Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@jana_toky Nedala som mu ten sirupcek preventivne, ale mala som....Len Dr. povedala ze az nad 38, 0 C mu mam dat...no a teraz o 19,00 mal uz 38, 0 C a stale plackal, ani sme nekupali vynimocne, dala som mu ten sirupcek, asi na sekundu dala tie studene obklady ( lebo pri tom strasne plakal) prezliekla, nakojila a zaspinkal teraz uz nastastie.... ☹ Boze co budeme robit, ked budu aj naozaj chori....To budeme aj my urevanci? 😠
@jana_toky www.sportdirect.com..mrkni ci by si daco nechcela
@tanija133 zlatinko vobec sa tym netrap, je super,ze prebehla reakcia na to ockovanie. Sirupcek zaberie a to mu do rana prejde. Moze mat este zajtra malinko zvysenu teplotku ale uz by nemal mat 38. Len mu ju aj pocas noci meraj 😉 Urobila si to tak ako si mala, sirupcek preventivne netreba, ja som zasadne proti tomu. To nie je pre dietatko trapenie, teplotka bude len chvilku par hodin 😉 A co bude ked ochoreju naozaj ach jaj dufam,ze sa to tak skoro nestane, lebo ja budem plakat s nou ☹ Mali sme len nadchu a pri odsavani strasne plackala a ja s nou fnuk
@emily327 Ach, dufam ze mu to do rana prejde, budem mu aj v noci merat teplotku, Neviem ci neskusim v pusinke, alebo pod pazuchou mu zmerat. Lebo nechcem ho velmi rozbalovat a merat teplotu v ritke, ale ved to uvidim...Ja nemam ten teplomer na celo, dnes som kupila rychlobezku do ritky, ust,a pod pazuchu... Maju malinky problem a my uz placeme, no mozno casom budme odolnejsie.... ☹
@tanija133 neboj to mu klesne, len ten sirupcek by som casto nedavala. pockaj a ak bude mat aj v noci teplotku, tak by som radsej dala cipok 😉 A je to pravda, len malinky problem a sme mimo ☹ Ale to znamena,ze ich velmi milujeme a trpime s nimi, ak nie viac 😉 Sme skvele maminky cmuk
ahojte baby nestíham všetko dočítať len zbežne som kukla čo nové.Vidím že skoro všetky máme hlavy v smútku z očkovania ☹ .No ale už to majú drobci aspoň za sebou. Ja som dávala tie studené obklady a pomohli teplotu sme chvála bohu nemali,ale vreští krpec už tretí deň.Nie že by to bolo u nás niečo nové ,ale teraz je to vrieskanie nonstop len s malými prestávkami.Kokso normálne niekedy rozmýšľam či na mňa susedia nepošlú sociálku že čo s tým deckom robím keď furt vrieska 😀 .Okrem nervov s očkovania má drobček naliate spodné zúbky a nervačí aj na to,už aby hnusoby vyliezli 😒 .
@tanija133 -ja som mala krpca už chorého ,ale teplotku som mu v noci nemerala,len ak sa zobudil a hned som dala aj čipky(tie mu zaberali omnoho rýchlejšie ako sirup).
tak držim moc palce aby vám teploty prešli a drobček bol ok.Dobrú noc
@monika_123 uz som si nasla ine chichi
http://images.sportsdirect.com/images/sash/prod...
ked pisu ze maju velkost 7 a 9 a ja nosim 37..co myslis?
@nivejka no moja to bude nastavajuca..ale je to take trapne..vsade ma predstavuje ako svoju nevestu a ked som povedala ze je mi blbe volat ju teta..ze ju budem volat babka tak povedala ze babka je iba pre maleho..ze ju mam volat tteta...ale snazim sa vzdy nejak sikovne vyhnut osloveniu 😅

@tanija133
ja uz som ten sirupcek kupila tiez. Cipky nemusim, staci, ze ich pouzivaj ja teraz kvoli zlatej zile 😀 .
A nedavala si mu sirup preventivne po ockovani?