icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

jammka
3. feb 2011

@emily327 diky za radu, dobre vediet, ze to nase mliecko je taky vseliek🙂 mne sa minule podarilo nahodou jej nastriekat do ocka, lebo sa metala, tak som sa zlakla, ale teraz aspon viem, ze to bola prevencia 😀

emily327
3. feb 2011

@jammka 😉 no nevravim,ze to zaberie na kazdu vec a pre kazde dietatko, ale aspon vieme,ze ak to vyskusame a nezaberie, nic sa nestalo 😉

me
3. feb 2011

@jammka - krásne bábätko

lenkaoravcova
3. feb 2011

@ziza55 som pisala Monike dnes, ze ja asi nakoneic nic neobjednavam, lebo co som si aj nasla, nemali velkost, takze kaslem nato

me
3. feb 2011

@nivejka - nóóóó, iná kočka, netipovala by som ti ani 30, fakt 😉 😉 😉

me
3. feb 2011

@mona777 - moni, ako ste dopadli s malým, je OK ?

jana_toky
3. feb 2011

@emily327
jej, tak to je super, ze to pomohla, parada. 🙂

yvett14
3. feb 2011

@emily327 miláčik ty už dostaneš rodičovský?? tebe nepredlžili o dalšich 6 týždnov matersku?? či som niečo nepochopila? 😅 😅

yvett14
3. feb 2011

@emily327 haha ked som došla s porodnice tak mi na dvere zaklopala taká stará krava čo ma stále buzerovala ked som bola tehu aka som tučná- tak zaklopala a vraj či jej nenakvapkám do ucha materské mlieko, tak som ju poslala kade ľahšie-krava, nech aj ohluchne. 😀 😀

nivejka
3. feb 2011

@jana_toky ...to sme boli objednaný už nejaký ten mesiac tej neurologičke,ale naša pediatrička to potrebovala skôr toto vyšetrenie--kvôli očkovaniu,tak sme už boli v Modre--dnes sme na Kramároch ani nešli--už som nemala nervy niekde vyčkávať --no otras z malým bábom 😒

nivejka
3. feb 2011

@jana_toky ...kožná nás poslala na tieto všetky vyšetrenia ako sono,neurologia,očná a potom naspäť z výsledkami ku kožnej--a toto zase kvôli tomu hemangionu--no aj očičká jej veru pozerali a kvapkali--no ale našťastie je to ok..na tom hemangione má už malinké bledé fliačiky,tak podľa mňa to bude pomaly miznúť--no ale uvidím zajtra,čo povie kožná--takže vstávam ráno o 5.hod--bléééé,aby sme boli okolo 7.mej na Kramároch 😒

nivejka
3. feb 2011

@ziza55 ...ako vždy otras deň u lekárov--no a ešte zajtra a potom letím na skúšku a verím tomu,že mu tam ani neceknem--ako budem vystresovaná a unavená..achhh jááj

ziza55
3. feb 2011

@yvett14 😀 😀 ha ha..som sa nasmiala ze chcela nastriekat mlieko...lopatou po krizoch by som jej dala...co nema chrbtovu kost?

ziza55
3. feb 2011

baby mozem ist na plavaren ked kojim?ze ci nevadi ked tam bude studensia voda

nivejka
3. feb 2011

@emily327 ..dakujem moja...inak dnes je celý deň malá nejaká čudná ako keby na ňu niečo liezlo--stále je unavená a očká ma podráždené--možno aj tými kvapkami,čo jej kvapkali--no snad nebude chorá ☹

nivejka
3. feb 2011

@me ---no zase nepreháňaj..hahhaha--ale díky 😀

malemimi
3. feb 2011

@emily327 ach jaj zlá migréna.... 🙄 ☹
hmm no škoda že ti ten vzuch nepomohol
to ako robíš že ti malá tolko spí vonku teda v kočíku ...mne sa po hodine zobudí...
s tým mliečkom mi to tiež niekto radil ale nechcela som tomu veriť tak som dávala tie kvapky ...

Baby aj vam sa zda,ze je tato zima nekonecna? Uz nech je jar fnuk Tuto sobotu uz musime ist pozriet ten sportovy kociar, dufam,ze nieco najdem podla svojich kriterii a objemu penazenky
Ale musim sa pochvalit, dnes mi volali zo zdravotnej poistovne,ze mi posielaju karticku poistenca jupiiiiiii som sa bala,ze budu potrebovat 1000 dokladov z IRL ale netrebalo iba jeden a cestne prehlasnie, tak sa tesim. A rodicovsky by mi mal prist 17-teho za januar, tak aj to som rada,ze som vybavila. Dufam,ze mam na dlho pokoj s uradmi.
................no ani ne len dlho bolo teplo a aj teraz sa má zase otepliť...
no super že ti tieto veci tak vyšli dobre...
@jana_toky no, prave sme sa vratili od pediatricky.
6700g, 61cm, 41hlavicka.
Fliaciky sa nezlepsili, to ideme zajtra na kontrolu ku koznej, ockovat este nemozeme.
Palceky, no nevyjadrila sa, zarasteny nechtik nie je, mam sa zajtra opytat koznej.
...........juuu no tak to je iná váha !!! 😲 😉 super
no uvidíte zajtra čo vám povie....

@jammka tak to je sikulka, tymto tempom pomaly mozme znizovat postielky, aby nam z nich nevypadli
.... no tak tak 😀 😀 ona je večne inde ako ju položím...preto ju na posteli veľkej musím dať do stredu a všade naokolo dať paplóny a vankúše a aj tak sa o ňu bojím 🙂

malemimi
3. feb 2011

@nivejka no to vstávanie ti nezávidím 😖
hmm uvidíš zvládneš tú skúšku
@ziza55 baby mozem ist na plavaren ked kojim?ze ci nevadi ked tam bude studensia voda
...........no ti neporadím...

me
3. feb 2011

@ziza55 - ty počúvaj ty si riadne aktívna mamina, všetko stíhaš ešte aj plaváreň, bože baby ako to robíte, veď ja som jak citrón vyžmýkaná

@ziza55 - ozaj dnes som si urobila radosť a kúpila som svietiaci dudlík a ten hrnček MAM v lekárni , je pekný
/ ružový bol krajší 😀 / a stál 4,50€ no a na tej ich stránke 7€

emily327
3. feb 2011

@yvett14 milacik, ja som poberala z irska matersku a ta je iba 6 mesiacov, preto som uz na rodicovskom 😉 Ale je pravda,ze to bola ina materska ako tu na Sk 😉
@nivejka nie je za co moja, no dufam,ze nieco v tej nemocnici nechytila 😢 A mozno je aj ona unavena 😉

@malemimi no malinka vonku krasne spinka, vzduch a kolisanie v kociariku jej asi robi dobre 😉 A ked nespinka, tak nikdy neplace ked je von 😉 A aj ked sa zobudi, tak po chvilke zaspi, sak co bude robit, ked sa chuda nevie ani pohnut.

@me aky svietiaci dudlik si kupila? My mame uz davno Avent co svieti v noci - resp.foskorkuje 🙂 A ta flasa, dobry rozdiel cenovy ☹ Nie vsetko co je na nete je lacne, to je pravda.

yvett14
3. feb 2011

@emily327 tak to hej, nevedela som, nejak som to tu nepostrehla, no mne na matersku ešte musi socialka doplácať, tak dobre na tom stojim s platom po 18 rokoch v jednom podniku-štátnom ☹ ☹

malemimi
3. feb 2011

@emily327 no malinka vonku krasne spinka, vzduch a kolisanie v kociariku jej asi robi dobre A ked nespinka, tak nikdy neplace ked je von A aj ked sa zobudi, tak po chvilke zaspi, sak co bude robit, ked sa chuda nevie ani pohnut.
.........no moja preto kňučká, že je natesno nemá rada tie overali chvíľku je ticho ale za chvíľku je hore...a tiež miluje to natirasanie ...s ňou chodím po tráve ( snehu ) tak spinká ale ona aj tak moc nenaspí cez deň teda aspoň nie v kuse a keď áno tak to je výnimočné

mona777
3. feb 2011

@me ahojte baby teraz som skončila - malý reval od piatej a dvíhal bruško akoby chcel urobiť mostík a pritom sa zlostil - ale poriadne akoby tlačil do gatí. Lekárka povedala že mu nič nie je poslala ma zajtra na ušné - že možno ho bolí ucho - no obávam sa že toto ucho uričte nie je - bojim sa že sa mu niečo stane: nechce papať - skoro nič nezjedol . a doktorka že mu nič nieje. Inak vážila ho a merala má 6490 g a 66 cm. dost ma nízku váhu a este toto ☹ ☹

Baby idem vam odpísať a objednať ten tovar

emily327
3. feb 2011

@yvett14 nevadi pohoda moja 😉 Len ti poviem,ze je to riadna zmena mat rodicovsky a nie matersku ☹

@malemimi tak to my spime cez den vzdy minimalne 3 hodky v kuse 😉 Ale zato tvoja spinka v noci,ze?

yvett14
3. feb 2011

@emily327 a ty si nemohla požiadať o to predlženie na sk aj ked si mala z irska materku?? sice by to boli papierovačky kym by ti vypočitali na tých 6 týždnou..... a to už máš tých 190 ečok?? nie je slast, čo?? ani do roboty sa mi nedá ist lebo nemám na koho nechať malu a vraj maju rod.dovolenku predlžiť na 5 rokov

me
3. feb 2011

@emily327 - tiež MAM dudlík
@mona777 júúj, to mi je ľúto,

me
3. feb 2011

@malemimi - malý tiež lúbi vonku spať, keď ho kočíkam tri hodiny tak tolko aj spí, len kto by to vydržal tolko kočíkať, takže len výnimočne keď stretnem nejakú mamičku a kecáme, inak som vonku väčšinou 1-2 hodky 🙂

me
3. feb 2011

nejak mi dnes nespravila ešte dobre tá vychádzka, dala som si paralen a preventan / ako mi poradila adrika / a idem si lahnúť, zajtrá vás dočítam

@mona777 - super, že už objednávaš, tešíme sa, papa

dobrú nôcku všetkým 🙂

emily327
3. feb 2011

@yvett14 nie to by mi asi ani nic nevypocitali, kedze som posledne 4 roky nepracovala na slovensku a hlavne som si neplatila socialku. Neriesila som to. A je fest nefer,ze mam iba 190 euro a pracujem uz 13 rokov a platim si odvody ☹ Ale kaslem uz na to, nie je to slast poviem ti,ze mame co robit aby sme prezili. Keby sme nemali uver, tak pohoda. Nejako bolo, nejako bude. Ja viem aj z mala usetrit, tak dufam,ze sa to podari aj teraz. A ty by si uz sla do prace? My chceme coskoro druhe babatko, tak uvidim ako to bude, lebo ak budem chciet dat Sonicku do skolky a nezoberu mi ju do statnej, tak si to hodim. Lebo 350 euro mesacne nie je sanca popri rodicovskom platit ☹ Nie je to lahke.

sofia2008
3. feb 2011

ahojte..prajem pekny vecer..mam taku otazku..pretacaju sa vam uz babatka na brusko? mna sa to teraz pytala dr., ci sa uz mala pretaca 😕 nie je to este skoro?