Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@hirunka moja rec s tymi poistkami pre deti, my sme tiez na zaciatku rozmyslali a ked sme si to zratali tak sme si povedali, ze nei radsej mu u nas na ucte odlozime
@lenkaoravcova a máš aj nejaké tipy, overených predajcov a tak, lebo aj ja by som asi odtiaľ chcela nakupovať
@lenkaoravcova čo sa týka poistenie tak ked sa mi syn narodil hned ako som prišla prišiel aj poisťovák, dali sme mu Uniqu a venové, je to šporenie aj poistka a ked dovrši 18 presťávame platit ale vyplatené to bude mať v 25 dovtedy idu len uroky, ak by sa oženil skor budu mu vyplatené, dcerku sme nepoistili ale dali sme stahovať bonusy oboch detí na knižku+ to porodné som tam dala. na knižke nejdu velké uroky ale aspon sa neminu ked budu na učte lebo na učte idem nadoraz 😢 😢
@lenkaoravcova ...Leni krásna profi fotečka--si nádherne ovešaná svojimi krásnymi chlapcami 🙂 🙂
ahojte bambulky... 🙂 .....my sme včera akosi neveeli zaspať-malá bola strašne aktívna ešte o pol10.---robila xsichtíky,bľabotala--ako ešte nikdy a celá skákala po posteli ako sa trepala 😀 .....včera celý deň robila svoje autíčko z perami--no bola stále celá mokrá..hihi--no zlatá....včera som sa dozvedela,že mám pisomné skúšky v marci,tak ma skoro prehodilo a mám po vtákoch,lebo nemám ani otázky vypracované--z dejepisu ani netuším,ako ich vypracujem 😖
@ziza55 tá farbička sa dá za 20€ a sa tam poistiť ak sa aj niečo stane rodičovi (vtedy mu veru neodložíš) a tiež úraz a poistenie dieťaťa do zahraniča a kadečo, fakt sa mi to pozdáva, len teraz na to nebudem mať, ale hneď ako sa vrátim do práce to malému dám 🙂 http://www.allianzsp.sk/farbicka
Normálne si mi nasadila chrobáka do hlavy, či by sme to predsa len nezvládli platiť aj skôr 😉
@mircova baby neblaznite s tym poistenim, ak sa vam alebo nedabojze drobcom nieco stane dostanete minimum pretoze to zavisi od bodovania doktorov a viete ako to oni boduju a ked si odlozite nieco na ucet vzdy to mate poruke v pripade nudze.........ale k tomu poisteniu sa nedostanete az tak za 20rokov
baby potrebujem poradit potrebujem novu prebalovaciu tasku taku vacsiu aby sa mi tam vsetko zmestilo neviete mi nejaku odporucit za dobru cenu dakujem
@nivejka och dakujem, profi nie je to je len taka domaca a teda rukz ma riadne bolia y mojich priveskov 🙂
mi máme v Aegone poistku a je lepšia než farbička a aj lepšie podmienky a to nám poradila naša finančná poradkyňa 🙂
@nivejka ty si zlatá moja,ked sem hodíš o čom som predtým písala,lebo veľa krát už neviem --to je moja demencia .....jasne ,že je tam posilka v požiarnej zbrojnici dole v suteréne,ale iba pre svojich členov--hocikto sa tam nedostane
Dnes o 11:36 • 2 deti • Odpovedz
no je to lepšie lebo koľko krát mi tiež jedna z vás odpíše a ja neviem na čo a mne sa to nechce hľadať 😀 😀 😝
takže nie je to demencia len máme dôležitejšie veci na pamäti 😉
aha haha 😀
@nivejka haha divoch nič iné len divoch ...bohvie čo ste robili keď ste ju vyrábali 😀 😀 😀
no to máš blbé a nikoho nepoznáš zo školy?
no s tým pľutím máme niečo podobné malá vyplazí mjazik a fuka ale ešte neurobí ten zvuk len vyletia trochu slinky alebo prejde medzi jazykom a perami vzduch a dnes to spravila a ma opľula 😀 😀 😀 😀
Ja mám dnes sladký deň, stále by som jedla len niečo sladké asi zbláznim 😝
Idem si nastrúhať jabĺčko s piškotkou 🙂 že by som už išla dostať mrchu vtedy som mávala takéto stavy 🙂
@me no ked kupujem nove veci najma pre mna manyela a starsieho syna mam uz nejakzch oblubenzch predajcov, kupujem najma sportove veci, malemu tenisky a next a anglicka
ked objednavam nosene veci dam si iba hladat co chcem aku velkost pripadne znacku a ked najdem pozriem si hodnotenia daneho predavajuceho a potom objednavam.

@ziza55 aj ja by som chcela len som chcela pockat na zajtra, ze tam maju byt nove veci ci?