icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

tanija133
6. feb 2011

@jana_toky Ja by som tiez chcela zacat v maji, a tiez nemam nic proti tej Alve v Trnavke, kamaratka tam chodila a bola velmi spokojna, sice to uz bolo aj pred 5 rokmi, ale neva....Mam to aj celkom blizko,tak uvidime , mozno sa tam stretneme.... 😉

mona777
6. feb 2011

@tanija133 ahoj dostala si už zo socialky dokedy mas matersku po novom? ja tam idem osobne tento tyzden - je to pri slovanete v tej budove. Vraj im nasadzovali nový systém tak to nemali spracované - a minule zase bola na PN tá čo posiela obálky 😀 😀 😀

mona777
6. feb 2011

@ziza55 no ja som na teba normálne zvedava - ked sa stretneme k voli tomu tovaru z anglicka - ty vykupuješ všetky obchody - budeš typ-top oblečená - to aby som sa nahodila ked prídeš 😀 😀 😀

emily327
6. feb 2011

@mona777 ja si tiez zizu predstavujem ako nahodenu modernu mamicku 😀 Ja chodim na prechadzky v teniskach a mikine a ona urcite podla najnovsej mody 😉 To aby sme sa fakt nahodili, ked sa s nou stretneme 😀

tanija133
6. feb 2011

@ziza55 Ja som na tu stranku kukala, a vsimla som si tiez ze sa to tam neda objednat, ja zajtra pojdem kuk do Auparku a poviem Vam, ze co tam maju, aj ked si myslim ze do Avionu chodi menej ludi a maju tam tym padom lepsi vyber....No uvidim zajtra.... 😉

tanija133
6. feb 2011

@mona777 Caf, nedostala este, mne chodieva materska vzdy medzi 10-15. tym v mesiaci, tak maju este cas 😉 Tak to asi preto som im dva krat odovzdavala rodny list, koli novemu systemu.....Som zvedava co ti povedia. A spytaj sa aj na rodicak, kedy treba o to ziadat, alebo ked bude dlhy den, tak tam poobede mozeme skocit spolu, ja to mam na pesika...10 minut... 😉

sofia2008
6. feb 2011

@mona777 😠 no ved my im to potom porozpravame, ked budu velke deti, ze co to s nami robili 😠

sofia2008
6. feb 2011

@mona777 podla mna nevadi, ved tam nie je cely den 🙂

sofia2008
6. feb 2011

inac ma pobavila dnes moja kamoska, ked sa ma opytala, ci sa nenudim doma 😀 ale takym vaznym hlasom..hovoirm, ze ani nie 😀

jammka
6. feb 2011

@malemimi neviem ci myslime na to iste ale choroba z bozkavania je infekcna mononukleoza... ja som ju mala, ked som mala 18. a moze byt aj od zvierat, napr. ked ta oblizne

mona777
6. feb 2011

@tanija133 o rodičák sa žiada pri Poluse v tej budove - tušim je to mestsky úrad BAIII - ale jasne spytam sa - lebo oni musia zase potvrdiť taky ľajster ktorý treba zaniest na ten mestský úrad - ja to mam vyplnené - len nemam tam doplený dátum poslednej materskej čičo

mona777
6. feb 2011

@sofia2008 obávam sa že tým naším krpcom to bude úplne jedno ako sme sa trápili ked boli malí - ked už budú "velkí" tak sa nam akurát tak vysmejú 😝

tanija133
6. feb 2011

@sofia2008 ach baby vobec Vam nezavidim , urcite ste sa museli citit hrozne, ked Vam deticky odmietaju prsnik, , nikdy som si nevedela predstavit co moze byt na kojeni krasne,a teraz to uz chapem, je naozaj krasne, ja plne kojim a ten moj zuzliak , maly prisavnik by stale len papal a papal, vzdy hladny a tak aj vyzera, mala buchticka.....Urcite si nemozete vycitat, urcite Vas aj tak vasi drobci miluju, ved ste ich mamiky a to oni citia a potrebuju Vas...... 😅
@mona777

mona777
6. feb 2011

inac baby už je vela hodín čo nespíte? či odsávate ako ja? 😀 😀 😀 😀

tanija133
6. feb 2011

@mona777 Aha, no viem kde to je...a to z tej socialky mi pride ten papier na vyplnenie alebo si ho tam mam ist vypytat? U man to bude aktualne az niekedy v aprli, maji, tak chcem byt uz na to pripravena.... 😉

tanija133
6. feb 2011

@mona777 Uz o 10 som si povedala ze idem spat a furt tu susim, al efakt to uz teraz zatvaram, cafte.... 😉

mona777
6. feb 2011

@emily327 no lenže ja nemam čo obliect - všetky moje veci čo som nosila pred tehotenstvom sú mi malé - nové nekupujem aby som mala dôvod schudnúť 😒 tak neviem čo si oblečiem ked príde ziza 😉

mona777
6. feb 2011

@tanija133 neviem či ti to príde, ja som si po to bola - však uvidíme - možme íst spolu, len tam musím zavolat čí môžem príst - lebo čo ked ten software ešte nefunguje - volám tam už 3-tí týžden 😀 😀
dobrú noc

sofia2008
6. feb 2011

@mona777
@tanija133
ved to, ale my na vsetko zle zabudneme 😵 my okrem kojenia stale mame problem s papanim, normalne papame len posledne tri dni, normalne znamena 6xdenne po 120ml..nasej sa po case aj flasa znepacila a nechcela vobec jest ☹ boli sme aj u dr., ale nepomohla, jedli sme ledva 5xdenne po 70ml, aj to sme pili na dvakrat, teraz je to uz lepsie..ale stale papame, ked spime, mala mi vypije flasu, ked je hore, len raz denne, aj to sa babreme 25minut..no furt nieco 😠

mona777
6. feb 2011

@sofia2008 toho sa obávam že tak skončím aj ja a malý začne odmietať aj flašu. Jedna laktačná poradkyna povedala ,že detičky ktoré začnú odmietať prso neskôr odmietajú aj flašu a niektoré skončia na infúziach - moj tiež v poslednej dobe štrajkuje tak dúfam že to nejak prekonáme - ale obávam sa toho

lenkaoravcova
6. feb 2011

@tanija133 ahojky, treba ked ti bude koncit materska, ja tiez presne na tyzdne neviem kedy mi konci no zaciatkom maja to asi zacnem riesit dala mi vtedy ked som bola s materskou teta nato aj tlacivo, tak to vyplnim a odnesiem tam v maji.

lenkaoravcova
6. feb 2011

@emily327 moja a nas nejake tipy na ten kocik aky by si chcela?

lenkaoravcova
6. feb 2011

@ziza55 zacnu pomaly s poharikom sa ucit signal na prvom ale na druhom sa uz davaju pod vodu 😀

ziza55
7. feb 2011

@tanija133 juuuj cicus ani nevrav,,ja som taka truba..nakupujem jak besna...aj do polroka ma maly plnu skrinu veciciek..polku ztoho ani nemal na sebe..ale ja som bola taka vzdy aj na seba..keby si videla kolko handier mam...a ani nenosim..hruuuza 😒 ..musim sa nad sebou zamysliet

ziza55
7. feb 2011

@mona777 ha ha..ale to zas neee cicus....odkedy sa maly narodil..chodim ako supak posledny..to fakt ☹ ..teraz sa orientujem na maleho a na seba kaslem

adrika202
7. feb 2011

ahojte kočandy,tak mi sme od piatku ležali ako mrciny s mm,on na atb ja na vitaminikoch a napotvoru to zlapal aj drobček a od včera teplotuje...sme boli s nim dnes rano tak mu robila crp,tak ze na tab to nie je,tak len panadol a cebion...chudatko male...otrasny virus..

me
7. feb 2011

@adrika202 aj my sme boli chorí, ale našťastie bez horúčky a malý teraz začína, akoby sa mu nevedela spustiť nádcha, len mu chrčia v nose ani odsať sa nedajú neviem ako to bude pokračovať ☹ , zajtrá by sme mali ísť vypiť druhú davku rotarix, ale neviem , asi by mal byť úplne zdravý

me
7. feb 2011

@jana_toky
@ziza55 baby to myslíte vážne s tými medvedíkmi, tak musím ich nakúpiť, a musia to byť medvedíky alebo aj žížali,zvieratká...... 😀 😀 😀

mona777
7. feb 2011

@lenkaoravcova to je nádhrné - ktovie aké to je na telo - či nepicha