Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@emily327
no, vraj vobec nie su tie utierky dobre pre detsku pokozku. Ja som ich ale testovala a vobec sa mi doteraz maly nevyhadzal. Ale vraj by sa to mohlo objavit aj na zadocku... .
Zvladnem to bez mliecnych vyrobkov (aj ked ich zboznujem-hlavne syry), skor mam obavu o tvorbu mliecka, ked ich "vysadim". 😒
@horalka777
dakujem krasne 😉
aj ja sa pripájam ku gratulantom a prajem Veronikám všetko najsamkrajšie a najsamlepšie a hlavne zdravíčko celým rodinkám. a Soničke ku 4 mesiačikom kopu elánu aby maminka vedela že ju má!! 😀 😀 😀 cmuk
@horalka777 dakujem
@jana_toky o mliecko sa vobec neboj, mlieko sa netvori z mlieka 😉 Ide len o to, aby tebe nechybal vapnik..
tak boli sme dve hodiny vonku 😀 a malá ešte spinká na balkone no musela som utekať domov skoro som sa zašťala 😀
@jana_toky aj mne pediatricka vravela, aby som vlhcene utierky pouzivala iba minimalne, max. pri cestovani...
ja ich ale pouzivam a mala mala zatial len raz vyhadzany zadocek, ale sudocrem jej na to hned zabral. ja jej umyvam ritku len ked kaka a vzdy ju necham na chvilu bez plienky, nech si ritku poriadne vyvetra 😉
ale vo vasom pripade je to asi o inom, takze drzim palce nech ma Adamko co najskor kozicku v poriadku!
holky dnes som len tak malej merala teplotu a že 37... je to OK
maminky velmi by ste mi pomohli ak by ste si nasli cas na vyplnenie tohto kratkeho dotaznika:
http://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/bio-ko...
dakujem
Ked to tu tak pisete, neda mi sa opytat, lebo teraz fakt neviem ci robim dobre, malinkej uz od narodenia utieram ritku VZDY iba vlhcenymi vreckovkami a po kazdom prebalovani jej natieram dupku sudocremom.... Je to v poriadku? Ci kremik sa ma pouzit, iba ked je zaparenina a vlcene vreckovky, tiez iba vynimocne?
@emily327 ahoj moja, ja vzdy kus utriem ritku ked je pokakana vlhcenymi utoerkami, potom jej v umyvadle umyjem ritku a natieram len ked ma trochu cervene, skoro nikdy 🙂 a mam kadejake sudocrem, rybilku , niveu , bepanten, podostavala som 😅
a pocuj moja, dnes mi mala absolutne odmieta lave prso, kus pocicia, uz uz aj citim ze by slo mlieko,ale ona ani za svet nechce tahat uz, tak dam pravy prsnik, ale velmi malo taha, ja mam strach ci vobec rozkojim este... 😢 a ci jej to vobec staci
@zuzana_m neboj moja staci, inak by ti plakala hladom. Musis ju prinutit sat aj z toho laveho prska. Ja viem,ze je to tazke ked nechce, ale my mame to iste, viac kojim z toho praveho ako laveho, uz som sa s tym zmierila,ze je to tak. Hlavne,ze mala je spokojna. Hlavu hore, pozitivne mysliet a mliecko bude 😉 drzim velmi palce
@emily327 snazim sa ale ani za svet len vrieska potom, rozmyslam ze dam najprv pravy, nech sa naleje do laveho, a potom lavy, ze jej hned pojde mliecko tak mozno bude tahat aspon trochu...joj ako dobre bolo kym sme mali krasne mliecko a chceli papat nie? a ja som sa jedovala ked furt chcela, a teraz naopak....tak je spokojna,mozno len ja mam pocit ze skoro nic neje, ale inac cika aj kaka, aj si pospi,hm, tak asi ano (klop klop klop)....a dakujem 🙂
@emily327
kremik na ritku treba pouzit vzdy po kazdom prebaleni a co sa vlhcenych utierok tyka, tak to je indivindi. Ale lekarky-hlavne kozne ich vobec neodporucaju. Mozu obsahovat nieco, co neurobi kozicke dobre, aj po dlhsom case.
My sme tiez doteraz pouzivali len vlhcene utierky, nikdy na ne Adamko nezareagoval vyhadzanim, tak som to brala, ze je to ok. Ale teraz budem radcej pouzivat len vodu a vlh. utierky len v noci a na cestach... . Vy ste ale s malickou ok, tak sa neboj a kludne ich pouzivaj dalej. 😉
@jana_toky som jej volala a povedala mi že ona na nom nič nevidí a mam mu dať espumisan a bio-gaiu
ja si myslím že ma niečo s črievkami - bruško ma OK ale od operácie v oktorbri toto robil aj na prse a teraz ako ho pichali tak znova - možno niečo tam kde ho operovali .- možno mu to zle zriastlo alebo ja neviem ale mam strach. neviem čo idem robiť ☹

@jana_toky jasne ze to nema od mrazu, to je co za dr, ta kozna... 😠 drzim palceky, nech sa to zacne hojit 😉