icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

jana_toky
29. jan 2011

@tanija133
Tak fajn, ze uz teplotka pekne klesa. Urcite dalsie ockovanie bude uz lepsie 😉

tanija133
29. jan 2011

@jana_toky To si nemohla vediet ze bude taky placlivy, aspon ze uz spinka.... 😉

jana_toky
29. jan 2011

@ziza55
no, zajtra to pozriem poriadne. Do kedy treba dat vediet, ak by som daco chcela a ako sa to presne objednava?
Mam vypisat, co by som chcela a potom to jedna objedna, alebo? 😀

tanija133
29. jan 2011

Baby ja som dnes nasla na v ritke malemu asi zapareninu, je to v ritke uplne v tych zhyboch, ako sa pokozka trie o seba, co na to? Normalne pouzivam Rybilku ale teraz som mu dala na noc Bepanten na to.... ☹

jana_toky
29. jan 2011

Taketo mame tie fliaciky po telicku ☹ , neviem, ci to bude dobre vidno.

ziza55
29. jan 2011

@tanija133 podla mna je naj sudokrem tiez som jeden cas pouzivala rybaciu mast a mal zaparenu ritku...sudokrem pomohol a za den to bolo fuc a vela maleho vetraj...nechaj rozbaleneho.. 🙂

jana_toky
29. jan 2011

@tanija133
Bepanten je dobry, ten mu podla mna zaberie. A ma to velmi zaparene? 😲 Lebo rybilka je dobra, ja pouzivam pastu s rybim olejom, co je vlastne tiez to iste, ale iny vyrobca... .

ziza55
29. jan 2011

@jana_toky moja..vy furt nieco s tou kozickou vsak?..nech sa toho cim skor zbavite...bude to asi objednavat mona 77..napis jej...inak ani ja este nevjiem co a ako..asi napises kod tovaru velkost...a este postovne to je okolo 23eur sa to rozrata podla toho kolko nas bude..

ziza55
29. jan 2011

@jana_toky ..nooo presne pasta z rybieho oleja..to sme pouzivali aj my,...a zaparil sa z toho..asi je to individualne..niekomu to robi dobre..inemu nie...ja ten sudocrem pouzivam a sem tam supnem aj tu rybaciu mast...ale nemozem ju pouzivat stale lebo mu to nerobilo dobre

jana_toky
29. jan 2011

@ziza55
no, bohuzial mame stale problem s kozickou ☹ , ale snad sa to upravi, ako bude rast 😝 .
Tak ja jej napisem, nevies, kolko nas je, lebo asi nebudem toho vela objednavat, aby sa mi to vobec oplatilo, ked ratam to postovne. 😀

ziza55
29. jan 2011

@jana_toky zatial asi 3-4?

ziza55
29. jan 2011

ozaaaj baby zajtra mame krstinky..drzte palce nech to dobre dopadne....uz aby bolo po.. 😒

tanija133
29. jan 2011

@ziza55
@jana_toky tak, tak budme vetrat, a ma to tak troku zaparene, take cervene bodky pozdlz tej ciarky v strede. uvidim ako bude zajtra....

tanija133
29. jan 2011

@ziza55 tak drzim palce na krstinkach, nech vam to dobre dopadne a Patko nech ma dobru naladu.... 😉 A fot... 😉

emily327
29. jan 2011

@nivejka my ideme o 6 tyzdnov na preockovanie. A potom sa ide 3 davka toho isteho ockovania v 11.mesiaci 🙂

@mona777 aha tak nic, ja mam toto som si nasla uz davno, ked som kupovala malej topanocky v IRL tak aby som mala predstavu,ze aka velkost na aky vek. Ale ci je to tak aj v praxi to neviem.

@monca1991 ahoj moja, no tvoj drobcek sa narodil tak ako moja mala 4.10. a my mame cca 6300g. Ale vsetky deticky hlavne chlapci co s nami chodia do poradne maju cez 7kg, takze sa tym vobec netrap, vazi tak akurat 😉

emily327
29. jan 2011

@tanija133 @ziza55 suhlasim ja na sudocrem nedam dopustit, od narodenia pouzivame iba ten a malinka ma krasnu dupinku 😉

tanija133
29. jan 2011

@emily327 Tak asi zmenim a zacnem pouzivat Sudocrem.... 😉

emily327
29. jan 2011

@ziza55 drzim palce na krstiny, potom daj vediet ako dopadli cmuk 😉 Neboj bude ukazkove babatko 😉

emily327
29. jan 2011

@tanija133 je fakt super. My sme este zapareninku nemali. Ale je pravda,ze je casto prebalujem.... Ale ten sudocrem je fakt velmi velmi dobry 😉

ziza55
29. jan 2011

@tanija133 ano tani..urcite sudokrem..alebo to striedaj..ja dam obcas rybaciu a este bubchen...ale ked je fakt problem s ritkou..sudokrem vylieci..aj ked je drahsi...250gr balenie stoji 9-10eur..ale stoji to za to..
babyyyyyyyyyy a dakujem potom napisem ako sme dopadli..ci sme vyhnali diablika chichi...ako pan farar hovoril

emily327
29. jan 2011

Inak dakujem za info, neviem kto mi tu dal info,ze maju v Bille akciu na plienky Pampers 😉 DAKUJEM bola som dnes kupit 3 balenia 🙂

emily327
29. jan 2011

@ziza55 tebe farar povedal,ze krstom sa vyzenie diabol z dietatka? Coze?????

me
29. jan 2011

@tanija133 - sudocrem je super, a vydrží dlho, kúp si veľké balenie, fakt sa oplatí, ja som spokojná, predtým som používala rybaciu masť, ale toto je omnoho lepšie

me
29. jan 2011

@emily327 - to akože,pri krste sa zbavuje dedičného hriechu 😉
@ziza55

emily327
29. jan 2011

@me aha no zato 😀 som sa zlakla,ze co to za bludy jej farar narozpraval 😀

tanija133
29. jan 2011

@ziza55
@me Ja ho poznam ten Sudokrem, len zacala som s tou Rybilkou, bola v pohode, ale teraz to uz urcite zmenim. To mi je jedno kolko to stoji, len aby to bolo dobre.... 😉

lenkaoravcova
29. jan 2011

@tanija133 no my mame podobny problem od minuleho tyzdna a vacsinou na vsetko zaberie bepanthen no nepomohol, odporucila mi kamoska Halicar mast a zabrala skus si kupit v lekarni

me
29. jan 2011

@emily327 jéééj, nová foto, pekná

dobrú noc, idem spať, papa

tanija133
29. jan 2011

@lenkaoravcova Spytam sa na nu v lekarni ale aj tak vsetci mi odporucaju Sudocrem, tak uvidim.... 😉

tanija133
29. jan 2011

@me Dobru aj tebe , aj ja to tu uz zatvaram, lebo toto tu je cista zavislost.... 😉