Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
tak aj ja idem brum. Dobru noc 😉
ahojte mam otazku aj vase deticky neustale mykaju rucickami a nozickami??? Tomasko sa zastavi az ked zaspinka inak vkuse kope a trasie ruckami 🙂 ...
@lenkaoravcova moj to nemal a ma to až teraz tak neviem či dávat alebo nie - pre istotu kúpim sampon
@monca1991 je smiesna ta doktorka, to sa neda nechat to dieta od hladu plakat... 😠 My sme odchadzali z porodnice a mal 3100, 1 mesiac 4600 g, 2 mesiac 6150 g, a teraz 3 mesiac 7 500 g, to znamena kazdy mesiac 1, 5 kg... 😠 Velmi pribera, aj ja sa nad tym zamyslam, ale kazdy mi hovori ze je to ok, a aj doktorka je spokojna...Ak je plne kojeny tak to vraj nevadi. Vraj ked zacnu lozit, chodit, tak to vsetko schudnu. Ja s priatelom nie sme tucny, tak nema byt po kom tucny.... 😉
hej normalny olivovy olej.hlavicku nedrazdi ani nevysusa a zabera perfektne
@monca1991 ok díky, mam doma len taky kúpeny v rakusku - v takých lacných potravinách asi si kúpim origiál olivák lebo sa mi nejak nezdá ten co mam doma
inak bud rada že ti tak priberá, moj maly prestal priberať ked ho v dvoch mesiacoch operovali ale pred tým tiež priberal za týžden 450 gramov - takže by z neho bol valibuk. Moja lekarka povedala že ma ideálne miery a váhu ale záleží od neho kolko chce - takže sa mu musíme prisposobiť - je to jeho mliecko
@tanija133 to je individulane, mne sa maly vyhadzal zo sudokremu
chcela by som sa este spytat.ak sa vase malicke uz taha do sedu nechavate ho aj trosku sediet?lebo zevraj sa to nema ale malemu sa to strasne paci
Dobre ranko, ako ste spinkali? My sme zase kojili 4 krat ale po 2kojeni, sme si dali malu medzi nas a dalsie 2 kojenia som odkojila po leziacky a zaspali sme obe ako drevo 😀 Ale dobre sme si zdriemli od 9:00 do 11:00 padli sme obe, tatino zatial nachystal ranajky 😉
@aduska82 aj sa takto hybeme. Malinka nozickami zastavi fakt iba ked spinka 😀 Uz sme sa s mm smiali,ze ju prihlasime na irske tance 😀 Je to normalne. Skor by som sa bala, keby to nerobila.
@monca1991 aj nasa sa taha do sedu, 1x za den jej pomozem do sedu ale len na par sekund. Je to fakt este velmi skoro a hlavne to nie je dobre na chrbatik. Aj pediater vravel,ze to netreba,ze je to fakt velmi skoro a potom deticky neskor maju problemy s chrbticou a musi sa chodit na rehabku alebo na specialne vysetrenia,ze toto by sme asi nechceli. Tak vzdy ked sa mala taha si na to spomeniem.

@me dakujem 😉