icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

ziza55
21. jan 2011

@me acha...dakujem a to si musim ja vyrata asi vsak?alebo mi dojde zo socialky daco...ze vtedy a vtedy vam konci..?baby a nabuduci mesiac by nam mala dojst o daco vyssia materska?vsak?

ziza55
21. jan 2011

@me a kedy si nastupila na matersku?

ziza55
21. jan 2011

kocky poradte mi..ked chcem do obyvky zavesy..vid foto tie dlhe..budeme to mat bez zaclony..len tie zavesy...mam si objednat dlhe po zem alebo len po radiator?http://www.bonprixshop.eu/pub/0/bse217x01_160.j... paci sa vam vobec?my nemame v celom byte ani garnize ani zaclony zatial..chichi..tak teraz zacinam troska zveladovat

ziza55
21. jan 2011
ziza55
21. jan 2011

http://www.bonprixshop.eu/pub/0/bse217x03_600.jpg a tuto chcem do kuchyni..mame kuchyn s obyvkou tak okna su vedla seba..len neviem ci ju dat odpol okna dole aleo normalne zhora..lebo ona je len taka kratunka napol okna...j nemam vobec vkus na taketo veci...

nivejka
21. jan 2011

@emily327 .....tak možno ťa aj uvidíme v TV--inak som sa narehotala nad tým že akože vetrám????? 😀 😀
akou čudnou rečou hovorí Lipšič?--madarsky 😀?
ja som v pôrodnici videla--hraje v paneláku bachara--teraz si ani za nič nespomeniem na meno-býv.narkom...

nivejka
21. jan 2011

@ziza55 ..si vedela kto som na fb? 😅

ziza55
21. jan 2011

@nivejka ja som bola na sestonedeli na izbe s manzelkou toho jedneho pana co hrava v reklame na slsp..taky znamy..nespomeniem si na meno..no koho tam nepostretavame vsak?chichi

nivejka
21. jan 2011

@ziza55 wauuu tie sú prekrásne--ja by som brala tie dlhé--sú suprrr!!

emily327
21. jan 2011

@nivejka no ja som fakt vetrala, som myslela,ze susedovi prisli nieco robit lebo 2 velke dodavky 😀 A az potom som kukla von oknom a tam kamera 😀 Nie nie nebola to madarcina. Nie nahodou v odsudenych? v Panelaku bachar nie je tusim 😀

ziza55
21. jan 2011

@nivejka jasnacka...chi...videla som ta u boninky...aj mi vravela...som pozerala otecky....pekneeee..a jaka kocanda aj ciernovlaska 😉 ale aka zmena 😲

nivejka
21. jan 2011

@ziza55 ...slsp--to je z akej reklamy,lebo skratka mi nič nehovorí 😅

nivejka
21. jan 2011

@emily327 ...no ja som fakt koza..áno v odsúdených --ja som napísala,že panelák??--no asi sa pôjdem už liečiť 😀 😀

ziza55
21. jan 2011

@nivejka tak som rada ze sa ti pacia...na tej foto dobre vyzeraju take dlhe ..mozno preto ze su tam cele presklene okna a z pozem...my mame take klasicke 2okno a pod nim radiator..myslis ze dlhe budu aj tam dobre vyzerat?a pod oknom je hned sedacka po celej dlzke..tak preto rozmyslam ci nedam len po radiator...hmhm

ziza55
21. jan 2011

@nivejka slovenska sporitelna 😀 ...nevies...rozne reklamy chodia a vzdy tam hra ten isty manzelsky par...

nivejka
21. jan 2011

@ziza55 ...zmena to bola z blond na čierno riadna,ale ako som si dala vyprať tú čiernu farbu,tak som si totálne zničila vlasy a museli ísť dolu,ale aj potom mi zostali otrasné a teraz mám farbu že otras--kaderníčka -známa mi len sľubuje a ja chodím ako ohava...tak som to všetko pokašlala 😖 😖

nivejka
21. jan 2011

@ziza55 ...no jasne aj v paneláku hraje 😀 ...ale original meno neviem 😅

emily327
21. jan 2011

@ziza55 ja ti ohladom zavesov neporadim. ale skor po zem ako len po radiator. Vacsinou sa po radiator davaju zaclony. My v byte nemame ziadnu zaclonu, ziaden zaves. My mame len zaluzie. 😉 Ja zaclony vobec nemusim.

nivejka
21. jan 2011

@ziza55 ....sú chutné aj tie krátke,ale ja by som brala jedine tie dlhé 😉

nivejka
21. jan 2011

@emily327 ...ja som taká stará klasika záclony musím a závesy tiež dlhé....len doma mám hrozné,lebo som povedala,že musím najprv vymeniť okná a potom kúpim krásne,ale výmena sa nekoná a asi ani nebude--mm už nechce nič investovať,lebo tak či tak nás budú škbať z ceny--tak načo..

ziza55
21. jan 2011

@nivejka neboooj parochna to isti...to si aj ja hovorim ked mi vypadnu vlasy...ked sa zacnu hormony vracat do normalu...a neostanu mi ani tie 3chlpy co som mala vtedy 😀 😀

ziza55
21. jan 2011

@nivejka a co sa chystate stahovat?

mona777
21. jan 2011

@malemimi to o rodičovskú treba pýtať tak skoro? ved ešte materská trvá 3 mesiace

ziza55
21. jan 2011

@emily327 no my mame tiez len zaluzky zatial...ja som myslela ze dam len tak po krajoch tie zavesy priesvitne...alebo to zatiahnem a bude to cez lele okno..achjaj...dufam ze to nebude ako u sedlakov..chichi

me
21. jan 2011

@ziza55 - ja som nastúpila 22.8.2010 / akurát na narodky malej / na materskú a naša mzdová mi vypočítala podľa kalendára, že mi trvá do 5.3. a teda od 6.3. mám požiadať o rodičovský, no ale teraz po novom + 6 týždnou

ziza55
21. jan 2011

@me ahaa. dakujem takze ja by som mala ist na rodicak asi zaciatkom maja..dakujem este raz 😉

nivejka
21. jan 2011

@ziza55 ...my sme sa chystali sťahovať ešte počas tehotenstva,ale potom sme to stopli--chodili len okukovať a ja som vo vysokom štadiu nemala náladu--na nejakých ľudí...je mi houby platné,ked hovoria jéé pekný byt--ja ho potrebujem aj predať...chodili aj taký,čo bolo vidieť,že namajú záujem o kúpu,ale ako nejaký adrenalín alebo zábavku--ruksačiky na chrbte a tak 😒

me
21. jan 2011

Samino teraz tak krásne chytil hračku do oboch rúk a dal si ju do úst a "obhrýza", bože zlaté to je, 😅

me
21. jan 2011

@nivejka a teraz vlastne kde bývate, v bytovke, a chcete kúpiť dom? / či som správne pochopila /