Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
hehe ja mam tiez od muza zakazane organizovanie, kedze stale musim nieco organizovat a jemu len oznamim kedy ma kde byt 😀
ale tie tipy su fakt dobre 🙂 ak sa bude nieco organizovat pridavam sa k vam
😅
postup je asi takyto: vybere sa par moznosti napise sa tam mail a najlepsia ponuka vyhrava zozbiera sa zaloha a ostatne si zaplatime na mieste 😉 a musime nahlasit pocet ludi 😉
ok tak uvidíme co povedia ostatne maminy ked kuknu tvoje linky 😅 .
len neviem ci si budeme moct dovolit dve dovolenky lebo aj septembrovky 2008 kde mam erika uz daco spekuluju ale na liptov nexcu ist
ok uvidime ,utekam uspat certika 🙂 .
baby co mate problem s mlieckom, zacala som zase jest hroznovy cukor a mam krasne naliate prsia 😉 Skuste 😉
@vejinka - jááj liptov, tam by som raz určite chcela ísť, zdá sa mi to tam nádherné, ale tento rok na to veru nebudú peniažky ☹
@mona777 - čo už spravíme, samé úvery, ale na taký nový krásny byt sa to oplatí 🙂
baby ja si už asi nebudem umývať a česať vlasy, dnes som tak urobila a horor, samé lupiny a kopa vlasov fuč! 😠 , zase budú riedke dokelu 😠
Inak ak majú drobci ešte lupinky/chrastičky na hlavičke, tak odporúčam ten šampón na mliečnu chrastu /BABÉ kozmetika /, my ho používame len občas ale pomáha, a čo je fajn je aj preventívny - zabraňuje jej znova sa vytvárať

@vejinka -organizujes letnu dovolenku? 🙂