♥ Piešťanky IV:o)))
taaaak novým dnom otvárame novúúú temu.....vitajte:o)))veríme že sa zase zídeme v hojnom počte a zdravíme aj šmíračky:o)))
uvažujeme že si na výročie kúpime pekárničku ale uvidíme ak budeme na tom finančne a ako rýchlo sa manžel zamestná 😉 potom si budeme piecť svoj chlebík 😉 😝
ahojte...
ja tiez idem akurat hodit do pracky...prezliekla som periny....MM isiel do obchodu....mala sa hra v lehatku...🙂
mili..to ta tak hrozne stve ked MM ide k rodicom?ved chod s Luckou aj sama do obchodu...nemusis na neho cakat...
ja sa tiez chystam upratovat...ale taaaak sa mi strasne nechce 🙂 🙂
ahojte...my sme boli do obeda na futbale cela family a stretli sme sa s keti 🙂 tak sme fajn poklebetili 😉
deti si trosku pospali 😔 aj ked tam bolo trocha kriku
teraz sme zjedli jaternicky a ideme upratovat 😖 sa nam totiz straaasne chce
inak vonku je kraasne 🙂
lucinda...ved mi vybav u Mikloska tie kamene...moze byt aj Swarovski 😀 😀 😀
ahojte teda ale ste toho popisali od vcera.
keti moj maly sa tiez v noci stale budi a to s placom bud mu dam caju alebo ho troska nakojim alebo mu natriem zubky jedno z toho vzdy zaberie a zaspinka.
ale rano som jak zbity pes. takze aj ja by som potrebovala nejaku radu na dobry spanok len tu maju vsetci spave deticky
😀
S Kubkom bola svokra vonku ako je nadherne my pojdeme ked sa vyspinka do teska a dracika.
my sme sa akurat vratili z vonku s MM....mala od 12 buva... ale asi je chorucka ...stale grcka...aj ked lezka alebo je v lehatku..a nema to ztoho zeby vela zjedla..praveze papa pomenej ....aj dve tri hodiny po papani sa dogrcka....ma zvysenu teplotu...neviem ci snou mam ist na pohotovost alebo co....:-I
vonku je nadherne...
aj ja som videla keti, bola som so svokrou na vypredaji
ano svtve ma ked je tam každy den viac ako 4 hodiny
napriklad teraz som ho volala na prechadzku a zdrhol k rodičom
mimus ja by som na pohotovosť šla.mne malý vrackal a bol malátny ked mal 3 mesiace síce tá xantipa v piešťanoch otras nič nezistila len si vypýtala peniaze tak odvtedy chodím do trnavy na pohotovosť chodia tam aj z iných miest a tam slúžia lekári pediatri.inak mne odvtedy moja decká kázala lukaska kojiť max 5 minút. mliečoko postupne počas kojenia mení konzistenciu a "zahusťuje sa"takže je sýtejšie.
caute bambule moje!
ja zas po 100 rokoch len na skok, o chvilu frcim od pocitaca dalej, tak vas aspon pozdravim...
a kukam, kukam, ze uz piestanky IV. 😎
a nove tvare sa tu zjavili, no budete ma musiet pozoznamovat, ked nam konecne (mozno) na buduci tyzden zapoja net 😝
u nas co nove? nadulka v pohode, zarezava v skole, aj na kruzkoch - gymnastika, vytvarna, tanecna... neluska je ako 100 certov - este sice nechodi, ale je jej vsade plno, nie len ze vyhadzuje z policiek veci, ale vytrhava ja policky a hadze ich na zem 😅 , vyrazil jej prave 6-ty zubok, kazdy jeden si odteplotuje, odhnackuje, odreve, chudiatko male... ale je skero, ceri na nas zubky, uz vie koooooopu veci a je to strasna liska 😀 😀
no baby, frciiiim dalej, male mame u nasich, tak si ich ideme vyzdvihnut a mozno aj nejaku prechadzku este stihame, ved je vonku kraaaaaaaasne!
majte sa tu dobre, nazivajte v pokoji a mieri 😉
ja zas niekedy nabuduce, paaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
čaute...
no my sme už späť.... 😝
výýýborne bolo....super sme nakupili.....a záááážitok mám velký 😕 kym MM platil v C and A-čku tak som videla T.K.Vasilkovú 😕 😕 😕 😕 sedela si tam úplne sama na kavičke....asi naberala inšpiráciu....sme sa tak na seba pozreli a usmiali...l 😀 😀 😀 😀 no zážitok na celý život 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😎
zuzi,vitaj deva stratená
😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝
Mimus,to je mi lúto že je Sabinka asi chorá ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ hlavne dbaj na to aby nebola dehydrovaná...... 😒
inak bolo dnes fakt krásne.....že by predzvesť jari??? 😀 😀 😀 😀 😀 /aj napriek tomu že celý budúci týžden má snežiť 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 /
Ahojte.
U nás bola hmla, až o tretej poobede sa vyčasilo. 😖
Kubko nám ráno 2x vyvrátil ATB, tak som volala doktorke a vybavila nám, aby nám dali v lekárni druhé, že ona tam v pondelok zanesie recept. Tie už našťatie nevyvrátil. Ale stále ma 38 teplotu, chudáčik. Sa tam pri ňom s MM striedame. ☹
Zuzka našťastie zatiaľ nemá teplotu.
Mne Kubko spáva celú noc od 2,5 mes. Zuzka spáva od 21:00 do 05: 00, potom nakojím pí tak do 10:00-11:00. 🙂
jáj,Mirka to je mi lúto že ste chorí..... ☹
ja sa toho už teraz desím 😠
kuchárske okienko:práve som si "dodusila"kapustu na zajtra....bude vepro,knedlo,zelo 😀 😀 😀 😀 😀
ahojte babulky aj zuzanocka 😉
lucka ved si si mala vypýtať autogram 😉
miruss skoré uzdravenie 😒 😉
Dobrý večer,
malá je znova chorá, čakám že budeme utekať na pohotovosť, ale dala som jej nurofén tak uvidím čo a ako.
Dnes sme boli celý deň u svokry v Ostrove, bolo mi totiš strááááááááááášne na figu, pretože smee si včera vyšli na môj oblúbený tatarský, mňam.
Lucinda čo pekné mali v BA?oplatí sa ísť pretože potrebujeme šaty na svadbu asi nejaké spoločenské.
Ahoj Keti, vyfarbujem to obyčajnými temperovými farbami.
boli ma hlava a boli sme u svokry, dneska bola kludna asi ked mala navstevu, frajerku svojho milačika najmladšieho
ja mam tie biele ešte od svadby a čierne pololodičky akoby a obute asi 3 x
aku mas nohu? ja neako 5 - 6
ahojte tak my sme boli v tesku a draciku a v takku som si kupila nohavice a tricko mali polovicne ceny no nekup to. 😀 😀 😀 😀
ada mali kopec pekných vecí....vela vecí vo výpredajoch....v candA kopec krááásnych dievčenských 😎
ada a snád bude malej do rána lepšie.....čo jej vlastne je????soplí či už aj kašle???chudence deti prečo si tolko musia odtrpieť??
Peťa nie Mirovi, to by sme sa načakali, ale ich bratrancovi.
No malej už horšie nebude horí ako fakla od teploty, ťahá zelené sople a ešte ktomu má kašel akoby fajčila 200 denne, bolí ju brucho stále sa naťahuje že ide grzať, no otrasné. Pred vianocami bola chorá takže v decembri bola v škôlke 2-3dni, teraz znova múžem ju zase nechať doma do konca mesiaca.
A rozmýšľam če ju úplne odhlásim ale na druhej strane školka ju celkom dobre rozvýja

aj u svokrovcov peču chleba? 😀 😀 😀 ( to je len odlahčenie situácie 😉 )
inak pozdravujem špionov 😀 😀 😀 😀 😀 😀