icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

lenkaoravcova
27. jan 2011

@me ja som od mimi zavisla odkedy sa mi prvy syn narodil, tak uz sa tam viem pohybovat: 🙂

malemimi
27. jan 2011

@nivejka to je ten n a čelíčko?

malemimi
27. jan 2011

holky málá ma jednu dierku po naušnici zapálenú ale to od vtedy čo som jej asi o ňu zavadila tak chvíľku je dobre chvíľku zle ale teraz to má dosť zapálené také tvrdé to má... dávam jej lieh na to a dnes som dala aj modrú indulonu...

malemimi
27. jan 2011

@jammka hcem chodiť prečo? aj ty chceš?

me
27. jan 2011

@aduska82 a kedy sa narodila, lebo moja v auguste, ale nedala som odklad a teraz som rada, lebo v škôlke by už riadne vytŕčala,

me
27. jan 2011

už sme neboli dva dni vonku, dnes nesneží, ale vyzerá byť riadna kosa, vy chodíte von? neviem sa rozhodnúť

adrika202
27. jan 2011

@me ja chodim každý deň,či prší,sneží,stále...musím aj ked sa mi nechce,bo po Marca do školy chodíme spolu zo Samkom 😀 on si to už riadne pýta,je nervoznučký ked nejdeme v čase v akom je zvyknutý 😠

tanija133
27. jan 2011

@lenkaoravcova Jasne ze je to vela, a tych 150 je uz fakt dost....No asi tam nepojdem, je to zbytocne drahe 😉 Asi ten Mobik to isti... 😉

adrika202
27. jan 2011

@nivejka no ja budem mať v júni 37,a tiež sa mentálne na ne necítim 😀 ale telo už dáva pocitíť,mala by som cvičiť,ale chce sa mi?? 😀

adrika202
27. jan 2011

@malemimi skús kalciovú masť na to uško..

adrika202
27. jan 2011

@aduska82 obracia na seba vašu pozornosť tým že sa rozplače..treba to ignorovať aj ked je to ťažké,ale ona príde na to že to nemá zmysel..no moj malý šiel do školy až ako skoro 7 ročný,ale posledný rok v školke sa nudil 😖 je to individuálne..no skus s nou ísť na zápis a tam ti aj povedia na základe testov či je už zrelá do školy,a ak aj dáš odklad nič jej neutečie..

ziza55
27. jan 2011

@malemimi 150eur by to malo byt...hm..dost..ale co neurobime pre svojich drobcov..no neee?radsej si od huby odtrhneme 😀 ..haha...ale zas na druhej strane myslim ze je to urcite lepsi napad ako ta AJ co si chcela ist 😉

malemimi
27. jan 2011

@me kazuje -2 tak to je v pohode 😉

malemimi
27. jan 2011

@adrika202 hej bábatku je jedno či prší alebo sneží...

ziza55
27. jan 2011

@malemimi fiiiha aka si ty sikulka...mala ti spi na cecku a este stihas aj konikovat 😀 ..pocuj ako to robis?

malemimi
27. jan 2011

@ziza55 Aha no hej prečo je to také drahé inak...myslím všeobecne
na tu AJ aj tak pôjdem... 😉

ziza55
27. jan 2011

@me to si este dobra stym gyndosom..poznam baby vratane mojej segry --sli po roku na kontrolu 😒

malemimi
27. jan 2011

@ziza55 no jednou rukou ale už je dávno hore mám ju v šatke teraz a idem vešať prádlo

ziza55
27. jan 2011

@lenkaoravcova jeeej diky za tip na mmb na tie dudliky...co myslis ked maly mi chce iba tie mam...ine uz ani nemam skusat nove kupovat?ze by casom chcel aj iny tvar..znacku..alebo stale iba tie iste ked si ich oblubil?..inak ozaj...dudle treba nejak pravidelne vyvarat?alebo sa po urcitom case maju vyhodit?diiiikes 😉

ziza55
27. jan 2011

@nivejka pekny teplomer...ale ta cena!no konec! 😅

ziza55
27. jan 2011

@tanija133 aky mobik moja?to je tiez nejake plavanie?

hirunka
27. jan 2011

caute baby............vcera bola mala konecne zaockovana, dnes mame troska zvysenu teplotku ale inak super mala ani velmi neplackala..............krasne priberame uz mame 5600 g a pribrala 600 g za dva tyzdne 😀

letenka
27. jan 2011

@malemimi no nasa mala ma reflux a napriek tomu spinka na chrbatiku a tvarickou k stropu /nastastie mame monitor dychu/....kedysi spinkavala aj na brusku ked na mne zaspala, tak som ju tak nechala...ale od zaciatku roka ma ortezu kvoli klbikom a kvoli nej uz na brusku nechce byt, ani ked ju mam na rukach...tak ju nosim tvarickou otocenou odo mna...

malemimi
27. jan 2011

@adrika202 myslíš? 😒

ziza55
27. jan 2011

@malemimi ja ti neviiim preco je to tak drahe...ale v dnesnej dobe co zas neni drahe?! 😅 😒

ziza55
27. jan 2011

@malemimi no skoda ze nemas ruku saxany..jednou budes vesat a druhou konikovat 😀

letenka
27. jan 2011

@ziza55 no ja ich obcas supnem do sterilizatora 🙂 co som tak citala, tak by sa mali vymienat po nejakom case a kontrolovat ci nie su nejako poskodene 😉 ale tak asi zavisi ako casto su pouzivane.. 😉

malemimi
27. jan 2011

@ziza55 segra moja tuším každé 3 mes kupuje novy a ten vyhadzuje...
@hirunka ešte raz gratulujeme 😉
@letenka aha hmm chúďa ☹

adrika202
27. jan 2011

@malemimi ja som malemu nou natierala aj pršteky ked mu zahnisali,ako som mu skoro strihala nechtiky a do druheho dna to mal v pohode zahojene..uškodiť to podla mna nemože 😉

letenka
27. jan 2011

@jammka no ja bohuzial nekojim, my sme na UM ☹