Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@mona777 Caf, nedostala este, mne chodieva materska vzdy medzi 10-15. tym v mesiaci, tak maju este cas 😉 Tak to asi preto som im dva krat odovzdavala rodny list, koli novemu systemu.....Som zvedava co ti povedia. A spytaj sa aj na rodicak, kedy treba o to ziadat, alebo ked bude dlhy den, tak tam poobede mozeme skocit spolu, ja to mam na pesika...10 minut... 😉
inac ma pobavila dnes moja kamoska, ked sa ma opytala, ci sa nenudim doma 😀 ale takym vaznym hlasom..hovoirm, ze ani nie 😀
@sofia2008 ach baby vobec Vam nezavidim , urcite ste sa museli citit hrozne, ked Vam deticky odmietaju prsnik, , nikdy som si nevedela predstavit co moze byt na kojeni krasne,a teraz to uz chapem, je naozaj krasne, ja plne kojim a ten moj zuzliak , maly prisavnik by stale len papal a papal, vzdy hladny a tak aj vyzera, mala buchticka.....Urcite si nemozete vycitat, urcite Vas aj tak vasi drobci miluju, ved ste ich mamiky a to oni citia a potrebuju Vas...... 😅
@mona777
inac baby už je vela hodín čo nespíte? či odsávate ako ja? 😀 😀 😀 😀
@mona777
@tanija133
ved to, ale my na vsetko zle zabudneme 😵 my okrem kojenia stale mame problem s papanim, normalne papame len posledne tri dni, normalne znamena 6xdenne po 120ml..nasej sa po case aj flasa znepacila a nechcela vobec jest ☹ boli sme aj u dr., ale nepomohla, jedli sme ledva 5xdenne po 70ml, aj to sme pili na dvakrat, teraz je to uz lepsie..ale stale papame, ked spime, mala mi vypije flasu, ked je hore, len raz denne, aj to sa babreme 25minut..no furt nieco 😠
@sofia2008 toho sa obávam že tak skončím aj ja a malý začne odmietať aj flašu. Jedna laktačná poradkyna povedala ,že detičky ktoré začnú odmietať prso neskôr odmietajú aj flašu a niektoré skončia na infúziach - moj tiež v poslednej dobe štrajkuje tak dúfam že to nejak prekonáme - ale obávam sa toho
@tanija133 ahojky, treba ked ti bude koncit materska, ja tiez presne na tyzdne neviem kedy mi konci no zaciatkom maja to asi zacnem riesit dala mi vtedy ked som bola s materskou teta nato aj tlacivo, tak to vyplnim a odnesiem tam v maji.
@emily327 moja a nas nejake tipy na ten kocik aky by si chcela?
@ziza55 zacnu pomaly s poharikom sa ucit signal na prvom ale na druhom sa uz davaju pod vodu 😀
ahojte kočandy,tak mi sme od piatku ležali ako mrciny s mm,on na atb ja na vitaminikoch a napotvoru to zlapal aj drobček a od včera teplotuje...sme boli s nim dnes rano tak mu robila crp,tak ze na tab to nie je,tak len panadol a cebion...chudatko male...otrasny virus..
@ziza55 Ahoj Zuzi taketo nieco?
@lenkaoravcova to je nádhrné - ktovie aké to je na telo - či nepicha

@jana_toky Ja by som tiez chcela zacat v maji, a tiez nemam nic proti tej Alve v Trnavke, kamaratka tam chodila a bola velmi spokojna, sice to uz bolo aj pred 5 rokmi, ale neva....Mam to aj celkom blizko,tak uvidime , mozno sa tam stretneme.... 😉