icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

lenkaoravcova
20. jan 2011

@mona777 este odporucma jstudio.sk, ak chces celu rodinu, ta kamoska nato este nema take pdomienky idealne, je to na trnavke na bulharskej ulici

mona777
20. jan 2011

@lenkaoravcova aha díky, to je celkom blízko a na Trnávke býva aj moj dedov brat tak ho môže ist konečne pozrieť 😵

mona777
20. jan 2011

videli ste tie deti - chalani čo práve idú na hlavnej stránke fotoblogov - a tá ich mama všetci majú rovnaké oči - nenormálne - volá sa že "adal"

emily327
20. jan 2011

Tak tu je aktualna tabulka, - vid moj album.

lenkaoravcova
20. jan 2011

@mona777 my tiez byvame na trnavke este 🙂

mona777
20. jan 2011

@lenkaoravcova áno 🙂 v byte alebo v dome? lebo on býva v dome na ulici: Na križovatkách - ten dom by som mala získať ale ešte zatial nie. Len moj strýko 85-ročný (manželka mu umrela 1993) si našiel frajerku 70 ročnú ktorá sa za neho chce vydať 😀 - tak neviem neviem čo sa stane

lenkaoravcova
20. jan 2011

@mona777 no tak to aby si aj nas prisla pozriet my byvame na Krizovatkach 🙂 v byte tam su take novostavby, ale budeme sa stahovat cez leto do domu

malemimi
20. jan 2011

@mona777 ty kokšo fakt !!! nuplne ale krásne to budu ... 😀

mona777
20. jan 2011

@lenkaoravcova to fakt? bývaš v tých žltých čo boli postavené ako prvé? a stahovať sa ides mimo Trnávky? lebo tam sa mi velmi páči. Ja som tiež chcela rezervovať byt v tých novostavbách ale bol tam problém potom s developerom - ževraj pobral peniaze od ludí za byty a nebolo ho či ako. Strýko býva asi tak v strede - má takú velku čeresnu pred domom. Je to starý dom ale opraviť sa dá 😉

mona777
20. jan 2011

@malemimi šaak- nenormálne oči majú 😕

mona777
20. jan 2011

kolkého je dnes prosím vás - ja to neviem nikde nájsť 19teho alebo 20teho?

malemimi
20. jan 2011

@mona777 no neuveritelne 20teho 😀

tanija133
20. jan 2011

@ziza55 Ani moj maly sa nepretrhne za hrackami, niekedy mu napcham do prstekov hrkalku, tak vzdy pozera a hrka chvilocku a potom mu vypadne... 😉 a vsimla som si ze cim su hracky kriklavejsie , tim su zaujimavejsie pre deti....tie Lamaze hracky sa velmi pacia detickam...mam doma tu chobotnicu a na tu sa dokaze pozerat aj pol hodinu... 😉 Este su malicky podla mna aby sa nacahovali za hrackami.... 😉

mona777
20. jan 2011

@malemimi no díky 🙂 to tak ženy na materskej 😒 ani čas nemajú 😀

emily327
20. jan 2011

@mona777 dnes je 20-teho 🙂

mona777
20. jan 2011

ak niekto mate doma septrum stanicu tak si ju pozrite - práve ide velmi zaujímavý dokument "den po tom"
@emily327 dakujem

mona777
20. jan 2011

myslela som SPEKTRUM 😀

lenkaoravcova
20. jan 2011

@mona777 no tak to by si mala super, keby si zdedila🙂, nie ten zlty dom je avidol my sme slnecny dvor uplne posledny najblizsie k skole vrutocka 🙂 , byva sa tu super, len mame iba dvojizbak, stahujeme sa do rusoviec, ked sa dostava 🙂

mona777
20. jan 2011

@lenkaoravcova aha, nebude ti lúto odísť mimo BA? na Trnavke sa fakt super býva - ja som u toho stýrka bývala dlho až ked si začal vodiť frajerky tak som odišla lebo mi to liezlo na nervy - cez víkend mal jednu a cez týžden inú a ja som sa mala tváriť že som tú cez víkend nevidela a naopak - prsote som mala klamať

lenkaoravcova
20. jan 2011

@mona777 uz pozerame 🙂

lenkaoravcova
20. jan 2011

@mona777 Rusovce su este Bratislava, manzel to ma odtialto rovnako daleko do prace ako z rusoviec a predsa dom je dom, takze sa tesime, najma na zahradu, pre deti to bude super, mam svoje auto, takze sa nemam problem dostat kam potrebujem, no na trnavke by sme sa nedoplatili ani len pozemku, to su ine palky

mona777
20. jan 2011

@lenkaoravcova no to áno, preto sa aj bojím o ten dom stýkov - tetka-frajerka sa silou mocou chce za neho vydať a kebyže aj nie, ešte je celá rodina - bude treba vyplácať 😎 😠 😝

mona777
20. jan 2011

@lenkaoravcova pozerate na tom Spektre? - neprijemné čo 😉

yvett14
20. jan 2011

@hirunka ja som tiež mm vravela že ked odbije 4 mesiac tak budeme prikrmovať, zatial nutrilon stačí a ja ojbednávam s takej lacnej stránky tak uvidím či tam maju aj nejaké kašičky. a budeme mixovať čo budeme mocť papať. ale ja si musim ešte počkať mesiac 🙂 🙂

mircova
20. jan 2011

@yvett14 🙂 ked je taká aktívna sa jej ani nečudujem že tak vyhladne 🙂
Ja neviem koľko vypije malý, lebo ho kojím cca každé 3 hod. cez deň, ale teraz pýtal častejšie a ja som mala málo mlieka tak som rozmazila 2x 100ml a dala do fľaše a z toho vypil iba 120ml. Ale už sa mliečko spúšťa tak hádam bude dobre, lebo už som minula zamrazené zásoby 😉

lenkaoravcova
20. jan 2011

Kocky chcela som sa opytat neviete ako je tou s tou materskou? zvysia nam to a predlzia automaticky alebo musime o to ziadat? Dik

lenkaoravcova
20. jan 2011

@mona777 tak snad si ju nevezme, a aj ked treba vyplacat, vzdy lepsie, ako tie pozemky su tu vazne drahe a kde byvate?

mona777
20. jan 2011

@tanija133 niekedy na budúci týžden môžeme dať kolečko - kočárové 🙂

yvett14
20. jan 2011

@tanija133 ja som dala maličkej ten koberec s tými dvoma rampami na ktoré sa kvačkaju hračky a dala som jej tam aj kolotoč tak včera len kukala ale dnes do nich buchala, a smiala sa. vraj sa to má dávať teraz detičkám vraj skor sa začnu natahovať a prevracať. tak uvidim!!

mircova
20. jan 2011

@yvett14 tak si spravila všetko preto,aby bolo mlieko 😀 asi tá autosugescia nefunguje 😉 hlavne, že malej chutí mliečko čo jej navaríš 😉