Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
A zasa vas nestiham citat ☹
Prave som sa vratila od lekara. Najpr pediatricka a potom kozna, dve hodky po doktoroch ☹ .
Sa mu ta kozicka zhorsila (tie cervene suche flaky) a rozsirilo sa to na chrbatik hrozne ☹ , tak som musela uz ist k doktorke.
Mame 5 receptov na rozne masticky. Vraj sa mu nepremastuje riadne kozicka a reaguje to tymi suchymi loziskami, ktore sa zacali zapalovat. Baby, vypada to hrozne. Takze ideme netierat, dala nam olejcek do kupele, mydlo pouzivat len na zadocek, inak vobec. A tiez nam dala na tie supinky v hlavicke nejaku inu masticku, vraj to s tym suvisi. Tiez Fenistil kvapky a probiotika. Ani na ockovanie nemozeme, kym sa to neda dokopy, snad to bude coskoro ok.
Sme dlho cakali u koznej, tak uz bol chudatko moje hladnucky, som ho tam musela nakojit ako plackal, skoro aj mne slzy vypadli, fnuk. Ked to bude takto aj na ockovani, tak sa tam asi normalne rozplacem ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@tanija133
no, asi to najhorsie sa da vyliecit a zo zvysku musi vyrast ☹ . Boli sme v Ruzinove, kusok od Dzupovej, http://www.dermason.sk/
lebo nemala som silu riesit Kramare. Aj ked Dzupova hovorila, ze tato lekarka ma plne terminy, ale ja som to riskla a drzo som tam zaklopala, ze ci by nas nezobrala. Pol hodku sme pokocikovali vonku a dalsich 15 min v cakarni. Ale aspon bola ochotna nas ku koncu pracovnej doby zobrat. 😖
Celkom mila lekarka, este som maleho mohla aj v ambulancii nakojit a zatial mi rozpravala co bolo treba. Lebo maju taku mini cakaren hroza... . Ani poplatok si nevypytala a su spoplatneny. 😅
@aduska82 - no a moja je augustová, tiež som sa bála, ale je to v poho, a v škôlke by sa už nudila aj učitelka mi to hovorila tak som nevymýšlala
@mona777 - si dobrá mama, máš náročné kŕmenie a robíš to, iná by už dávno dala UM
@tanija133 - ty koksa, dobrá váha 🙂
@adrika202 - ja som už raz objednávala odtiaľ tenisky pre dcérku, boli super, ale objednávala som cez kamošku, bolo by super len škoda poštovné je dosť
@adrika202 http://images.sportsdirect.com/images/products/...
aj tieto by som brala pre mna 😉
@jana_toky bože, to mi je ľúto, že Adamko má stále problém s tou kožou 😖 .......keď to mal náš na hlavičke tiež som bola nešťastná a bežala ku kožnej a na koniec nám pomohla tá mastička od biodermy, čo si mi poradila a na telíčku som mu to vyliečila tou indulonou a olejčekom, ale Adamko to má asi viac podľa toho čo píšeš ☹ tak to pekne natierajte, držím palčeky, aby sa mu to pekne zahojilo a už sa to nevrátilo 😉
@ziza55 prosím ta ale to číslovanie - tomu nerozumiem3 až 8 - mne sa páčia tieto http://www.sportsdirect.com/hi-tec-tec-geneva-b... - ale aké číslo si mam vybrať - ja nosím tak 4 až 5
@mona777 môj malý dnes špekuluje a vypľúva mi prso...cucne a vypľuje a tak dookola, neviem čo sa mu nepáči, normálne sa tak zlostil naň, že som si musela odsať mlieko (ma už boleli prsia a mlieko mi striekalo) a dať mu z fľaše, čo tak jačal, ja neviem, čo sa mu dnes porobilo a to v noci normálne papkal ☹ za chvíľku ho okúpem a skúsim zas, dúfam, že už bude chcieť
babule zazrela som že riešite sportsdirect... ja odtial obejdnavam pravidelne, skoro kazdy mesiac 😅 a teraz sa chystam vo februari, tak ak by ste mali zaujem mozete sa so mnou spojit a nejako sa dohodneme, ze mi date za psotovne nejake 3-4€ ak by ste chceli 😉
a @ziza55 na tie Fily mám aj ja zálusk 😀

dnes som vypila už 3 litre