icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

ziza55
18. jan 2011

caute baby nemate niekto podobny problem?vsimla som si ze maly uz asi 3dni si akoby zuje jazycek..da si ho vzdy do jednej strany trosku ho vyplazi a akoby donho zakusuje..normalne mam strach co to znamena...hladala som aj na fore ale moc som sa nedozvedela...neviete mi niekto poradit ci to je ok?

vejinka
18. jan 2011

@ziza55 pouzivas cumel?ak ano kludne jazyk pouziva ako nahradu ked ho nema a ak nie tak to moze pouzivat namiesto cicky ..vilko prezmenu vyplazi jazyk a cmukaaa vylozi si ho nad hornu peru a saje... 😅 ale ja badam po ockovani dost zmenu jeho spravania je velmi nekludny od stvrtka vela place odmieta spat za cely den spi asi dve hodiny dokopy co je zalostne malo a v noci je hore cc8 krat do rana co je pre mna skoro na slucku 😔 a zacal odmietat cicku par krat potiahne zacne sa otacat hlavne ked vedla neho stepuje erik ci mu nieco necha..ale nemozem ich oddelit dnes som bola zufala a ked muzu dosiel z roboty nasiel ma ako revem vilko reve a erik spal..chuda zaspal od unavy 😖 dobehla aj svokra ze pocula hrozny plac to ma este viac nasralo ale potom sa vilko konecne ukludnil a zaspal.dnes suma sumarum : hrozny den

vejinka
18. jan 2011

@me stale je tam, hrcka vo stvrtok volam dokimu vcera som douzivala tabletky tak este pockam ale nepaci sa mi to...preco nemizne neboli..to je super lebo bolelo tohrozne aj ked sa maly prisal videla som vsetky hviezdy tak teraz neviem kolko dlho sa to tak moze vstrebavat 😔

mona777
18. jan 2011

@vejinka nebolí to? nie je to červené (to prso)? Ty kojíš oboch?

vejinka
18. jan 2011

@mona777 neboli a uz je to len slabo ruzove a supe sa to

mona777
18. jan 2011

@vejinka nechápem prečo sa ti to šúpe? tomu nerozumiem. Ty kojiš oboch?

malemimi
18. jan 2011

@mona777 a koľko vám je nemáš to napísané v profile... 😒

lenkaoravcova
18. jan 2011

Ahojte kocky ako sa mavate? Som sem nejako ani nemala cas prist, my sa mame celkom fajn, malinky cim je starsi tym je pokojnejsi, spinka celu noc, tak som rada.

lenkaoravcova
18. jan 2011

@vejinka Viem o com hovoris, ja mam tiez dvoch a teda nechapem, ako niekto moze zvladnut 3 male deti. No ale klobuk dole, ze zvladas v noci k malemu este aj tolkokrat vstat, lebo ja nastatsie spim celu noc, to je jedine stastie a ani jedneho nemusim uspavat, zaspia sami, no je to tazke verim a snad sa to bdue len zlepsovat, ja v to stla edufam 🙂

malemimi
18. jan 2011

@ziza55 tiež myslím že to bude tým že asi náhrada za cumlík...

@vejinka jeejda chúďa no mali by ti pomôcť trochu... 😒
hmm nezavoláš mu zajtra ?alebo nezbehneš s tým?

mona777
18. jan 2011

@malemimi som nevedela že nemam údaje o davidovi - tak dík, teraz je to OK?

vejinka
18. jan 2011

@mona777 nie len vilka ale erikovi odstriekavam teda uz nie lebo sa mi zda ze mam malo uz aj pre vilka.netusim preco sa mi to supe 😔
@lenkaoravcova keby sa aspom noci zlepsili ale fungovat 24 hodin dennne sa neda 😔

vejinka
18. jan 2011

@malemimi ked je to komplikovane nema kto zostat s erikom a vilka by som musela brat zo sebou...svokor zajtra "vari kuram" to je na 3 hodiny svokra musi varit a popritom sa hrat s erikom..nema mi kto zostat pri kociku s vilkom.. 🙄

mona777
18. jan 2011

@lenkaoravcova ahoj - som ti písala asi pred včerom- otázku - prosim odpovieš mi - dík 😉

malemimi
18. jan 2011

@mona777 ihi áno takto aspoň viem porovnať hihi tak vy ste taký dlhý ako my ale ťažší hihi sranda 😀

vejinka
18. jan 2011

@vejinka a erika si berem o desiatej hore aby svokra mohla varit 😔

mona777
18. jan 2011

@malemimi no dúfam že David nebude malý po mne - ja mam len 168 cm, malý chlap ja na prt 😢

malemimi
18. jan 2011

@vejinka hmm to ma mrzí... ☹ opatrovateľku dáku 😉 fakt aspoň na pár dní nech sa vyspíš a naberieš síl..aby si neskolabovala...aj s toho že si unavená nemáš mliečko

mona777
18. jan 2011

@vejinka a kde maš mm?

vejinka
18. jan 2011

pisem sama sebe 😅 to bude tou unavou

malemimi
18. jan 2011

@mona777 aj ja mám 168 😀 mm 186cm

mona777
18. jan 2011

@malemimi no to sme rovnako na tom aj ty aj muž 🙂 😀 lenže ktorvie po kom zdedil geny - rastu - dúfam že nie po mne. U teba to vyzerá že po mm 😢 u mna zase naopak ☹

vejinka
18. jan 2011

@mona777 od pol siedmej do pol stvrtej je v praci potom prebera stafetu s erkom on..ale vilko je moj cely den a celu noc a to mi este v noci chodi po vodu ked sa vilko pokaka a plienku poodava a prepiera handricky zakakane a podava mi masticku na ritku a svieti mi lampasom lebo inak by som starsieho zobudila a asi desat krat v noci ho budim aby zakryl erika lebo sa odkopava...a rano chodi do prace ako zombiee a neraz sa nam erik v noci kompletne precika a vtedy ho musi este aj prezliekat no ma toho tiez dost 😔

mona777
18. jan 2011

@vejinka neboj - ty to zvládneš 🙂 pomysli si že sú na tom horšie. ja mam sestru ktorá je 250 km odo nás a má 4 deti - narodené po roku a muža záletníka a alkoholika a ešte ju aj tlčie

vejinka
18. jan 2011

@mona777 iny muz by sa pri budeni na mna vykaslal prdol by si otocil by sa a spal dalej 😀

mona777
18. jan 2011

@vejinka ale pokoj lebo tie hrče sú výsledkom stresu. Tak neboj, ved deti budú malé len 2 roky a potom to už bude lepšie. JA som si vždy hovorila ked som chodila na VS popri zamestnaní "čo je to 5 rokov oproti celému životu" - tak si povec aj ty "čo je to par mesiacov oproti celému životu" 😎 😎

vejinka
18. jan 2011

@mona777 uff to je nie na slucku ale na rozvod 🙄

vejinka
18. jan 2011

@mona777 myslis ze je to zo stresu ze sa este nevstrebali???

mona777
18. jan 2011

@vejinka ááále jej sa to asi tak páči 🙂

vejinka
18. jan 2011

@mona777 pri vsetkej ucte ku tvojej sestre.."ona nemoze byt normalna"

mona777
18. jan 2011

@vejinka na tie hrče má velký vplyv stres- povedali mi to doteraz všetci lekári - aj laktačné poradkyne