icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

nivejka
29. jan 2011

čágo belo..kočky 😉
tak my sme zvládli noc v pohode--teda ked nerátam,že som k nej vstávala 6x na kojenie--ufff...ja som jej večer pred spaním dala sirup--pre istotu 😉 ....mala zvýšenú teplotu na 37,5....dnes je ako vymenená--len sa usmieva a máme niečo nové--zistila,že sa dá z perami brnkať a pri tom jej tečú slinýýý jááj,ale robí ako autíčko 😀
dnešný deň máme len nejakú 37,1C zvýš.teplotku---ja som večer veru nečakala,ked jej teplota veru vystrelí---ved ten sirup je aj od bolesti nielen proti teplotke 😉

nivejka
29. jan 2011

idete aj vy čo ste teraz boli očkovaný do obidvoch nožičiek znova za mesiac??--my máme ísť a nechápem prečo--či to je preočkovanie?

mona777
29. jan 2011

@emily327 podla tých velkostí sa nedá určit na tej stranke sportsdirect aké môžem kúpiť - najmenšie je tam 1(85) - tak to mi nesedí s tým čo si napísala

monca1991
29. jan 2011

ahojte mamicky chcela by som sa spytat:moj synator bude mat 4.2. 4 mesiaciky a vazi 7 kg.je to normalne?nevazi nejako vela?kolko vazia vase pokladiky?

hirunka
29. jan 2011

@nivejka u nas v posilovni preboha 😀........oki tak daj potom vediet ked pojdes do senca len mi potom daj vediet tak aspon den dva vopred aby som od mm vybavila auto aby som ho mala doma (keby sme sa stretli v senci)

tanija133
29. jan 2011

@me mas dakujeme za info, ohladom ockovania....mas pravdu s tymi obkladmi, uz budeme pri dalsom ockovani mudrejsie, budeme vediet uz co nas caka,... 😉

ziza55
29. jan 2011

@monca1991 vobec to nie je vela...moj maly mal presne v 3mesiacoch uz 7kg..ale rokardman je maly misko ten ma v 3mesiacoch 7,5kg.

me
29. jan 2011

pozrite, čo som našla, objednáva z sportsdirect

http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=10067207&tab=0

mona777
29. jan 2011

baby čo treba dať na lupienky na hlavičke - doktorka povedala že mam dať pol hodinu pred umyvaním na to olejček ale nepomáha to - ešte toho ma viac 😒

hirunka
29. jan 2011

@mona777 ja davam ten olej a plus este sampon na mliecne chrasty od babe

mona777
29. jan 2011

@hirunka to kúpim v drogerii alebo v lekárni - je to na obale napísane že je to sampon na chrasty? díky

lenkaoravcova
29. jan 2011

@tanija133 moja ak ti mozem poradit kup si nurofen sirup, podla mna je silnejsi a lepsie zabera, ten paralen mi na teplotu nikdy nezabral, dufam, ze uz je Misko ok 🙂

lenkaoravcova
29. jan 2011

@me baby aj ja sa pridam ak mozem, poslete mi este raz link pls?

ziza55
29. jan 2011

@lenkaoravcova http://www.sportsdirect.com/clothing-and-sports... v utorok nabiehaju nove zlavy..leni ty si tiez z ba?
ozaj baby a kolko nas vlastne zatial je ?

ziza55
29. jan 2011

@mona777 moni a objednala by si to potom ty?nie je problem? 🙂 ...

jana_toky
29. jan 2011

@mona777 viacerym pomohol od Bioderma ABC Derm baby squar , cca. 14eur, ale pomaha. Odporucam. 😲
Kupis ho v lekarnach. Ale vraj aj ten babe sampon na mliecnu chrastu je dobry.

me
29. jan 2011

@mona777 toto je ten šampón, a potom s hrebienkom vyčesávať , kúpiš ho v lekárni
http://www.maderna.sk/katalog/product/8580/

jana_toky
29. jan 2011

@ziza55
Zuzka, nas este neockovali, mam pocit, ze ostatnych uz ano. A kvoli tym koznym problemom este ani nebudu moct ☹ . Ale ideme Dzuppovej a teda bude urcite nasledne ockovat do oboch noziciek.

Normalne dnes malicky strasne plackal, tie fliaciky po tele ho bolia a ja som ho nevedela utisit, tak som plakala s nim. Potom to musel prevziat mm a nejako ho po case utisil. Ja neviem, co budem robit, ked bude takto a mozno este viac plakat pri ockovani ☹

ziza55
29. jan 2011

@mona777 aj my mame tie supiny na hlavicke hore nad cielkom ako zacinaju rast vlasky..je to vidiet iba z blizka..vam je to viac vidno a tiez to mate iba na nejakom mieste alebo na celej hlavicke?..neustupi to samo?

lenkaoravcova
29. jan 2011

@mona777 ja som nedavala nic a malemu to postupne zmizlo, tak ani Leovi nedavam nic

tanija133
29. jan 2011

@nivejka Tak super, Lili ockovanie znasa super 🙂 Ano , vsety deticky idu na preocokovanie znova. Tieto 2 vakciny co pichali teraz sa pichaju na 3 krat, v 3- 4 mesiaci prvy krat, 5-6 mesiaci druhy krat, a v 11-12 mesiaci treti krat. , mas to aj tuto napisane http://www.sprievodcaockovanim.sk/povinne-ockov... my ideme az za 2 mesiace znova.... 😉

tanija133
29. jan 2011

@monca1991 ahoj , tak ako ziza pise moj Misko ma 7 500 g, je plne kojeny, doktorka hovori ze je to v poriadku a mam mu davat mliecka kolko chce... 😉 Ty kojis?

jana_toky
29. jan 2011

@ziza55
a ides objednavat aj oblecko, alebo len topanocky?
Inak to oblecko ako vidim ocislovane, nevies ci to sedi podla veku t.j. sizes 3-6, mam brat, ze su mesiace? dik 😅

lenkaoravcova
29. jan 2011

@ziza55 ano som🙂

jana_toky
29. jan 2011

@monca1991
Adamko ma 3 mesiace a tyzden a sest a pol kila, 60cm. Podla mna ste ok 😉

ziza55
29. jan 2011

@jana_toky mali by to byt mesiace...jasne aj oblecko idem 🙂 🙂 a malemu aj velkemu a aj pre mna 🙂 ..daj nam potom vediet ci by si daco chcela..cim nas bude viac tym mensie bude postovne

tanija133
29. jan 2011

@lenkaoravcova Ano,dakujem uz sme od vcera vecera ok, bez teploty, teraz mal 37, 7 v ritke ale tvari sa veselo, to je uz nic.... 😉 uz mam aj ten Nurofen Sirup, za 2 mesiace na preockovani ho urcite pouzijem.... 😉

tanija133
29. jan 2011

@jana_toky Milacik malinky, to je hrozne, urcite ho aspon nosis na rukach, ked ho to boli, tak aspon citi tvoju pritomnost a je to pre neho aspon o nieco lahsie.... ☹ Drzte sa ☹

jana_toky
29. jan 2011

@tanija133
dakujeme. Dnes sme boli na navsteve v SI, ale tusim sme sa na to mali vykaslat 😒 , no co uz. Snazim sa ho nosit, teraz zlatusik spinka uz od osmej, tak snad si trosku oddychne. Ach jaj, nech nam to uz prejde ☹