icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

tanija133
31. jan 2011

@emily327 Taktiez som malinkemu davala kvapky Ocu flash, su cisto bylinkove, a zaberaju okamzite.... 🙂
Ja som bola minuly tyzden u kadernicky, tiez lebo som vlasy uz mala strasne dlhe, chcela som iba dorovna skratit o 5 cm, a skoro ma tam porazila, za prve bola som tam hodinu a pol, a to bolo iba umytie, skratenie a vyfukanie..Priatel bol uz na nervy z krpca, lebo krpec vecer ked mna nevidi, tak byva nervozny a za druhe, za to NIC som zaplatila 25 E, nie ze by som nemala, ale mi to pripada trosku prehnene ta cena.... No tam pod nami uz vzivote nepojdem, len som tam isla koli tomu , lebo je to pod nami, nech nikde daleko nejdem, ale stacilo mi. Inde za polovicu casu a aj penazi... 😉

tanija133
31. jan 2011

@ziza55 sranda s Patkom, jak sa ti dokadil pred tym krstom, si to viem predstavit, spotena, nervozna.... 😀

tanija133
31. jan 2011

@nivejka Odpust Simi, ale ja som len Miskova zeriavnicka, ine zakazky neprijimam... 😀

tanija133
31. jan 2011

@adrika202 Drzim palce na ockovani 😉 my sme sa trapili 2 dni po ockovani s teplotkami.... 😠

mona777
31. jan 2011

@me je to neuveritelné ako si tlačí tam hlavičku - ja sa tiež bojím že sa zadusí - ale ked ho vidím ako sa v tom vyžíva tak mu tu plienku nechám - ale chodím sa stále pozerať na neho - teda sledujem ho

sofia2008
31. jan 2011

@mona777 ja som takto spala az do 6 rokov aj s cumlom 🙂

tanija133
31. jan 2011

@jana_toky Chudatko Adamko, nech sa vyliecite co najskor.... ☹

sofia2008
31. jan 2011

@tanija133 prosim ta, co si davala malemu, ked mal teplotku po ockovani? ja mam panadol sirup aj paralen cipky, tak neviem, co je lespie? asi sa s babom nemoze ist von, ked ma teplotku..dik

emily327
31. jan 2011

@tanija133 ja som bola u kadernicky presne to iste mi robila ale skratila mi to minimalne o 10cm, lebo ja som to uz mala prilis dlhe. A mne rastu vlasy velmi rychlo, tak som aj tolko chcela. Trvalo to cca 20 minut a zaplatila som 10 euro. Umytie, ostrihanie, vyfukanie. A do toho tam maju kozmetiku a tu babu ako tak z videnia poznam, videla,ze mam na tvari tolko hovadin,ze hned mi davala taku vodicku,ze je fakt super, bylinkova a zabera hned, ze si to mam urcite zobrat. Tak som tam vseho vsudy nechala 16 euro. Ale 25 E je fakt velmi vela, nech sa na mna nehnevaju....

tanija133
31. jan 2011

@mona777 Tak super, tie 2 je to fakt zataz, to boli take supy...Ja tej mojej dr. asi poviem nabuduce na preockovani, nech nam to tiez takto spravi... 😉

tanija133
31. jan 2011

@mona777 Ja by som sa bala tiez ze sa zadusi, ale vyskusam zo srandy.... 😉

me
31. jan 2011

@mona777 - tak to musí byť milé, zajtrá vyskúšame 😀 😀 😀

mona777
31. jan 2011

@tanija133 skús jej to navrhnúť. Mne to navrhla lekárka - povedala mi aby som si povedala či naraz obed injekcie alebo po jednej. Lebo videla že sa bojím - a dobre som spravila zdá sa

tanija133
31. jan 2011

@sofia2008 To ti staci Panadol sirup, a aj Paralen cipky, ja som davala Paralen sirup a skusala som davat Nurofen cipky, ale moj krpec cipku neudrzi, hned ju vyprdne... 😉 Tak som davala iba sirup. Ale vraj cipky zaberaju okamzite, Sirup neskor...A daj mu urcite hned studene obklady, alebo vinove obklady na to miesto vpichu, aj ked bude plakat.

tanija133
31. jan 2011

@sofia2008 A urcite v ten den nechod s nim von, a ani pri teplote... 😉

mona777
31. jan 2011

☹ 😉 @tanija133 @me vyskusajte s tou plienkou ja normálne žiarlim na tú plienku - aj teraz som bola už 4krát mu tú plienočku potiahnúť lebo sa úplne do nej zaboril

sofia2008
31. jan 2011

@tanija133 dik za radu 🙂

malemimi
31. jan 2011

@monca1991 mi nemáme v allianz...ale Aegone

@nivejka no práve zo školy nepoznám nikoho a keby aj zrazu nie je ani nikto ,kto by mi pomohol--vieš ako to je,ked chcú niečo odomňa ja sa hned posnažím a ked chcem ja zrazu nikto,tak už sa radšej ani nepýtam..dnes som zamestnala moju mamu,nech mi vypracuje prvých 5 otázok--ved je aj tak doma a chce,aby som si školu spravila,tak nech sa aj ona pričiní
hihi no jasné poznáme také...
jee no super aspoň nejaká pomoc 😉

emily327
31. jan 2011

@nivejka dakujem, foto som uz chcela zmenit davno, len akosi na to nikdy nebola vhodna chvilka 🙂

@adrika202
@ziza55
@sofia2008
dakujem babulky, uvidim, ak to bude zajtra este take zle,tak pojdem do lekarne kupit. 🙂

@malemimi no dobre dnes mrzlo,ze? s kadernickou som ako tak spokojna, tu mame iba jedno kadernictvo, tak moc nenavyberam ☹

@adrika202 drzim palce, na zajtrajsie ockovanie, ak si nie si ista ci je maly v poriadku, tak ho nedavaj ockovat a pockaj 😉

@mona777 zlatinko nasa mala bez tej plienocky nezaspi. Ona ju ma vzdy pod hlavickou. A tuli sa k nej krasne a vzdy zaspi iba s plienockou, dokonca aj ked lezka pri mne na sedacke musim jej nieco dat, aby sa mala k comu pritulit 🙂 To su take mojkadla tie nase babatka 🙂 Nie vsetky deticky to robia, ja sa tesim,ze moja ano 😉

emily327
31. jan 2011

@lenkaoravcova Leni, ty si rodila v Ruzinove?

mona777
31. jan 2011

@emily327 to je milé 😅

lenkaoravcova
31. jan 2011

@me ja som si obejdnavala minuly tyzden tam 🙂 pozri si rucite hodnotenia vzdy ked su pozitivne nemas sa coho bat 🙂

lenkaoravcova
31. jan 2011

@mona777 my tak spavame, on do nej zabori hlavu a s dudkou alebo bez zaspi, je to uplne normalne 🙂 a ked nechces davat pleinku kup mi takeho maznacika plysoveho to maju deticky tiez radi, ale u nas aj tak 😀 yvhrava plienka

lenkaoravcova
31. jan 2011
yvett14
31. jan 2011

bambuľky vy ste tu spominali to objednávanie s toho angl. linku, a niektorá tu spominala že ked sa to platí musiš dať čislo učtu a oni si zoberu peniaze, tak nejak, ale to nie je nebezpečné dať čislo učtu?? len sa chcem spýtať a dnes som volala so sesterkou z anglicka a ona mi posielala balik ako obálka a platila 4 libry, tak potom tých 23 libry sa platí za kolko aku gramáš, ked ona za pár deka platila tolko, poslala mi jedny dupky a jedny šatočky v obálke. ak mi viete povedat prosim napiste lebo ja s toho linku chcem dost veci a fakt sa obávam kolko bude dobierka siky cmuk

adrika202
31. jan 2011

@yvett14 to je jedno kolko vazi balik,poštovne je rovnake 🙂 a dat čislo učtu nie je nebezpečne ,oni si to stiahnu podobne ako ked platis napr: za elektriku inkasnym sposobom ze si sami stiahnu peniaze.

adrika202
31. jan 2011

@emily327
@tanija133 dakujeme,dufam že to zvladneme..Marco teplotuje ale zatila nic ine,uvidime co povie doktorka,mozno Samuela ani nezaočkuje,kvoli inkubačnej dobe,ak nahodou ochorel od Marca...ach jaj tieto chorobky 😖

ziza55
1. feb 2011

@yvett14 a ty si chces moja objednat sama aj ked to bude tych 23libier?skus napisat tej monike co sem pisala ..ona zevraj odtial objednava vo velkom a tu to predava za drahsie..ona ti iste napise ako je to stym postovnym..a nemala by si lepsie keby nas bolo viac tu v ba ze by to doslo sem...a potom by ti to niekto kto to ude objednavat odtialto preposlal na tvoju adresu...ved to nebude vela v ramci sk

ziza55
1. feb 2011

@tanija133 ty kokos dobra palka...nevediaa co pytat...ale co uz ked chceme byt pekne aj pri drobcoch 😉 ..ale kozmeticky detto...sice na kozmetike som uz rok nebola..a asi ani dalsi rok nepojdem...ty chodis?
ja som bola u kadernicky pred vianocami..spravila mi par pramienkov meliru..podstrihla ofinu len...vyfukala a ze 38eur..a to mi povedala frajerova segra ze je lacna..hm..tiez som cakala menej troska

me
1. feb 2011

@lenkaoravcova - krásny chlapci 🙂
no veď tie veci sú vlastne tie z anglicka z tej stránky čo sa tu bavíme, baby odtiaľ nakupujú a tu predávajú, našla som tú súpravičku lonsdale za 12 € + 1,40 poštovné, to sa ešte dá, ale tie tenisky sú o dosť drahšie ☹
musím si nájsť čas a dobre to popozerať