Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Baby ja som dnes nasla na v ritke malemu asi zapareninu, je to v ritke uplne v tych zhyboch, ako sa pokozka trie o seba, co na to? Normalne pouzivam Rybilku ale teraz som mu dala na noc Bepanten na to.... ☹
ozaaaj baby zajtra mame krstinky..drzte palce nech to dobre dopadne....uz aby bolo po.. 😒
@nivejka my ideme o 6 tyzdnov na preockovanie. A potom sa ide 3 davka toho isteho ockovania v 11.mesiaci 🙂
@mona777 aha tak nic, ja mam toto som si nasla uz davno, ked som kupovala malej topanocky v IRL tak aby som mala predstavu,ze aka velkost na aky vek. Ale ci je to tak aj v praxi to neviem.
@monca1991 ahoj moja, no tvoj drobcek sa narodil tak ako moja mala 4.10. a my mame cca 6300g. Ale vsetky deticky hlavne chlapci co s nami chodia do poradne maju cez 7kg, takze sa tym vobec netrap, vazi tak akurat 😉
@tanija133 ano tani..urcite sudokrem..alebo to striedaj..ja dam obcas rybaciu a este bubchen...ale ked je fakt problem s ritkou..sudokrem vylieci..aj ked je drahsi...250gr balenie stoji 9-10eur..ale stoji to za to..
babyyyyyyyyyy a dakujem potom napisem ako sme dopadli..ci sme vyhnali diablika chichi...ako pan farar hovoril
Inak dakujem za info, neviem kto mi tu dal info,ze maju v Bille akciu na plienky Pampers 😉 DAKUJEM bola som dnes kupit 3 balenia 🙂
@tanija133 no my mame podobny problem od minuleho tyzdna a vacsinou na vsetko zaberie bepanthen no nepomohol, odporucila mi kamoska Halicar mast a zabrala skus si kupit v lekarni
@lenkaoravcova Spytam sa na nu v lekarni ale aj tak vsetci mi odporucaju Sudocrem, tak uvidim.... 😉

@tanija133
Tak fajn, ze uz teplotka pekne klesa. Urcite dalsie ockovanie bude uz lepsie 😉