icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

cukruska1920
24. jan 2011

Ahojte...dneska nas caka ockovanie tak dufam ze to maly zvladne bez teploty 😝

yvett14
24. jan 2011

@cukruska1920 držíme palčeky, bude dobre, neboooj!! 😉 😉

cukruska1920
24. jan 2011

@yvett14 no hadam hej..inak asi citi ze sa bude nieco diat lebo je nepokojny uz od rana 😕

inak chcem sa vas vsetkych spytat.... vase deticky nechrapcia?? maly to ma uz dost dlho a neviem co s tym

yvett14
24. jan 2011

@cukruska1920 mne maličká iba ked má plný noštek ale ked vytiahnem tak nie

ziza55
24. jan 2011

@cukruska1920 drzim palce ..nas zajtra..tak daj potom vediet ako ste dopadli 😉

nivejka
24. jan 2011

@ziza55 ..aj mne začali padať dosť vlasy a som z toho nešťastná--počas tehu som mala super--teda mi vôbec nepadali--padajú mi veru dosť ☹ ..ja riešim aj farbu na vlasy,lebo ich mám žlto-oranžové a chcem ísť znova na blond--kaderníčka-kamoška na mňa serie,tak musím sama--ničo zbúchať s nimi--normálne do kaderníctva ísť to nehrozí pri malej--ja si neviem spomenúť akú farbu som predtým používala ☹ ☹ ☹

mircova
24. jan 2011

@me ja som tiež posero a nešoférujem, teda občas som šoférovla, ale ako sa narodil malý tak už vôbec 😝 ja sa nebojím, že ja niečo spravím (lebo nechodím rýchlo a snažím sa opatrne), ale že nejaký blb nepôjde podľa predpisov a ja nestihnem zareagovať 🙂
Asi tak pred 2 rokmi som sa osmelila a začala som behať na aute, ale vždy musel byť pri mne manžel a potom do nás nabúral 74 ročný dôchodca, nedal nám prednosť,vôbec nezastal na stopke, ani len nespomalil, ani len hlavu neotočil, či náhodu niečo nejde ☹ nemali sme síce moc rozbité auto (lebo sme išli cca 40-tkou)našťastie, ale akurát mesiac pred nehodu bolo celé nanovo prestriekané a porobené. Vtedy šoféroval manžel a začal brzdiť keď ho zbadal aj ručnú zatiahol, ale to sa nedalo dobrzdiť, dedo nemal žiadnu snahu zabrzdiť a oproti nám išiel autobus tak sme rovno do deda napálili.
Dokonca keď sme išli do pôrodnice, tak sme mali skoro havárku tiež nám jeden blbec nedal prednosť, ale manžel stihol zabrzdiť.
No a potom šoféruj, fakt nemám odvahu a to ešte z malým 😖 😖 😝

malemimi
24. jan 2011

@me ja som rada len to bolo divné vieš... 🙂

@vejinka jee no super vik ste mali....

@ziza55 ahoj mne ako keby naraz veľa a stále je to hrozné ale nič si nedávam na vlasy...mala by som??

malemimi
24. jan 2011

@cukruska1920 budeme držkať palce 😉

ziza55
24. jan 2011

@malemimi no neviiiim..ja sa bojim ze ostanem holohlava 😀 ja si davam zatim ten kofein.sampon a idem do lekarne este dnes nieco vysnorit 😲 😀

malemimi
24. jan 2011

@ziza55 no aj ja mám strach že budem holohlavko ☹ 😒

11dara
24. jan 2011

ahojte citam ze tiez riesite vypadavanie vlasov 😝 ,ale som nepostrehla ze co pomaha aby nepadali.Dal niekto typ?Mne tiez padaju riadne uplne chumace pri kazdom cesani a umyvani ani nehovorim 😠 .

mona777
24. jan 2011

@malemimi aha tak to ste sa učili masírovať - to je super a ja chcem 🙂

mona777
24. jan 2011

@nivejka že sa vám to chcelo v tejto zime malovať brrrr 🙂

mona777
24. jan 2011

@ziza55 mne sa hrozne páči tá farba - nádherná magenta 🙂

mona777
24. jan 2011

baby s tým vypdavávaním vlasov som písala jeden dobrý šampon - linka je niekde vzadu. Ale ak niekto chce ja som distribútorka aj jednej nemeckej firmy - a tam maju proti vypadávaniu vlasov takú kúru ale je drahá

malemimi
24. jan 2011

@mona777 je to super teda bolo

malemimi
24. jan 2011

holky ste tu niektorá s petržky? asi nie

emily327
24. jan 2011

@cukruska1920 drzim palce, nech maly zvladne ockovanie 😉

emily327
24. jan 2011

@vejinka zlatinko, nasa dovolenka ak bude tak urcite na vychode, pojdeme pozriet mojich rodicov a to na par tyzdnov. Na inu nezostane mm volno 😢 Skoda 😢

emily327
24. jan 2011

Ahojte, tak ako sa dnes mate? Ja som sa rano rozhodla,ze idem dat malej dnes prepichnut uska, aj sme boli. Potom posta, lekaren, zeleziarstvo, obecny urad - priznanie k dani z nehnutelnosti, som na to uplne zabudla. A tak som sa stretla so susedkou a sli sme na langos a ja este k nam do potravin na veternik. Mnam od piatku mam neskutocnu chut na veternik, tak som si bola dat. Bol uzasny mnam karamelovy 😀 Malinka prepichovanie zvladla, samozrejme,ze plackala ale to aj preto,ze ju zobudili a bola to chvilka. Som rada,ze to uz mame za sebou. Teraz mesiac jej to musim cistit, aby sa jej to nezapalilo a 23.2. ideme do poradne, tak jej to vymenia, za tie nase co sme kupili 😉 Bola som s malou na prechadzke od 13:00 a az teraz sme sa vratili a poviem vam,ze som fest premrzla. Vonku krasne slnecno ale kosa brrr a malinka este hajuska 😉

malemimi
24. jan 2011

@emily327 takže nastrelovali nie prepichovali nie?
a super že ste to zmákli
no dnes bola kosa a dosť ja som nebola nejako moc dlho ale vyše hodiny hej bola totiž hore a nechcela som aby začala plačkať....
a to si všetko za koľko stihla a to celý čas bola v kočíku a aj si kojila či nie?

emily327
24. jan 2011

@malemimi no ja to volam prepichnutie ale nastrelovali jej ano. To vsetko som stihla za 1,5 hodiny, ved som chodila len po dedine 😀 A cely cas bola v kociariku a spinkala a nekojila som ju od 12:00 a este spinka.

me
24. jan 2011

my sme boli vonku, kočíkala som ho 3h a krásne sa vyspinkal
@11dara nová fotka, krásny ste

cukruska1920
24. jan 2011

Ahojte...ockovanie sa nekonalo lebo maly mal nahnisane to TBC ockovanie tak mu to prepichovali 😒 tak teraz mame ist o mesiac na kontrolu a ked to bude v poriadku tak potom ho zaockuje... a vazila ho a ma 6730g a 62cm

lenkaoravcova
24. jan 2011

@nivejka 🙂

ziza55
24. jan 2011

@emily327 a to priznanie dane z nehnutelnosti.to ti dosiel nejaky sek?

aduska82
24. jan 2011

ahojte 🙂
dneska som sa zaregistrovala na koniku a nasla oktobrove deticky..Aj moj drobcek sa narodil v oktobri a ak Vam to nebude vadit rada by som sa ku Vam pridala 😉

malemimi
24. jan 2011

@emily327 jee no krása!!!

malemimi
24. jan 2011

@cukruska1920 jee krásna váha a miera 🙂
@aduska82 nie v poho vítame ťa tu