♥ Piešťanky IV:o)))
taaaak novým dnom otvárame novúúú temu.....vitajte:o)))veríme že sa zase zídeme v hojnom počte a zdravíme aj šmíračky:o)))
mati ved ja nie v zlom,ja k nemu nechodím,takže ani neviem aký to je odborník 😅 😀
pekný večer,učím sa na skúšku a nieje mi moc dobre,asi zalahnem do postele,mna tie bolesti brucha tak vyčerpávajú 😠 😠 😠 a skúška sa dá predsa spraviť aj na 2.X nie? aj tak už 59ludí nespravilo 😀 😀 😀
ahojte.. aj my blahozelame k rociku Kubkovi a Viki.. jee uz je to rok sila ako to leti aj nas to o chvilku caka..
mima a ako dopadlo ockovanie? snad ok? ja som vzdy Lucika zabavala hrackami aby neplackal..teraz nas to caka 6.6 alebo tak nejako ale to uz asi nezabavim a ma moc sily tak bude sou..no ved uvidime?
ahojte ja som dnes mala náročný den v práci.
// sa nekonajú 😀 možno nabudúce. 😉
mili ip 😉
zuzidr ip 😉
čaute 🙂 😎 😎
Zuzi,držím palce na skúšku 🙂 😉 určite to zmákneš-ako vždy 😅 😝
Elis,aj ja detto-ten náročný deň v práci 😝 🙄 🙄 a teraz los migrénos 🙄 🙄 🙄
malá sa mi dovracala pri kúpaní 😔 ☹ posl.dobu vždy pri kúpaní plače,až do hysákov to ide..predtým sa hrozne rada kúpala,jašili sa s malým vo vani 😝 a teraz toto ☹ 😒
malý mal tiež také obdobe,ale to mal len nejako 8 mesiacov 😒
ar zasa je doma,maród,má virózu,kopec liekov,ideme sa ešte objedn.na ORL a IAA na kontroly 🙄 😖
Andy ty to máš teda pestré. Ja som rada, že to bol s Kubkom našťastie len planý poplach. 😝
Ale keď sme už doma, tak sme sa rozhodli, že pôjdeme cez víkend s deckami do ZOO do Lešnej. Boli sme tam aj minulý rok a veľmi sa mi tam páčilo. 🙂
ahojte...
miruss...my sa chystame tiez do Lesnej....boli sme predminuly rok a tiez sa nam tam velmi pacilo....🙂
chceme ale pockat kym bude mala vediet uplne sama sedkat aby mohla z karicky popozerat.... 🙂 🙂
inak...vitaj doma 😀 😉
no dnesne ockovanie....hruza...doktorka sa nad malu este len nahla a uz bol neskutocny plac a ked ju pichli prvykrat tak taky rev az bola modra 😔 ☹ ☹ a do druhej nozicky ani uz nevnimala ...
zatial ziadnu reakciu nemala...teplotku alebo tak....odpol8 buvka ...tak hadam to bude dobre 😖
idem ja spat....nejak mi je stale zle.... 😒 sme boli dnes s malou v meste...sa mi hlava tocila ...si museli asi ludia mysliet ked ma motalo... 😅 😅
ahojte
miri vitaj doma aj my sa chystame do Lešnej 1. maja aj s dominikou ak nypise dotedy pracu do skoly. 😝
oslava vcera dopadla super dominika fucala a fucala zevraj bola moooc najedena. 😀 😀 😀
chrustik my chodime rohonovej na trajan je uplne super som spokojna. cernohorsky tak ja tiez pocujem len negativy a dokonca kamoska k nemu chodii s malou a ako babetku kazal davat ditiaden na spanie lebo jej nespavala to sa mi zda prehnane. 😕 😕 😕 😝
potrebujem radu neter my poslala cez mail fotky a neviem si ich ulozit do dokumentov v pocitaci poradte prosim ked dam kopirovat a potom v dokumentoch sa mi nezobrazi ze prilepit tak neviem ako to mam spravit dik poprosim do IP.
ditiaden? no ja medikamentom moc nerozumiem ale tiez sa mi to zda velmi prehnane 😖
mimus dik uz to mam 😀 😀 😀
ze strvtku ditiadenu na noc a aj tak nespala len par hodin
dobré ránko... 😎
Peti,pekné fotečky....ako Kubkovi vybledli vlásky 😕 😕 😕 😕
my sme boli v Lešnej tiež minulý rok....Maximkovi sa tam páčil najviac pavilon opíc 😀 😀 😀 😀 😀 ale ešte pôjdeme určite..... 😝
my ideme 9.mája do Bojníc 😝 pre zmenu 😀 😀 😀 😀
Mimus,dúfam že noc bola o.k. a SAbinka je už zase v pohode....chudatko malinké 😎
dobre ranko...
luci...noc bola uplne v pohode...prespala ju celu a vstala o pol 7 rano od pol8 vecer.... 😕 🙂
ja do Bojnic nechcem uz chodit...pripada mi to tam strasnee....tie zvierata nemaju absolutne ziadny vybeh a aj tie podmienky tam....neviem...nepaci sa mi to tam.... 😖
v lesnej to maju viac ako vo volnej prirode....
my ideme do Bojnic hlavne preto lebo tatik tam má vláčikovú výstavu.... 😎 😀 😵
dobré ráno,
Najmenší má 6. chorobu. Normálne som pozerala ako puk. Ešte, že existuje internet, inak by som nevedela čo to je.
Ahojte 😀
mili no ked človek vie čo chce a vie si ten čas a život usporiadať tak saa všetko dá,hoci niekedy je to nad moje sili,ale musíme sa premôcť ked chceme niečo nie? 😅 😀 😀 😀
dobre ranko,
a kde je to ta Lesna? My pojdeme asi v auguste na dovolenku do Liptovskeho Jana na chatu zo svokrovcami. Rada by som isla aj k moru, ale tento rok to este nevychadza ☹
nika idete na vodárenskú chatu???????? 😀 😀 😀 😀 😀 😀
aj mi sa chystáme do lešnej niekedy v júny alebo koncom mája,lebo zase máme celé leto naplieskané 😅 😀
nika...je to v zline...
neviem ci ti to pomoze pre orientaciu 🙂 🙂 🙂
http://www.zoozlin.eu/cz/navsteva-v-zoo/jak-k-n...
my by sme tiez radi k moru...ale mame s domom este kopec veci na robote...tiez treba nove auto...takze tento rok nam to urcite nevyjde.... 😖
no mim áme vela takých 1-2 dnových výletov naplánovaných a ak všetko výjde tak ako má,tak by sme chceli ísť na pár dní do talinska alebo chorvátska autom koncom augusta 🙂
nika ja som tam bola celé detstvo každé leto,milovala som to tam....a potom tri roky posebe na seneckej chate vodárenskej,to už sme boli puberťáčky.....jáááááj tam nám ale bolo hej 😀 😀 😀 😀 😀 😀
zuzi aj svokrovci si chvalia. a tiez tak chodia co sa pozname z MM kazdy rok. tak nech ma mala ason nejaku zmenu. lebo tu v PN ani zadne poriadne kupalisko nie je.
ozik....vcera mi dokina povedala ze uz mozem malej davat jogurty...samozrejme nie tvarohove ale napr. activiu a tak...nie je to skoro? 😅 😅
nemate nejake recepty pre inspiraciu? od ukonceneho 4 mesiaca? 😅 🙂 🙂 mala mi moc nehcce papat to co doma spravim...vobec jej to nechuti...ale kupovane hippky, hamme atd...za tym sa trha... 😅 😀 😀
a co je v liptovskom jane? 😕 😕 🙂
akurat nam hlasili ze zajtra nam nepojde od 7 do 12 voda...ze vodarenska spolocnost ide daco robit..... 😠 😠 😠
fakt potesi.... 🙄 🙄
mimus no jogurty sú teda podla mna dosť skoro 😅 🤐
ved jej uvar zemiačik,mrkvičku,brokolicu alebo také niečo pomiešaj jej to.alebo jablčko,hrušku 😅 😀
alebo jej dávaj kaše,to jej nechutí,

krásny večer 🙂
chrústik,my chodíme Ondrusovej 😉
a komu to tu bolo nedávno zle??elis?? 😕 ...a už je o.k.?nie sú to tie 2// 😕 ?