinke--jedine modrú indulonu- a tá zaberá u nás najlepšie--ešte ked mala okolo pusinky červené-vyštípané zo slín som ju natierala s Bepanthenom--čo je na ritku,ale nám to veru krásne zabralo--čítala som tu diskusiu na koníku a baby tam radili toto,tak sme skúsili a zabralo 😉
ja nepredávam napr.cez bazár,ale tam chodím dosť často a aj by som si koľko krát kúpila,ale sa bojím,že by som zle obišla--tak si to kúpim cez obchod 😅 ....ten nosič mi poslali už za 2dni,čo som bola veru milo prekvapená 🙂
@nivejka tebe co hovorila doktorka nato?
@nivejka no mne to žačalo ako obyčajný jebáčik a ked som si to potlačila a škrabla tak ma zaliala krv, a potom mi to do mesiaca a pol takto narástlio!! hi hi no to určite vrítila som sa o 35 rokov dozadu!! aj dr. sa čudoval
kamarátky mi je luto, ked tá rakovina je taká zákerná, mamka je zdr.sestra a na gynde nebola už 30 rokov povedala že ani nejde lebo ked jej dačo zistia a ona robila s chemo tak sa boji.
dufam že so segrou je už vše ok, a žiadne násladky, no moja sesterka mála nádor na mozgu a nedávali jej šancu tak po operácii jej kostičky poukladali a ked sa lebka začala hojiť tak jej z hlavy vychádzali, mala 18 a žije doteraz, sice vo svojom svete ale žije. chápe všetko len je ako 10 ročné dieťa! škoda ale hlavne že žije.
dakujem dievčatám čo si spomenuli cmuk dakujem 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐
@cukruska1920 nas stal cca 35 euro.
@cukruska1920 ano urcite chceme druhe babatko, myslim,ze buduci rok zacneme planovat a pracovat 😀
@emily327 a kde ste ho kupili?? v lekarni ho maju?? je spolahlivy??
@cukruska1920 ...tak doktorka , ked som jej to ukázala 1.x ,tak mi to povedla úplne s kľudným hlasom,že je to nezhubný nádor--no mne skoro oči vypadli,ako keby hovorila a o nejakej modrine
-že to niič nie je a sa to vstrebe okolo 9.roku
@malemimi no asi si ich mala iba naparit ........resp. sterilizovat nad parou 😀.......no gynekolog sa mi ozval ze mam znizit davku iba jednu tabletku vecer......tak snad to pomoze a nebude mi zle a inak tiez som si kupila tie vlozky do podprsenky tesco su dost dobre a fakt nestoja vela.......lebo tie ostatne su hrozne drahe
a inak baby v nedelu sa mi mala dvakrat smiala na hlas taka bola podarena, len tatinko to nestihol, a teraz sa mi pekne hrajka s hrazdickou, uz nebucha tak bezhlavo, si studuje tie hracky chytka otaca.......no sikovna

@malemimi ....ty si nepamätáš,čo si bola v tranze??chi,chi....mňa si nechali na noc na pôrodnici na pozorovanie na čakačke,tak mne všetky veci,čo som mala na sebe musel drahý odniesť domov--ešte mi pri zisťovaní -či mi neuniká plodová voda pooblievali nohavičky tou vodičkou--tak to vyzeralo ako humus žltý--a môj milovaný mm mi ich aj opral 😀