Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@ziza55 pouzivas cumel?ak ano kludne jazyk pouziva ako nahradu ked ho nema a ak nie tak to moze pouzivat namiesto cicky ..vilko prezmenu vyplazi jazyk a cmukaaa vylozi si ho nad hornu peru a saje... 😅 ale ja badam po ockovani dost zmenu jeho spravania je velmi nekludny od stvrtka vela place odmieta spat za cely den spi asi dve hodiny dokopy co je zalostne malo a v noci je hore cc8 krat do rana co je pre mna skoro na slucku 😔 a zacal odmietat cicku par krat potiahne zacne sa otacat hlavne ked vedla neho stepuje erik ci mu nieco necha..ale nemozem ich oddelit dnes som bola zufala a ked muzu dosiel z roboty nasiel ma ako revem vilko reve a erik spal..chuda zaspal od unavy 😖 dobehla aj svokra ze pocula hrozny plac to ma este viac nasralo ale potom sa vilko konecne ukludnil a zaspal.dnes suma sumarum : hrozny den
Ahojte kocky ako sa mavate? Som sem nejako ani nemala cas prist, my sa mame celkom fajn, malinky cim je starsi tym je pokojnejsi, spinka celu noc, tak som rada.
@vejinka Viem o com hovoris, ja mam tiez dvoch a teda nechapem, ako niekto moze zvladnut 3 male deti. No ale klobuk dole, ze zvladas v noci k malemu este aj tolkokrat vstat, lebo ja nastatsie spim celu noc, to je jedine stastie a ani jedneho nemusim uspavat, zaspia sami, no je to tazke verim a snad sa to bdue len zlepsovat, ja v to stla edufam 🙂
@mona777 nie len vilka ale erikovi odstriekavam teda uz nie lebo sa mi zda ze mam malo uz aj pre vilka.netusim preco sa mi to supe 😔
@lenkaoravcova keby sa aspom noci zlepsili ale fungovat 24 hodin dennne sa neda 😔
@lenkaoravcova ahoj - som ti písala asi pred včerom- otázku - prosim odpovieš mi - dík 😉
pisem sama sebe 😅 to bude tou unavou
@mona777 od pol siedmej do pol stvrtej je v praci potom prebera stafetu s erkom on..ale vilko je moj cely den a celu noc a to mi este v noci chodi po vodu ked sa vilko pokaka a plienku poodava a prepiera handricky zakakane a podava mi masticku na ritku a svieti mi lampasom lebo inak by som starsieho zobudila a asi desat krat v noci ho budim aby zakryl erika lebo sa odkopava...a rano chodi do prace ako zombiee a neraz sa nam erik v noci kompletne precika a vtedy ho musi este aj prezliekat no ma toho tiez dost 😔
@vejinka ale pokoj lebo tie hrče sú výsledkom stresu. Tak neboj, ved deti budú malé len 2 roky a potom to už bude lepšie. JA som si vždy hovorila ked som chodila na VS popri zamestnaní "čo je to 5 rokov oproti celému životu" - tak si povec aj ty "čo je to par mesiacov oproti celému životu" 😎 😎

caute baby nemate niekto podobny problem?vsimla som si ze maly uz asi 3dni si akoby zuje jazycek..da si ho vzdy do jednej strany trosku ho vyplazi a akoby donho zakusuje..normalne mam strach co to znamena...hladala som aj na fore ale moc som sa nedozvedela...neviete mi niekto poradit ci to je ok?