icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

lenkaoravcova
31. jan 2011

@ziza55 aj ja by som chcela len som chcela pockat na zajtra, ze tam maju byt nove veci ci?

lenkaoravcova
31. jan 2011

@hirunka moja rec s tymi poistkami pre deti, my sme tiez na zaciatku rozmyslali a ked sme si to zratali tak sme si povedali, ze nei radsej mu u nas na ucte odlozime

me
31. jan 2011

@lenkaoravcova a máš aj nejaké tipy, overených predajcov a tak, lebo aj ja by som asi odtiaľ chcela nakupovať

yvett14
31. jan 2011

@lenkaoravcova čo sa týka poistenie tak ked sa mi syn narodil hned ako som prišla prišiel aj poisťovák, dali sme mu Uniqu a venové, je to šporenie aj poistka a ked dovrši 18 presťávame platit ale vyplatené to bude mať v 25 dovtedy idu len uroky, ak by sa oženil skor budu mu vyplatené, dcerku sme nepoistili ale dali sme stahovať bonusy oboch detí na knižku+ to porodné som tam dala. na knižke nejdu velké uroky ale aspon sa neminu ked budu na učte lebo na učte idem nadoraz 😢 😢

nivejka
31. jan 2011

@hirunka ...no jasne u vás v posilke.... 🙂 ..oki dám vedieť dopredu 😵

nivejka
31. jan 2011

@tanija133 ...ty koki Miško má už 7.5kg???....tak to teda máš 100% smotanku moja 😀 ...no krásne a gratulujem 😉
len tak dalej Miško a maminke čoskoro odídu kríže 😅

nivejka
31. jan 2011

@emily327 ..peknú fotečku máš drahá 🙂

nivejka
31. jan 2011

@malemimi ....ty si zlatá moja,ked sem hodíš o čom som predtým písala,lebo veľa krát už neviem 😅 --to je moja demencia 😀 😀 .....jasne ,že je tam posilka v požiarnej zbrojnici dole v suteréne,ale iba pre svojich členov--hocikto sa tam nedostane 😉

nivejka
31. jan 2011

@lenkaoravcova ...Leni krásna profi fotečka--si nádherne ovešaná svojimi krásnymi chlapcami 🙂 🙂

nivejka
31. jan 2011

ahojte bambulky... 🙂 .....my sme včera akosi neveeli zaspať-malá bola strašne aktívna ešte o pol10.---robila xsichtíky,bľabotala--ako ešte nikdy a celá skákala po posteli ako sa trepala 😀 .....včera celý deň robila svoje autíčko z perami--no bola stále celá mokrá..hihi--no zlatá....včera som sa dozvedela,že mám pisomné skúšky v marci,tak ma skoro prehodilo a mám po vtákoch,lebo nemám ani otázky vypracované--z dejepisu ani netuším,ako ich vypracujem 😖

hirunka
31. jan 2011

@nivejka no ja som v tej posilke nikdy v zivote nebola a ani nepojdem..........ale viem kde to je 😀 na poziarnej stanici som uz bola hehe

mircova
31. jan 2011

@ziza55 tá farbička sa dá za 20€ a sa tam poistiť ak sa aj niečo stane rodičovi (vtedy mu veru neodložíš) a tiež úraz a poistenie dieťaťa do zahraniča a kadečo, fakt sa mi to pozdáva, len teraz na to nebudem mať, ale hneď ako sa vrátim do práce to malému dám 🙂 http://www.allianzsp.sk/farbicka
Normálne si mi nasadila chrobáka do hlavy, či by sme to predsa len nezvládli platiť aj skôr 😉

hirunka
31. jan 2011

@mircova baby neblaznite s tym poistenim, ak sa vam alebo nedabojze drobcom nieco stane dostanete minimum pretoze to zavisi od bodovania doktorov a viete ako to oni boduju a ked si odlozite nieco na ucet vzdy to mate poruke v pripade nudze.........ale k tomu poisteniu sa nedostanete az tak za 20rokov

hirunka
31. jan 2011

baby potrebujem poradit potrebujem novu prebalovaciu tasku taku vacsiu aby sa mi tam vsetko zmestilo neviete mi nejaku odporucit za dobru cenu dakujem

lenkaoravcova
31. jan 2011

@nivejka och dakujem, profi nie je to je len taka domaca a teda rukz ma riadne bolia y mojich priveskov 🙂

malemimi
31. jan 2011

mi máme v Aegone poistku a je lepšia než farbička a aj lepšie podmienky a to nám poradila naša finančná poradkyňa 🙂

mircova
31. jan 2011

@hirunka niečo na tom bude, ale aj tak sa poradím z mm a ešte sa uvidí, najviac ma odrádza to, že poistku musím platiť stále a šetriť môžem keď mám dám, keď mi nezostane nedám. 😉

malemimi
31. jan 2011

@nivejka ty si zlatá moja,ked sem hodíš o čom som predtým písala,lebo veľa krát už neviem --to je moja demencia .....jasne ,že je tam posilka v požiarnej zbrojnici dole v suteréne,ale iba pre svojich členov--hocikto sa tam nedostane
Dnes o 11:36 • 2 deti • Odpovedz

no je to lepšie lebo koľko krát mi tiež jedna z vás odpíše a ja neviem na čo a mne sa to nechce hľadať 😀 😀 😝
takže nie je to demencia len máme dôležitejšie veci na pamäti 😉
aha haha 😀

malemimi
31. jan 2011

@nivejka haha divoch nič iné len divoch ...bohvie čo ste robili keď ste ju vyrábali 😀 😀 😀
no to máš blbé a nikoho nepoznáš zo školy?

no s tým pľutím máme niečo podobné malá vyplazí mjazik a fuka ale ešte neurobí ten zvuk len vyletia trochu slinky alebo prejde medzi jazykom a perami vzduch a dnes to spravila a ma opľula 😀 😀 😀 😀

hirunka
31. jan 2011

@mircova ved presne to.......ked mas usetris ked nemas nedas a platit nam povedali v koooperative ze minimum je 30 eur mes. je dost hlavne ked skonci materska a dostaneme len 200 eur rodicovsky

ziza55
31. jan 2011

@mircova len zas na druhej strane si nutena to platiti kazdy mesiac...hm kamoska ma farbicku..zevraj plati 21eur mesacne...ztoho 18setrenie a 3eura na poistenie..

malemimi
31. jan 2011

@hirunka no ja som v tej posilke nikdy v zivote nebola a ani nepojdem..........ale viem kde to je na poziarnej stanici som uz bola hehe
ja som chodila a aj som mala osobného trénera 😝 😀 😀

mircova
31. jan 2011

Ja mám dnes sladký deň, stále by som jedla len niečo sladké asi zbláznim 😝
Idem si nastrúhať jabĺčko s piškotkou 🙂 že by som už išla dostať mrchu vtedy som mávala takéto stavy 🙂

malemimi
31. jan 2011

@hirunka ja som teraz kooperativu rušila sú to hajzli poznám pár ľudí ktorí mali problém a kooperativa im nevyplatila peniaze neprávom !!! tak som aj ja teraz rušila a mám s malou tu Aegon

malemimi
31. jan 2011

@ziza55 ja som robila v allianz 😉

mircova
31. jan 2011

@ziza55 no len keď skončí MD tak si moc neviem predstaviť, kde zoberiem 21€ každý mesiac 😝 však uvidím po MD zatiaľ asi len dáke to euro (čo malý dostane) odložím na účet 😉

lenkaoravcova
31. jan 2011

@me no ked kupujem nove veci najma pre mna manyela a starsieho syna mam uz nejakzch oblubenzch predajcov, kupujem najma sportove veci, malemu tenisky a next a anglicka
ked objednavam nosene veci dam si iba hladat co chcem aku velkost pripadne znacku a ked najdem pozriem si hodnotenia daneho predavajuceho a potom objednavam.

hirunka
31. jan 2011

@malemimi posilka sama o sebe je fajn ale nie ta co je u nas

hirunka
31. jan 2011

@malemimi ja som si povedala ze radsej budem odkladat tolko kolko mozem, to co mala dostane od babiek a tak tiez poodkladam a hotovo..........neverim poistovniam.......moja mama si setrila dlhe roky cez poistovnu a ked jej vyplatili tak dostala smiesnu sumu

malemimi
31. jan 2011

@hirunka hihi no to neviem ako vyzerá u vás 😉
mi máme aj knižku pre malú 😀
veď hej ...